• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşler sadece karılarını sever

Onemli olan eski sevgilinin kocanla ugrasmasi diil..
kocanin o kadini hala seviomu acaba olmasi..
hepimizin kocasinin eski sewgilisi var elbette.. ama biz senin gibi hemen senin tabirinle kapmak icin zorlamadik adamlari
.
benm esiminde vardi eski sewgilisi ama bittisomra biz tanistik 2 yilin sonunda evlendik 14 aydr ewliyim sukur..
ama ddiger konuyu okuyunca aklima dahi gelmedi..
bence sen bol bol dua et Allahim esim o kadini unutmus olsun yuwasina bagli kalsin o eski sewgilide baska bir yuwa kursn diye

Üyelik kapatmak istiyorum
Moderatörler sabah hem konularınızı hem uyeliginizi kapatirlar.
Az kaldı sabaha...
Gidin yatın artık yeterince yiprandiniz emin olun gereken yapılır.
Yeni alacağınız üyelik ile açacağınız konuların ardında durun.

Uyelik kapatmak istiyorum en azından yazanlari tekrar girip okumam

Bence o konusuna gelipde yazdığınız kişi başka kişi..sizinde yaranız vardı o konuda gelip orda yazdınız ama nasıl? Kocalar karılarını sever benim kocam benim yatağımda beni seviyor artık dediniZ.. Sonra da birden aslında hiçte oyle olmadığını çektiğiniz sıkıntıyı anlattınız..Benim sizi samimi bulmadığım nokta, orda ahkam kestiniz kendinizi kocanızı ovdunuz ama durum hiçte oyle değilmiş..Baya bir hakaret ettiniz o bayana şok oldum..O konuyu açan siz değilsiniz bence.. Tek hatanız orda inanılmaz fevri çıkışlar yapmanız oldu bence...

bu eşinedelidivane olan ablanın eşinin eski sevgilisi mi acabaa diğer konuyu açannno_O

olabilir de, olmayabilir de :KK19: paşa gönülleri bilir, ne erkekmiş arkadaş derim öyle birşeyse :KK48:
aşklarının peşinden gitmeyip başkasıyla evlenen iki erkek de olabilir, tek erkek de.

eşler sadece karılarını sevmez, çocuklarını sever, annelerini sever, babalarını sever, arkadaşlarını da sever *konuyu saptırmayalım, banlanırız mode on*

Onunla alakam yok hikayesi benim eşimin eski sevgilisine benzeyince zoruma gitti ve üyelik aldım onun için

Onunla alakanız olmadığına ben inanıyorum..O kişi farklı ama siz ona niye oyle saldırdınız yazık gunah. Çok ağır laflar ettin arkadaşım..zaten senin saldırmandan anladım ben evliliğinde sorunlar yaşadığını..Kimse kocasını mutlu olsa bile bu kadar reklam aracı gormez..Tam tersi insan çok mutluysa bile aman nazar değer diye susar anlatmaz..siz baya baya ağır laflar ettiniz orda o bayana..Halbuki o bayan eski sevdiği adamı nasıl unuturum u sordu
onu nasıl elde ederim? Diye sormadı ki..

Yüzde yüz güvenme kimseye kocan da olsa.. Sonra bi bakmışsın güvendiğin dağlar yanmış bitmiş kül olmuş..

Aynen katılıyorum kaç kerede yazdım aynısını.. Valla ben 16 yıllık evliyim asla da guvenmem eşime.. ERKEK sonuçta guven olmaz..Rabbim kimseyi şaşırtmasın..insanoğluyuz hatalar bizim için..%100 guvenilmez kimseye insan kendine bile guvenmemeli bu kadar.. İnsanız ya belli mi olur...

Aynen katılıyorum kaç kerede yazdım aynısını.. Valla ben 16 yıllık evliyim asla da guvenmem eşime.. ERKEK sonuçta guven olmaz..Rabbim kimseyi şaşırtmasın..insanoğluyuz hatalar bizim için..%100 guvenilmez kimseye insan kendine bile guvenmemeli bu kadar.. İnsanız ya belli mi olur...

Çok güvenince hayal kırıklığı da çok büyük olur. Yani sana ne kadar aşık da olsa onun içinden neler geçtiğini asla bilemediğimiz için bu kadar güvenmeye de gerek yok.
Konu sahibi eşini çok sev ona bağlı ol ama ona asla sonsuz güvenme. Kendi iyiliğin için. Yoksa Allah korusun bi hata yapsa çok ağrına gider..

