eşler sadece karılarını sever

benım yaram olamaz cunku esım benı sevıyor kızlar bılgılenmeli die düsünüyorum yani boyle eski sevgili hikayelerıyle kendılerını rahatlatmak yerıne evlı adamlardan UZAK DURSUNLAR evli adamlar eskı sevgılılerını sevmıyro dunya boyle dönmüor

aşksız evlenince kafa ne rahat oluyo lan.valla ha en temizi.bu genişliğe şapka çıkartırım.saygılar

Allah aşkına ne kullanıyorsunuz bana da verin de, bir gün de ben açayım şöyle bir konu....

Bu neyin telaşı şimdi?

Adamın bir şekilde senin olmuş.
Ne yani başınıza Kemal Doğulu' yu çağırıp taç mı takalim? !

Son düzenleme:
Siz esinize DELİ divanesiniz onu anladikta, o öyle mi büyük bir soru isareti

Cocuk vermek asik olmaya süper bir evlilik yasamaya yetseydi eslerine cocuk veren anneler hic ayrilmazdi aldatilmazdi. Hangi mantiktan yürüyorsunuz anlamaya çalışıyorum.

Bu mesaj koynu kelimesi kullanmamışsınız
İyi misiniz? : (

Eski sevgilisi buraya mı üye ? kime neyi ispatlıyorsun .
Neden hala bu konu da güvensizmişsin havası seziyorum .

hayrıdır hepınızın derdı evlı adamlarla heralde tabi evli olunca ulasılmaz oluyor cazıp oluyor değil mi türk kızları

Erkekler karılarını her şeyden çok sever, herkesten çok sever.. bu kalıp cümleleri bir arkadaşınız ya da akrabanız sizi avutmak için çok söylemiş size sanırım. Ne bu öfkeniz,hırsınız? Bi sakin olun.
Her mesajınızda bi o adam karısının koynunda, çatur çutur aşk yaşıyo bu saatlerde meşguldür şeklinde seviyesiz imalar.
Bu saatlerde dişiliğinizi kullansanıza madem, hırsınızı değil..

aşksız evlenince kafa ne rahat oluyo lan.valla ha en temizi.bu genişliğe şapka çıkartırım.saygılar

Ama onun koynunda uyuyor. Sonra karısının koynunda uyuyor demiş miydim? Bak koynunda uyuyor diyorum. Önemli olan koyunda uyuması. Koyunda uyuyorsa sorun yok. Koyun önemli, koyunlarımızı koruyalım.

Senin koca eskisini sevmiyor da benim ki eskisini seviyor ben ne yapsam? Bizim dünya değişik donuyor biraz

Bosanamiyorum da.. Yarama dokundu konun..

Bende mi çocuk yapsam değişir mi dersin bir şeyler? Yardim eder misin bana

Son düzenleme:

Bence sizin bu mesajda söyledikleriniz genel hatlarıyla bencede doğru amma velakin istisnalarda kaideyi bozmazlar bence.
İstisna olaraktanda olmaz değil oladabilir.

hayrıdır hepınızın derdı evlı adamlarla heralde tabi evli olunca ulasılmaz oluyor cazıp oluyor değil mi türk kızları

Yoo gayet ulaşılabilirler. Ha pardon aldatılmak önemli değildi sizin için doğru.

O zaman başka kadın için eşinden ayrılanları da açıklayabilir misiniz? Bu saatte mantığımı bu kadar çarpıtamayacağım, sizde hazır çarpığı varken yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…