- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi Melek Eren
-
Ben de akrebim. :) Yengec burcu ile iliski konusunda bilginiz var mi?
bende bi terazi olarak karşıma çıkan yengeçler hep ruh hastasıydı.Benim eşim yengeç.
Aşırı evine düşkündür. Ağır başlı ve çok akıllı. Bu arada asla kalp kırmayı, üzmeyi sevmez. Çok değer verir ve bunu çok güzel hissettirir
Benim burcum terazi
BEnimde eşim terazi ben akrep söylediklerinize katılıyorum:)Terazi. Mükemmel bir erkek. Incelikli, yalandan nefret eden, sanatci ruhlu, sakin, kendi dogrulari olan bir adam
Tek kusuru enerjisi bana göre düşük kalıyor. Soğukkanlı cool bi tip. Ben de heyecanlı coşkulu bi tipim.
Ben akrebim bu arada.
Ben ikizler eşim ikizler bebeğim ikizler olsun istedim ayarladım ama düşük yaptimbebişlerde bu gerçek mi acaba? burca göre ayarlayan varmı
Ya öyle demeyin ben koç burcuyum nişanlım başak baya inatçı ben de inatçıyım ama korkularım yok değil yaniEski esim basak burcuydu of hayatimi mahveti omrumu curuttu.Yalanci,sorumsuz,evlenince cok ilgisiz,pinti bir insan.Kardesi vardi boga burcu evli o da tam tersi esine cok duskundu
Ne gibi soru isaretleri var?Hepsi ayni degil tabi ki benimki karaktersizdi.Ya öyle demeyin ben koç burcuyum nişanlım başak baya inatçı ben de inatçıyım ama korkularım yok değil yani
Ben inatçı olduğunu biliyordum aslında ama geçenlerde bi tartıştık haksız olduğunu biliyor ama özür dileyip evime bile gelmedi çok değişik Di yanımda bile yüzüne bakıyorum çok değişik bi insan vardı sanki yanımda yani yaşadığımız iyi şeyleri bi an da rahat silip atıcak gibi gördüm onu korktum çok fazlaNe gibi soru isaretleri var?Hepsi ayni degil tabi ki benimki karaktersizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?