Eşlerde mal kimin adına

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.611
969
688
Eşinizle birlikte bir mülk almaya karar verdiğinizde(ev ,araba vs...) kimin adına oluyor bu konuda problem yaşanıyor mu?fisfisfis

Bankadaki paramız eşim adına..
Kredi kartımız eşim adına..
Evimizdeki tüm işlemlerde onun adı geçer..
Ev alsak yine onun adına olacak..
Bende onun adınayımmm..:mymeka:
Sorun yok yaniijeyyar

bizimde evle arabamiz esim adina banka hesaplarida onun adina valla bende akilliyim diye geciniyorum hakketten benim adima hicbirsey yokmus yahuklava:
saka bir yana kimin ustune oldugu onemli degil esler arasinda ayri gayri olurmu canim onun mali benim malim benim malim yine benim malim:roflol:

canım madem ki kimin adına olduğu önemli değil o zaman senin adına olsaymış dimi yaaaŞeniz

canım madem ki kimin adına olduğu önemli değil o zaman senin adına olsaymış dimi yaaaŞeniz

canim valla benim ustume olsun diye hic aklima gelip istemedim Allah korusun ama bir ayrilik olacak olsa zaten ortak paylasiliyor ben oyle bir istekte bulunmadim yani oda teklif etmedi :sm_confused:

canim valla benim ustume olsun diye hic aklima gelip istemedim Allah korusun ama bir ayrilik olacak olsa zaten ortak paylasiliyor ben oyle bir istekte bulunmadim yani oda teklif etmedi :sm_confused:

canım tabi ki şaka yapıyorum ama erkeklerin mantığına hayranım,adamlar ne farkeder ki benim herşeyim zaten senin diyorlar sonra da nedense herşeyi kendi adlarına alıyorlar,bu nasıl bir ikilemdir o ilginç işte,zaten teklif beklersen hiç olmazklava:sen hatırlatacaksınjeyyar

bu hiç sorun olmadı eşime kalsa herşeyi benim üzerime yapmak istiyor ama ben onun üstüne olmasını istedim hep..........

Evlenmeden birkaç gün önce aldığımız evimiz benim adıma alındı.
Bankadaki paramız benim adıma.
Arabamız eşimin adına.
Ama şartlar nasıl gerektirdiyse öyle yaptık.
Yoksa onun adına olmuş yada benim adıma olmuş hiç de önemi yok.
Kaldı ki 1 Ocak 2002'den sonra alınan mallar kimin adına olursa olsun edinilmiş mallarda ortaklık rejimine tabi olacağından sorun yok. tatlicadiarzu

Bizdede şartlar neyi gerektirirse o oldu. Sorun yaşamadık ama eşimin üzerine :roflol:

onun veya benim hiç farketmiyor ikimiz için de:1rolleyes:

bir evimiz varken onun adına, ikinciyi de benim adıma aldı:1hug:

istemeden ben, arabam da alınmıştı:1rolleyes:

maaşını da ben çekiyorum:sm_cool:

böyle kocayı Allah herkese nasib etsin değilmi

melekmi zannettiniz !!!yasakkelime hiç de değil:1no2:

valla arkadaslar benım adıma da bısı yok benım esım bısey alıcam zaman ıkımızın adına da yapmıyo akrabalarını adına yapıyo

yaptıklarından haberdar olduğum sürece benim veya onun adı farketmez...yeterki paylaşsın...öğreniyo yavaş yavaşKötü Kazen

Altınlarım bankada duruyor benim adıma, bankadaki hesabımız benim adıma, kredi kartı benim adıma, bankadan kredi çekiyoruz benim adıma, :)))) inşallah bu hafta araba alıcaz eşim senin adına olsun diyor ama benim için farketmez. Onun adına olsun istiyorum ama bakalım artık.

annemin oturduğu ev bana kayıtlıydı
kendi evimizi alınca eşim senin üzerine yapalım dedi ama ben yok senin üzerine olsu dedim.
benim için o veya ben farketmiyor.

Araba Benim üstüme 2 Tane Arsamiz Var O Eşimin üstüne Onuda Benim üstüme Yaptiracakti Alim Satim Işiyle Uğraşmak Istemedim Ev Alincada Benim üstüme Olcak

hiç öle bişi düşünmedik evimizde arabamızda eşimin üzerine sırnaşık şey(telefon benim üzerime)hahahaaaaaaaaa:roflol:

araba eşimin üstüne bütün kredi kartları eşimin üstüne aman ben azetmiyom zaten kredi kartından iki tane kredi ödüyoruz onlarda eşimin üstüne evimiz sözde eşimin kağıtta görümcemin üstüne benim üstüme olan tek şey hııııı buldum ev telefonu ama onuda kapatıcam şimdi bu durumda hiç bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…