• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşler sadece karılarını sever

ben esımı cok sevdım o zamanlar baskasıyla sevgılıydı aılesı benı layık gordu ogullarına bende tanısma suresı gecırdım esımle ancak onu sevgıme ragmen benımle evlenmıcegıne bılıyodum bende sevgimin peşinden gittim evlendik hamıle kalınca cok ılgılı oldu ama hala aklı eskı sevgılsınde onu unutamamsı benı cıldırtıyor hepınızden ozurler dılerım ama evlılıkte araya gıren eski sevgililerı görünce kendı acım aklıma geliyor kabullenemem böyle seyi ben onun eşiyim anneyim nasıl hala onda olur aklı evlı oldugunu bıldıgı halde onlara üimit veren eskı sevgılılerden nefret etmemın sebebidir

Şimdi bikaç sorum olcak cvp verirsen bizde ona göre seni rahatlatalım ne bilim madem actım kendini bize

1- sen bunları sadece düşünüyomusun yoksa eşinin bi açıgınımı yakaladın yada sana karsı bi dawranısı öı seni böle düşünmene itti
2- kac senelik evlisin bu sendeki psikolojık mı burayı okudukcamı böle saha kalktın anlamadım..

3- yahu arkadasım mubarek baskasını sevdigini bile bile hangi cesaret gittin evlendin..
Biz sana ne diyelim be arkadas..
İnş sn öle düşünüyosumdur sadece... Eger eşin sana bunu düşündürecek bi harekette tawırda bulunduysa bi yol halletmeye calısın konusun anlasın dertlesin bide cocuk var ortada...
Cok kızgınım cok nasıl o sabıye kıyarsınız..
Ama yok sen hala kendi kafanda kuruyosan bi psıkolog bi evlilik danısmanı falan basvur danıs konus..
Durımn vaziyetin iyi degil

kiziyorum kızlara yapmayn evlı adamlara umıt vermeyın onlara bakmayın onları unutun yoksa mutsuz aıleler olusuyo sayelerınde uzak durun evlılerden bırakın eslerini cocuklarını gecmıste asık olan adamları etkilemeyin esiyle coluk cocuguyla mutlu olsun derdiniz ne
Bizde desteklemiyoruz zaten, biri öyle bir konu açtığında herkes tepkisini dile getiriyor. Yoksa bizimde ailelerimiz var kimse bunları yaşamak istemez.

kiziyorum kızlara yapmayn evlı adamlara umıt vermeyın onlara bakmayın onları unutun yoksa mutsuz aıleler olusuyo sayelerınde uzak durun evlılerden bırakın eslerini cocuklarını gecmıste asık olan adamları etkilemeyin esiyle coluk cocuguyla mutlu olsun derdiniz ne
Ben de bu şekilde anladım ilk mesajınızda..
Orda bir isyan var. Kırık bir kalp var..
Burda da anlayışsız hanım arkadaşlarınız var!

adamlar unutamadığı sürece kızlar bir şey yapmasa ne olacak?

Esine deli divane hanim, bence esin hala eski sevgilisini dusunuyor ve sen de bunu icten ice hissediyorsun. Iste bundandir feryadin.

bi yerde denk geldık yemek yerken sadece eskı sevgılsıne baktı gece boyu cocugumda var esımı cok sevıyorum kabullenmem munkun olamaz bıle
Ama bu onu unutamadığı anlamına gelmez ki, tamam yaptığı hoş birşey değil, seni yoksaymış resmen, sormadın mı nedenini?
Zorla aklına sokma, ortada öyle birşey yoksa, adamı ona itme, evlisin çocuğun var ee mutlusunda. Çıkar aklından böyle şeyleri

biz anlayışsız değiliz ki, eşin eski sevgilisin unutamıyor diye bir başlık atıp doğru düzgün anlatsaydı biz destek olur içini rahatlatmaya çalışırdık. Yazdığı yorumları bir okuyun bence verdiği tepkiler anormaldi. Bizim anlayışımızda bir problem yok.

Tamda uyuyacaktim ha

şimdi once ciddi bi yorum ben 2.kocamla evliyim. Sık sık koyun koyuna gireriz fakat benki bende bile durum 24 saatte 1 saat abi sevismeninde neyini abartiyorsun anlamadim , yoksa sen farkli biseyler mi yapiyosun? Oyleyse bizimde gozumuzu ac

sonracima bana gorede eski esler bile unutulur ama iyi günde fakat hersey kotu giderkene insanlar kiyaslar mutlaka

Evli erkeklere bulasan kizlara bende anlamiyorum kimse askindan olmedi

sana bir tavsiyem var simdi insanlar seviyor olabilir ama her zaman sevecekleri anlamına geleydi bu eski diye kategorize ettigimiz insanlat olmazdi o sebeble cocuk dogurmaktan baska bisiler daha yap
birde soru lohusamisin?

Valla kusura bakmayın da "sızınde evlı adamlarla zorunuz var sanırım hayırdır ebvlı olunca cazıp mı geliyor karılara" cümlesini kurabilen bir insanın ilk mesajını biz hiç böyle anlayamadık.

Anlayışsız hanım arkadaşlar olarak kusurumuza bakmayın.

Siz bile bile lades demissiniz ama sizde de suc var, esinizin gözü disardaysa esinize de sucu atin o evli ve cocuklu. Esiniz kücük cocuk degil ki her gelene inansin istemese direk tersler bir daha da kimse yazmaya yeltenmez. Umarim düzelir ama zor isiniz bastan cok büyük bir hata yapmissiniz.

Bak baştan böyle güzelce anlatsaydın kimse sana laf söylemezdi, tuttun sen milleti evli eski sevgiliyi düşünüyorsunuz dedin, kocamdan başka sevgilim olmadıki düşüneyim, ne kadar ağır bir cümle..

Valla kusura bakmayın da "sızınde evlı adamlarla zorunuz var sanırım hayırdır ebvlı olunca cazıp mı geliyor karılara" cümlesini kurabilen bir insanın ilk mesajını biz hiç böyle anlayamadık.

Anlayışsız hanım arkadaşlar olarak kusurumuza bakmayın.

çok şükür bugünde anlayışsızlıktan ölmedim :KK70:

Benim tanıdığım biri vardi 10 yıllık evliydi belki daha fazla,sarhoş olduğunda karısı yokken ağlayarak eski kız arkadaşının adını haykirir onu unutamadigini çok sevdiğini söylerdi. Karisini severmiydi bilmem ama normal bi yasantilari vardı yani olabilir takmayın ya
Konuya gel....
Sendemi ocak annesi olucan.. Uyku tutmadı dimi..hayırlı ve kolay dogumlar... Bn korkuyom ki doguma girerken bile kk da bdv ye bakıcam...
Dur daktır dur suna yorum yapayım öle dpgurcaaaaam

Back
X