- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi esinedelidivane
ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir
Şimdi bikaç sorum olcak cvp verirsen bizde ona göre seni rahatlatalım ne bilim madem actım kendini bize
1- sen bunları sadece düşünüyomusun yoksa eşinin bi açıgınımı yakaladın yada sana karsı bi dawranısı öı seni böle düşünmene itti
2- kac senelik evlisin bu sendeki psikolojık mı burayı okudukcamı böle saha kalktın anlamadım..
3- yahu arkadasım mubarek baskasını sevdigini bile bile hangi cesaret gittin evlendin..
Biz sana ne diyelim be arkadas..
İnş sn öle düşünüyosumdur sadece... Eger eşin sana bunu düşündürecek bi harekette tawırda bulunduysa bi yol halletmeye calısın konusun anlasın dertlesin bide cocuk var ortada...
Cok kızgınım cok nasıl o sabıye kıyarsınız..
Ama yok sen hala kendi kafanda kuruyosan bi psıkolog bi evlilik danısmanı falan basvur danıs konus..
Durımn vaziyetin iyi degil