Bu konu ne simdi, bir tur vicdan rahatlatma mi? Yoksa ego tatmini mi?
Konu sahibi hanim, yazdiklariniz o kadar zavalli geldi ki bana, size acidim.
Insan niye durduk yere celallenip bunlari yazma geregi duysun? Belli ki bir yaraniz var, hincinizi nereden cikaracaginizi sasirmissiniz. Esinizin sizi sevmedigi ve ilgilenmedigi sonucunu cikardim ben. Yoksa evliliginde sorunu olmayan insan bu kadar kesin bir sekilde bas bas bagirma geregi duymaz bunlari yani.
Ektiginizi biciyorsunuzdur herhalde, ne diyim.

Insan niye durduk yere celallenip bunlari yazma geregi duysun? Belli ki bir yaraniz var, hincinizi nereden cikaracaginizi sasirmissiniz. Esinizin sizi sevmedigi ve ilgilenmedigi sonucunu cikardim ben. Yoksa evliliginde sorunu olmayan insan bu kadar kesin bir sekilde bas bas bagirma geregi duymaz bunlari yani.

Konu ilk mesajdaki haliyle kalmadı , değişti , karıştı ...
Aklımda kaldığı kadarıyla 19 -27-30 nolu sayfaları okuyun .
Konu sahibinin başka konuya yorumları , açtığı diğer konu vs onlarda var .

Insan niye durduk yere celallenip bunlari yazma geregii duysun? Belli ki bir yaraniz var, hincinizi nereden cikaracaginizi sasirmissiniz. Esinizin sizi sevmedigi ve ilgilenmedigi sonucunu cikardim ben. Yoksa evliliginde sorunu olmayan insan bu kadar kesin bir sekilde bas bas bagirma geregi duymaz bunlari yani.

Aynen bencede evliliğinde sorun olmasaydı zaten bu şekilde yazmazdı.. Ben ordan anladım zaten çok sorun yaşadığını .

Ee konu sahibi ne bekliyordun? Sevdigi olan bir adamin koynuna girerek, ailesiyle bir olup onu sevgilisinden ayirarak ona sahip olabilecegini mi? He canim o verdigin sey bir sende var ya, adam hemen sana asik olacak. Yazik cok yazik. İyi mi oldu boyle? Seni sevmedigini bildigin bir adam seni farketsin, sevsin diye omur tuketeceksin. Belki hic mutlu olamayacaksin. Yaptigin hatanin bedelini sevgisizlikle odeyeceksin. Ayirdigin iki insanin ahi da seninle..

Ben de o konuyu açıp eski sevgilim benden gözünü alamıyor beni gorunce icmeye başlamış falan sözlerine kızdım dogrusu. Evli ve hamile bir kadın var ortada.

Son düzenleme:
Sen başkasını sevdiğini bile bile adamla birlilte olup evlenmişsin, şimdi yaptığını haklı çıkarmak için eşim beni seviyor diyorsun. Onu eşine sormak lazım, inşallah seviyordur, evladınız varmış, inşallah yuvanız bozulmaz. Ama her hikaye bir değil.
Benzer bir hikayenin boşanma ile sonuçlandığını da biliyorum. Tanıdığım bir kızı seviyordu, aileler istemeyince ayrıldılar. O bunalımda çocuk gitmiş bir kızı hamile bırakmış mecburen evlendi ama eski aşkını hiç unutmadı ve boşandı. Çocuğa rağmen boşandı!
Demekki evli erkeğin gözü karısından başkasını görmez diye bir şey yokmuş. O zaman erkekler karısını aldatmazdı.
Sen buna inanmak istiyorsun da ondan ısrarla söylüyorsun. Ama saçma. İnsanoğlu karmaşıktır. Aklından ne geçtiğini Allahtan başka kimse bilemez. Her gece koynunda uyuduğu karısı bile!
Sende de iyi cesaret varmış. Bile bile başkasını seven adamla evlenmişsin. Sana bağlanması için çok enerji sarfetmiş olmalısın.

Kendinize nasıl yedirebiliyorsunuz bir adam başkasını severken onunla evlenmeyi? Bu olay en çok sizi üzmeli, kendi kendinizi aptal yerine koymuşsunuz. Üstelik iki seven insanı da birbirinden ayırmışsınız. Hop bir de hamile kalayım da eve bağlansın adam diye duşunmuşsunuz o da belli. Neyse ne söylesek boş zaten, haketmişsiniz.

Back
X