- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
ben kendimi değersiz işe yaramaz olarak görüyorum işte anladınızmı
tam cevap yazcaktımki yazını gördüm.
üzüldüm böyle düşünmene neden değersiz olasınki.değerli olman için illa bir şeylerin sana ait olması gerekiyorsa,çocukların var,başka sevenlerin vardır mutlaka.bunların yerini hiç bir şey tutmaz.haddim olmayarak söylemek istedim afedersin canım.
mesela tüm şeyler benim üstümedir ama bu ben değerliyim diye yapılmadı.eşimin kefilliklerinden dolayı eşim üzerine alamadı korkudan.burda ben hiçde sevinmiyorum,keşke bu sıkıntı olmasaydıda herşey eşimin üzerine olsaydı.bakıyorumda zavallının bir dikili ağacı yok.
sanki iyimi tüm borclarda benim üzerime geliyor.
var olan herşeyimiz kayınpederin üstüne ev onun dükkan onun tapularını vermiyor sadece bizim değil diğer çocuklarınında aynı eşit dağıttı ama kimsede tapu yok maalesef:bbo:
allah uzun ömürler versin sanırım öldükten sonra tapularımızı alıcaz ki o zamanda herkes orası senin burası benim derdine düşecek zor sağlığında verse en azından herkes yerini bilir sizcede öyle değilmi hanımlarbenneyaptımki
eğer o malları kayinpederin kazanıp aldıysa sağlında neden bölsünki?
ama eğer eşin kazanıp babasının üzerine yaptıysa o ayrı tabii
CANIM EŞİMİN BİR KATKISI YOK.. HAKLISIN AMA ARADA HAKSIZLIK OLUYOR EN BÜYÜK İKİ OĞLUNA 2ŞER TANE DAİRE VERMİŞ İŞLERİNİ KURMUŞ AMA DİĞERLERİ ÖYLE DEĞİLKİ VE BU İKİSİNİN HALA MALDA MÜLKTE GÖZLERİ VAR YANİ BAŞKA YERLERİDE SAHİPLENİYORLAR EN AZINDAN KİME NE DÜŞÜYOR BİLSEK ONA GÖRE DAVRANIRIZ YARIN BİR GÜN KAYINPEDERİME BİŞEY OLSA HERKES ORASI SENİN BURASI BENİM DİYE KÖTÜ OLACAKLAR YAA DÜŞÜN BEN EVİME BİR İĞNE BİŞEY YAPTIRAMIYORUM DİYORUM BU EVİN BANA KALACAĞI NE MALUM :uhm:
SAĞLIĞINDA BÖLSE EN AZINDAN HERKES YERİNİ YURDUNU BİLİR ÖYLE DEĞİLMİ CANIM YAAbenneyaptımki
mal-mülk tapusu eşim üzerine
onun tapusu da benim üzerimesüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?