- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
Ayy amann mutlu ol bosver.Benimkinin o kadar olacağını sanmıyorum ama hayırlısı :)
Toplum ne der düşüncesi o da herhalde. Siz güveniyorsanız umursamayın.Karakteriyle ilgili hiçbir problem yok.Benim için ne mezunu olduğu da pek sorun değil aslında.Üniversite okurken gayet iyi anladım bunu etrafımdaki insanlardan.Genelde erkeğin ego problemi yaşadığını duymuştum bu tarz konularda ama kendisi umursamıyor benim eğitim durumumu.Zamanında fakirlikten okuyamamış yoksa ben okurdum falan da der kendisi hatta bazen.Benden kat be kat çalışkan bir insan zaten ama yine de şu kafamdaki ''Acaba''dan kurtulamıyorum.
Evden eve nakliyat veya şehirler arası nakliyat yapıyor.Babası ve abisiyle birlikte aile işi gibi bir şey.
Bence eğitim kağıt üstünde degil, insanın beynindedir. Nice üniversite mezunu gördüm kör cahil .. nice lise mezunu gördüm okumuşları cebinden çıkarır. Önemli olan beyefendinin kendini ne kadar geliştirmiş olabildiği..Yaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
Bence uzun soluklu olmaz.. ama seviyirsan pisman olma tabiYaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
Ben de onu düşünüyordum. Işkolik adam sorunlu benim. Herhangi bir şeyin "koligi" olan insanları sevmem. Normal olmaliDiyliacim dikkat et iskolik olmasi da fazlasiyla sıkıntı
Yaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
Bu tamamen onun kendisini yetiştirmesiyle alakalı . Mesela deneyin ben yüksek lisans yapacağım vs gibi sözler söyleyin bakalım tepkisini ölçün kompleks yapıyorsa kendini belli eder zaten .Evden eve nakliyat veya şehirler arası nakliyat yapıyor.Babası ve abisiyle birlikte aile işi gibi bir şey.
Ben öğretmenim bir öğrencimin babası ve annesi akademisyen üstelik Türkiyenin en iyi mühendislik fakültelerinden birinde.. çocuk japonca öğreniyor, ilgilendiği spor dalları var, inanılmaz çok okuyan 11. Sınıf öğrencisi ve kadın ve çalışma hayatıyla ilgili fikri şu;İstanbulun en iyi okullarından birinde okudum dereceyle bitirdim ama evlilik bambaşka birşey. Karakter önemli olan. Akşamları işten gelip dnanın yapısını konuşmuyoruz yada onun günde kaç tane robota bakım verdiğini. Bana göre kültür farkı sosyal olarak oluşur. Yani doğup büyüdüğümüz yerler alakasızsa, din farkı varsa falan fişman. Yoksa eğitim işyerlerimizde geçerli olan kimliklerden başka birşey değil. Ek olarak üniversitede bölümde çok erkek yoktu bizim olanlarda afedersin maldan farkı yok. Kadını hizmetçi gibi gören sevgililerine adım bile attırmayan tiplerdi. Kavgalarını dinlemişliğimiz çok. Kızı kendi ailesinin şehrine yollamıyordu hala hatırladıkça sinirlenirim.
Yinede iyice gözlemlemeden evlenme. Sana davranışı ayırdığı vakit hepsi çok önemli.
Üniversiteyi bitiren ne yapıyor hanımefendi uzayami çıkıyorben sorun ederdim acikcasi . bu devirde liseyi bile bitiremiyorsa bence bi sorun vardi . aciktan bitirebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?