eşler sadece karılarını sever

esinedelidivane

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
61
8
13
burda yazılan eski sevgili ve eş hikayesi beni cok sinirlendirdi ve bu konuyu acıyorum. eşimle evlendigimde eskisinden yeni ayrılmıstı ve bende onu cok sevdim ve evlenmek için birlikte oldum evlendik baslarda ilgisizdi hatta o kızı unutmasıgını düsündüm sonra hamile kaldım dogurdum simdi esim sadece bana asık yani bir esin eski sevgilisini unutamama hikayesi sadece türk filmlerinde olur ve eski sevgililerde evli erkekleri unutamayarak saçma sağan üzülürler. ama evli erkekler her gece karılarının koynundadır ve bence evlenince erkek sadece karısına ait olur kalp beden olaraak. yani benim esim beni simdi cok seviyor sizce de sacma degil mi bu gereksiz eski sevgili olayları ? yani insan esiyle eski kız arkadasını aynı kefeye bile KOYAMAZ

Emin ol ayni kefeye koyan adam da vardır unutamayan da...
Senin esin böyle diye herkes böyledir anlami cikmaz...

Bence esin unutmuş gibi ama sana dert olmuş bu eski sevgilisi nedense?

evli olan eski sevgilisine asık brii var burda ve evli eski sevgilisinin onu unutamadıgını sanıyor zavallı ama bilmiyor ki insanın karısı her zmana farklıdır sevgililer hikaye

E bu yorumu neden konusuna yapmak yerine buraya konu actiniz. Belki acip konunuzu okumayacak bile sayin Esine deli divane hanimefendi:)

Emin ol ayni kefeye koyan adam da vardır unutamayan da...
Senin esin böyle diye herkes böyledir anlami cikmaz...

Bence esin unutmuş gibi ama sana dert olmuş bu eski sevgilisi nedense?
unutamayan yoktur bütün evli erkekler unutur eskiyi yok öyle dünya sonucta karıları onlara cocuk veriyor herseyi yapıyor yani evli biri eski sevgilisini sevemez bunlar hikaye. eşim tabiki unuttu cünkü bana asık KARISIYIM

Sakin ol canım, konuyu açan eşinin eski sevgilisi değil :)
Ne güzel senin eşin sana ait olduğunu hissettirmiş herkesin ki öyle değil malesef.

evli olan eski sevgilisine asık brii var burda ve evli eski sevgilisinin onu unutamadıgını sanıyor zavallı ama bilmiyor ki insanın karısı her zmana farklıdır sevgililer hikaye

Diger konuya soyle yazdim:

"baslarda ilgisizdi hatta o kızı unutmaDıgını düsündüm sonra hamile kaldım dogurdum" yazan biri bana zavalli yazsa ben olsam cok alinirdim sahsen.

Kimseye zavalli demeyin bence siz, zira bu konu zavallilik manifestosu.

Her erkek karim çocuk veriyor mantigiyla ilerleseydi bu dünya üzerinde "aldatilma yüzünden boşanan kadin" olmazdi. Demek ki yazdiginiz gibi olamiyormus bazen.

Sonuçta birçok evli kişinin eski sevgilisi var,herkes hepsini unutmayacak olsa oho evli insan kalmazdı memlekette

hayır esimi sevdigim için birlikte oldum ve hamile kaldım dogurdum baslarda sevmeyen esim simdi seviyor ve eskisini unuttu. yani ben caba gösterdim ve meyvelerini aldım eski sevgililerin burda evli adamların e'sini bile anmaması gerekir cünkü evli ve karısı cocugu var . erkekler karılarını herseyden cok sever kızlar bunu anlamalı yok unutamamısta bilmem ne bunlar hikaye kimse kimseyi kandırmasın eski ask evlendigin an biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…