Eşler banka sifrelerini bilmeli mi?

Alacati_mavisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
2
0
1
36
Ablasina benden habersiz kredi cekmis guya ablasi .... Bilmesin falan demis ben buna cok kirıldım art niyetle falan yapmadim dedi bu yuzden guvenmiyorm sizce esker banka sifrelerini bilmeli mi

Esler birbirine guvenmeli ve sifreler paylasilmali. Esimle bu konuda hic sorun yasamadik. Aksine her ay maasimdan bir kismini onun vadelisine aktaririm uc bes fazla faiz alabilelim diye..

Yalniz esler birbirinden habersiz bir is yapmamali. Hele ki kredi gibi birsey asla ! Esinize empati kurmasini soyleyin "ben kendi ablama veya abime kredi ceksem ve sana soylemesem..ne hissedersin?"

Cevap belli su an sizin hissetiklerinizi. Esinize tavrinizi koymalisiniz.

1 haftadumir tripliyim sebebini bildigi icin de sormuyor empati yapmasinj soyledim ben sorun etmezdim diyor gelde çıldırma
Esler birbirine guvenmeli ve sifreler paylasilmali. Esimle bu konuda hic sorun yasamadik. Aksine her ay maasimdan bir kismini onun vadelisine aktaririm uc bes fazla faiz alabilelim diye..

Yalniz esler birbirinden habersiz bir is yapmamali. Hele ki kredi gibi birsey asla ! Esinize empati kurmasini soyleyin "ben kendi ablama veya abime kredi ceksem ve sana soylemesem..ne hissedersin?"

Cevap belli su an sizin hissetiklerinizi. Esinize tavrinizi koymalisiniz.

bizimde eşimle beraber şifrelerimiz biliyoruz hem onunkini oda benimkini her şifremi biliyor
birbirimize sormadanda iş etmeyizz mutlaka sorarız söylerizz zaten gizli çekmiş olsa bile sistemden anlaşılır
ama hiç öyle bir sıkıntıda yaşamadık çok şükür

Son düzenleme:
Ablasina benden habersiz kredi cekmis guya ablasi .... Bilmesin falan demis ben buna cok kirıldım art niyetle falan yapmadim dedi bu yuzden guvenmiyorm sizce esker banka sifrelerini bilmeli mi
Sosyal medya sifrelerinden hiç haz etmem asla merak etmem bilmekte istemem ama banka çok ayrı bir şey acil bir ihtiyaç oldu mu lazım olur maddi konularda gizli saklı olmamalı kesinlikle eşimin iş yerinde telefon yasak kartı bıraktığı zamanlar oluyor kullanmam gerekiyor sonuçta bilgisi dışında asla kullanmam ama gerekli şeyler bilinmeli bence

Şifre konusundan çok size söylemeden gizli saklı iş yapması bence rahatsız edici.

Back
X