Eşler ayrı şehir de yaşayan var mı sizce olur mu

Hayalkfls35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
150
45
28
Merhaba arkadaslar iş nedeniyle şehir değiştireceğim eşim 2 yıla tayinle gelebilecek bulunduğum şehirde 3 yıla yakındır işsizim cok da sıkıldım. Ayrı kalmak da nasıl olacak bilmiyorum. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

cok var oyle. Sonra kavusuyorlar. Bulabildiğiniz zamanlarda bir araya gelirsiniz de sehirler arasi mesafe nedir?

Şimdilik bi deneyelim dedik araya soğukluk girmesinden korkuyorum.
Bulduğunuz ise de bagli. Ben atanamamis ogretmenim yeni evliyken atansaydim giderdim herhalde. su an coluk cocuk ve kurduğumuz duzen itibariyle zor gorunuyor. Sizde de o istek varsa bilemem. Ama hazirbulunuslulukla da alakali. Atanmak disinda bir is icin ayrilmazdim. İsin ne olduguna da bagli

Bulduğunuz ise de bagli. Ben atanamamis ogretmenim yeni evliyken atansaydim giderdim herhalde. su an coluk cocuk ve kurduğumuz duzen itibariyle zor gorunuyor. Sizde de o istek varsa bilemem. Ama hazirbulunuslulukla da alakali. Atanmak disinda bir is icin ayrilmazdim. İsin ne olduguna da bagli
Özel sektör kurumsal bi şirket. Evde dururken fırsatı tepmiş gibi olmak da istemedim. Sizin de gönlünüze göre olur inş

Ben varim
Ama bizimki sayilmaz, trafik durumuna gore 1.45 / 3saat mesafedeyiz
Her 5 gunde bir gorustuk
Evliyken ayrilmadik / arada cok fark var boyle evlendik
Eger yeni evlenecegiz deseydiniz gidin derdim hallolur derdim amaaa evliyken asla diyorum hic bir sey icin degmez
Hele 8 saatlik mesafe cok fazla
Aranizda birsuru problem cikabilir
Siz yanlizmi kalacaksiniz aileler nerede
2 ev mi acilacak
Bunlar onemli

8 saat mesafedeyim eşimden. 10 gun oldu başlıyalı. 2.5 yıl ayrıyız. Çocuklar bende eşim 2 haftada 1 gelicek yanımıza
Zor
Ben varim
Ama bizimki sayilmaz, trafik durumuna gore 1.45 / 3saat mesafedeyiz
Her 5 gunde bir gorustuk
Evliyken ayrilmadik / arada cok fark var boyle evlendik
Eger yeni evlenecegiz deseydiniz gidin derdim hallolur derdim amaaa evliyken asla diyorum hic bir sey icin degmez
Hele 8 saatlik mesafe cok fazla
Aranizda birsuru problem cikabilir
Siz yanlizmi kalacaksiniz aileler nerede
2 ev mi acilacak
Bunlar onemli
Ben ailemin yanında kalacağım burası küçük şehir olduğundan hiç bi imkan yok iş anlamında ailem büyük şehirde. Sizinki iyiymiş.

2 yil daha bekleyin esinizin tayini kesinlesince is arayisina girin. Ozel sektor demissiniz atanma vb seyle alakasi olmadigina gore daha iyi bir is bulursunuz. Ben olsam esimi birakmam kendimde ayrilmam dunyanin bin bir turlu hali var. Erkek milleti bos birakmaya ne yazikki gelmio benim esim sadik vs deseniz bile 2 yildan bahsediorz 1 2 ay degil o yuzden ben yapmazdm

2 yil daha bekleyin esinizin tayini kesinlesince is arayisina girin. Ozel sektor demissiniz atanma vb seyle alakasi olmadigina gore daha iyi bir is bulursunuz. Ben olsam esimi birakmam kendimde ayrilmam dunyanin bin bir turlu hali var. Erkek milleti bos birakmaya ne yazikki gelmio benim esim sadik vs deseniz bile 2 yildan bahsediorz 1 2 ay degil o yuzden ben yapmazdm
Cok doğru :(

Evde durmaya da tahammülüm kalmadı artık şehir olarak da cok benimseyemedim burayı.

Gitmeniz evliliginizi gozden cikarmak demek heleki ozel sektor icin degmez 2 yil daha sabredin ailenizin yaninda da cok sorun olur daha cok bunalirsiniz

Gitmeniz evliliginizi gozden cikarmak demek heleki ozel sektor icin degmez 2 yil daha sabredin ailenizin yaninda da cok sorun olur daha cok bunalirsiniz
Bekarken calısıyordum nişanlılık sevgililik her dönemimiz ayrı şehirlerdeydik. Evdeki bunalmışlığımla ona da sarmaya başladım artık. İyi olur mu diye düşünmüştüm. İyi eş ve iyi iş ikisi bi arada olsa. 🙄

Kaç yıldır evlisiniz ? Bir de eşiniz sen istiyorsan gidebilirsin tabii mi dedi direk yoksa gitme ben özlerim, yalnız kalamam evde öyle de böyle de geçiniriz ayrı ayrı 8 saat mesafe çok fazla gitme tarzı şeyler dedi mi ? Çünkü benim eşim düğün vardı işten izin alamadı ben memlekete gittim sadece 2 günlüğüne bir daha benden ayrı gitmek yok evde sensiz yaşayamayacağımı anladım demişti böyle bir şey olsa ben gitmezdim eğer açlıktan ölmüyorsak tabii bence sizde gitmeyin :oops:

Kaç yıldır evlisiniz ? Bir de eşiniz sen istiyorsan gidebilirsin tabii mi dedi direk yoksa gitme ben özlerim, yalnız kalamam evde öyle de böyle de geçiniriz ayrı ayrı 8 saat mesafe çok fazla gitme tarzı şeyler dedi mi ? Çünkü benim eşim düğün vardı işten izin alamadı ben memlekete gittim sadece 2 günlüğüne bir daha benden ayrı gitmek yok evde sensiz yaşayamayacağımı anladım demişti böyle bir şey olsa ben gitmezdim eğer açlıktan ölmüyorsak tabii bence sizde gitmeyin :oops:
Pişman olma sonrasında git bir gör dene dedi. Gönlüm istemiyor gitmeni evde de nasıl bunalımda olduğunu görüyorum dedi. Parasal anlamda sıkıntı da değiliz de kariyer anlamında üni mezunuyum bölümle ilgili de iş buldum. O yüzden.

2 yıllık evlyiz

Back
X