Eşler ve aileleri

eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.
Dediği an benim çekip çevirdiğim evde artık rahat edemezdi
Bu para meselesi değil eş olma hayatı paylaşma meselesi
Senin benim muhabbeti bitirir evliliği

Kizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Ailesinin durumu baya iyi ev tarla taşıt ne ararsanız var yani.kendilerjne daha lüks bir ev alabilmek için eşimden almışlar ama sorun şu ki zamninda biz evlenirken bir gram faydaları olmadı ve tam tersi takılarımızı bir kısmını eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.ama biz o parayı borç harç ettik tirnagimizla biriktirdk.Ve bir iki aya kadar araba alacaktık.Sizler bu durumun karşısında ne yapardınız.caresiz kaldm uyuyamiyorm bile.uykularm haram oldu.
Benim param diyecek cesaretteki adama kapıyı göstermek gayet yerinde bir hareket olurdu. Evli insanın tek geliri de olsa o para artık sadece onun değildir. Bence net boşanma sebebidir

Dediği an benim çekip çevirdiğim evde artık rahat edemezdi
Bu para meselesi değil eş olma hayatı paylaşma meselesi
Senin benim muhabbeti bitirir evliliği
Ayni kismis alintilayip "dedigi an bosanma davasi acmaya gitmen lazimdi" diyecektim. Ailesine yedirmek isteyen evlenmeseydi, butun gelirini onlara harcardi

Kizlar konuyu kısaca özet geçeyim eşim benden gizli araba almak için biriktirdigmz parayı ailesine vermiş.ve bunu daha önceleri de yaptı.
Ailesinin durumu baya iyi ev tarla taşıt ne ararsanız var yani.kendilerjne daha lüks bir ev alabilmek için eşimden almışlar ama sorun şu ki zamninda biz evlenirken bir gram faydaları olmadı ve tam tersi takılarımızı bir kısmını eşime neden verdin diye soylendigimde sen ne karisiyon benim param degilmi diyor.ama biz o parayı borç harç ettik tirnagimizla biriktirdk.Ve bir iki aya kadar araba alacaktık.Sizler bu durumun karşısında ne yapardınız.caresiz kaldm uyuyamiyorm bile.uykularm haram oldu.
Büyük tepki verirdim. Ailesiyle zaten ipler kopardı. O parayı da ailesinden geri isterdim

O adam sizin "esiniz" degil maalesef. Es olmayi anlamamis

Paranızı ailesinden geri isteyin. Biz araba alacaktık niye böyle yapıyorsunuz deyin ? Eşinizi de karşınıza alın açık açık konuşun “ Sen hayırdır bizim dişimizden tırnağımızdan biriktirdiğimizi benden gizli ailene veriyorsun ? Seninle birlikte onlar mı biriktirdi o parayı ? “ der sonra da iyice eşimi yontmaya çalışırım. Olduğu yere kadar olmuyorsa kimse vazgeçilmez değil. Ben ördüğüm el örgümü bile kimse ile artık paylaşamıyorum ne demek paranı başkasına vermek. Hemde ihtiyaç değilken

Back
X