- 23 Kasım 2014
- 61
- 8
- 13
- Konu Sahibi esinedelidivane
Uyelik kapatmak istiyorum en azından yazanlari tekrar girip okumam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu eşinedelidivane olan ablanın eşinin eski sevgilisi mi acabaa diğer konuyu açannnama bu gece haykırmak istemiş, işte bunlar hep tesadüf![]()
Moderatörler sabah hem konularınızı hem uyeliginizi kapatirlar.Üyelik kapatmak istiyorum
Uyelik kapatmak istiyorum en azından yazanlari tekrar girip okumam
Onunla alakam yok hikayesi benim eşimin eski sevgilisine benzeyince zoruma gitti ve üyelik aldım onun içinbu eşinedelidivane olan ablanın eşinin eski sevgilisi mi acabaa diğer konuyu açannn![]()
bu eşinedelidivane olan ablanın eşinin eski sevgilisi mi acabaa diğer konuyu açannn![]()
Onunla alakam yok hikayesi benim eşimin eski sevgilisine benzeyince zoruma gitti ve üyelik aldım onun için
Yüzde yüz güvenme kimseye kocan da olsa.. Sonra bi bakmışsın güvendiğin dağlar yanmış bitmiş kül olmuş..
Aynen katılıyorum kaç kerede yazdım aynısını.. Valla ben 16 yıllık evliyim asla da guvenmem eşime.. ERKEK sonuçta guven olmaz..Rabbim kimseyi şaşırtmasın..insanoğluyuz hatalar bizim için..%100 guvenilmez kimseye insan kendine bile guvenmemeli bu kadar.. İnsanız ya belli mi olur...
Bu konu ne simdi, bir tur vicdan rahatlatma mi? Yoksa ego tatmini mi?
Konu sahibi hanim, yazdiklariniz o kadar zavalli geldi ki bana, size acidim.
Insan niye durduk yere celallenip bunlari yazma geregi duysun? Belli ki bir yaraniz var, hincinizi nereden cikaracaginizi sasirmissiniz. Esinizin sizi sevmedigi ve ilgilenmedigi sonucunu cikardim ben. Yoksa evliliginde sorunu olmayan insan bu kadar kesin bir sekilde bas bas bagirma geregi duymaz bunlari yani.
Ektiginizi biciyorsunuzdur herhalde, ne diyim.
Bu konu ne simdi, bir tur vicdan rahatlatma mi? Yoksa ego tatmini mi?
Konu sahibi hanim, yazdiklariniz o kadar zavalli geldi ki bana, size acidim.
Insan niye durduk yere celallenip bunlari yazma geregii duysun? Belli ki bir yaraniz var, hincinizi nereden cikaracaginizi sasirmissiniz. Esinizin sizi sevmedigi ve ilgilenmedigi sonucunu cikardim ben. Yoksa evliliginde sorunu olmayan insan bu kadar kesin bir sekilde bas bas bagirma geregi duymaz bunlari yani.
Ektiginizi biciyorsunuzdur herhalde, ne diyim.