- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Ayynen öyle.
Kitaptır filmdir hepsine eyvallah yerine göre ayda 1000 tl sırf kitaba harcayan biriyim. Ama kitap ve filmler de insanların birbiriyle etkileşime geçmesinden çıkıyor. Ayrıca roman bir yere kadar, akademik teorik bilgiyle bir olamaz, bu bilgiler açar insanın ufkunu.
Kaç kere bir profesörle oturup çay içtiler acaba.
Üniversitenin kelime anlamı "evrenkent"tir. Bunu da lafzi olarak bir sorgulamak lazım. İnsana kattığı da sadece teorik bilgi değildir.
Komplekslerinden "hayat üniversitesi" diye bir şey uydurmuşlar. Sanki üniversiteye giden herkes cam fanusta yetişti. Benim babam üniversiteyi geceleri taksicilik yaparak bitirmiş. Bu adam mı hayat üniversitesi mezunu değil sizin deyiminizle :) Ama birileri misal babadan kalma dükkanın başında durarak hayat üniversitesini bitirdi :)
Eğitim önemlidir arkadaş işinize gelsin gelmesin. Dibine kadar kültür elitistiyim.
Onda ego sorunu olmaz bende olur mu diyorsunuz cok ayıp bu düşünceniz kimseye olumsuz eleştrı yapmam ama sız baya baya adamı küçük görüyorsunuz üniversite okumakla adam olunmuyorYaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
Aslında kendim problemler yaşadığım için belki size faydası olur ümidi ile yazıyorum .bana göre de eğitim farkı sorun olmadı ben üniv.mezunu eşim de lise terk idi. Oturuşu kalkışı ,konuşması ,hatta bazı konularda bilgisi beni cezbetmisti ... Hos konuşurdu dinledikçe dinlerdim . Evre yada dönem adını bilmiyorum . Evlendikten sonra işler sarpa sardı . Meğer boş tenekeden çok ses çıkar die boşa dememisler . Uzaktan teneke sesi hoş geldi ... Kısacası eğitim farkı miydi sorunun asıl nedeni bilmiyorum ama iyi dusununYaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
ben yapamazdım şahsen maddiyattan kişilikten daha önemli eğitim seviyesi benim açımdan konuşamayacağım tartışamayacağım kitap analizi yapamayacağım adamla aynı evde yaşayamamYaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
Yaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?