- 23 Kasım 2014
- 61
- 8
- 13
- Konu Sahibi esinedelidivane
-
evli olan eski sevgilisine asık brii var burda ve evli eski sevgilisinin onu unutamadıgını sanıyor zavallı ama bilmiyor ki insanın karısı her zmana farklıdır sevgililer hikayeTamam da bu öfke niye..
burda yazılan eski sevgili ve eş hikayesi beni cok sinirlendirdi ve bu konuyu acıyorum. eşimle evlendigimde eskisinden yeni ayrılmıstı ve bende onu cok sevdim ve evlenmek için birlikte oldum evlendik baslarda ilgisizdi hatta o kızı unutmaDıgını düsündüm sonra hamile kaldım dogurdum simdi esim sadece bana asık yani bir esin eski sevgilisini unutamama hikayesi sadece türk filmlerinde olur ve eski sevgililerde evli erkekleri unutamayarak saçma saPan üzülürler. ama evli erkekler her gece karılarının koynundadır ve bence evlenince erkek sadece karısına ait olur kalp beden olaraak. yani benim esim beni simdi cok seviyor sizce de sacma degil mi bu gereksiz eski sevgili olayları ? yani insan esiyle eski kız arkadasını aynı kefeye bile KOYAMAZ
evli olan eski sevgilisine asık brii var burda ve evli eski sevgilisinin onu unutamadıgını sanıyor zavallı ama bilmiyor ki insanın karısı her zmana farklıdır sevgililer hikaye
unutamayan yoktur bütün evli erkekler unutur eskiyi yok öyle dünya sonucta karıları onlara cocuk veriyor herseyi yapıyor yani evli biri eski sevgilisini sevemez bunlar hikaye. eşim tabiki unuttu cünkü bana asık KARISIYIMEmin ol ayni kefeye koyan adam da vardır unutamayan da...
Senin esin böyle diye herkes böyledir anlami cikmaz...
Bence esin unutmuş gibi ama sana dert olmuş bu eski sevgilisi nedense?
evli olan eski sevgilisine asık brii var burda ve evli eski sevgilisinin onu unutamadıgını sanıyor zavallı ama bilmiyor ki insanın karısı her zmana farklıdır sevgililer hikaye
unutamayan yoktur bütün evli erkekler unutur eskiyi yok öyle dünya sonucta karıları onlara cocuk veriyor herseyi yapıyor yani evli biri eski sevgilisini sevemez bunlar hikaye. eşim tabiki unuttu cünkü bana asık KARISIYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?