- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 103
- Konu Sahibi Melek Eren
-
Ben de sekiz yıldır yay eşiyim:)Bence dünyanın en zor insanı inatçı,her yaptığın plana ilk etapta hayır der daha sonra iknası zor,çabuk küser geç barışır,insanın saçını ağartan bir burç.Olumlu yönleri entellektüel ve gözü dışarıda değil.Sekiz yıllık ewliyim hala bulamadım o püf noktoları
Yay cok zor cooookkk
Eşim başak ve ben de Aslanım. Bu ellerinizin eşimle uzaktan bile alakası yok. Demek ki burç da neymiş demek :)Eşim yay ben Aslan aman Allahım neden evlendim diyorum kendi kendime.
İantçı
Yemek seçen
Sürekli suçlayan
Beğenmeyen
Çok borcu olan ve çok çok çok para harcayan birikim borç kapatmayı bilmeyen
Bencil
Huzursuzluk çıkarmak için hazırda bekleyen
Sürekli İlgi görmek isteyen ve bunun karşısında kendisi hiç ilgilenmeyen gözü dışarda görünen ama sadık mı hiç bilemediğim bir tip. Şuanki aklım olsa hayatta evlenmezdim.
Ama benim eşim yay :))) ve tabi ki karakterle de alakalı olan bir şey.Eşim başak ve ben de Aslanım. Bu ellerinizin eşimle uzaktan bile alakası yok. Demek ki burç da neymiş demek :)
Burç karakteri etkiler ki bence sizinki gayet burcunun insanı:)Ama benim eşim yay :))) ve tabi ki karakterle de alakalı olan bir şey.
Balık Burcu yum yükselenim akrep ay burcuM Koç benim psikolojim duygu durumum Koç Mu oluyor ama benim duygu durumum malesef tamamen balık gibiIyide güneş burcu degıl ay burcu uzerinden tanirsiniz insanlari...psikilojiyi duygu durumunu ve kişiliğıni temsil eder :)
Gunes burcundan ancak hayata karsi sergiledigi durus belli olur...
Yukselenden disardan nasil gorundugu...hayatta nasil yol alacagi hakkinda ip ucu verir...
Venüsünden yatakta nasıl olduğu...
Vs vs vs vs
akrep e yazan yorumları oku bakalımKocan mı kız öyleyse sen bu adamla hala neden evlisin yazdığın şeylere bak
aynen akrep i aman allahım uzak durcanEsim Akrep dengesizlikte 1 numara..
benim ki yay erkeği mükemmelyiyetçi detaycı dırdırcı kaba daha sayayım mı?Ben de bütün zor erkeklerin yay olduğunu düşünürdüm hep .Hatta bir kaç kere denk geldim her zor eşten bahsedene eşin yay mı diye sorulduğuna
Say Allah aşkına say...Hatta ben ekleme yapayım canını al ama iş yaptırma,karşısındakinin duygularını çok önemsemez...benim ki yay erkeği mükemmelyiyetçi detaycı dırdırcı kaba daha sayayım mı?
Gaddardır merhamet yoksunudur her konuda o haklıdır.Say Allah aşkına say...Hatta ben ekleme yapayım canını al ama iş yaptırma,karşısındakinin duygularını çok önemsemez...
bebişlerde bu gerçek mi acaba? burca göre ayarlayan varmı
ayh biz de aynıyız sizle.ve evet benim de en dert ettiğim nokta enerjisinin düşük olmasıTerazi. Mükemmel bir erkek. Incelikli, yalandan nefret eden, sanatci ruhlu, sakin, kendi dogrulari olan bir adam
Tek kusuru enerjisi bana göre düşük kalıyor. Soğukkanlı cool bi tip. Ben de heyecanlı coşkulu bi tipim.
Ben akrebim bu arada.
Ben ne sormuşum sen ne diyorsun kocan mı?akrep e yazan yorumları oku bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?