Eşlerde mal kimin adına

ben kendimi değersiz işe yaramaz olarak görüyorum işte anladınızmı

tam cevap yazcaktımki yazını gördüm.
üzüldüm böyle düşünmene neden değersiz olasınki.değerli olman için illa bir şeylerin sana ait olması gerekiyorsa,çocukların var,başka sevenlerin vardır mutlaka.bunların yerini hiç bir şey tutmaz.haddim olmayarak söylemek istedim afedersin canım.
mesela tüm şeyler benim üstümedir ama bu ben değerliyim diye yapılmadı.eşimin kefilliklerinden dolayı eşim üzerine alamadı korkudan.burda ben hiçde sevinmiyorum,keşke bu sıkıntı olmasaydıda herşey eşimin üzerine olsaydı.bakıyorumda zavallının bir dikili ağacı yok.
sanki iyimi tüm borclarda benim üzerime geliyor.

Oturduğumuz evin tapusu benim adıma olacak ,
Kendi arabası eşimin adına ,bana araba aldı o da benim adıma olacak,

keşke daha farklı yazsaymışım mallar benim üzerime değil gibi birşey demek istemedim ben iç dünyamda böyle hissediyorum anlatmak zor.anlatılamaz gibi geliyor.Yoksa çok mutluyum 2 tane zeki çocuğum ve iyi bir eşim var yani ben mutlu olmalıyım diyorsun?Mutluyum ??????????

bizim malımız yok :lepi:
olsa ne farkeder ki ha benimmiş ha onunmuş
ama eşim ısrarla araba alırsam senin üstüne yapcam diyo ne değişiyosa gamyoncuiremsu
ama şunu biliyorum eşim benim üzerime :lepi:
bende onun :asigim:

a.s.

bizde mal-mülk eşimin adına
benim adıma olan sadece iki bankada hesabım var
o da para biriktirme değil iş için işte
vergiler falan para giriş çıkışı yani
üzerime bir şey yok yani hiç de umursamadım şimdiye kadar
CADIARZU

......................................................................................

Son düzenleme:
ev, araba,eşyalar,arsa, bankadaki para, bankadaki altınlar hepsi benim adıma
eşimin adına olan bitek onun motoru var okadar
o öyle olsun istedi benim için farketmez

olması gerektiği gibi eşimin üzerine...aslında şöyle bir düşündüm de bizim evde bu konu hiç konuşulmadı,yani benim üstüme olsun,ya da neden senin üstüne oldu gibi konuşmalar hiç olmadı...biz olduğumuz için bence bu konunun olması bile saçma geliyor bana...acaba güvenle mi alakalı bilemiyorum...
sevgiler...

var olan herşeyimiz kayınpederin üstüne ev onun dükkan onun tapularını vermiyor sadece bizim değil diğer çocuklarınında aynı eşit dağıttı ama kimsede tapu yok maalesef:bbo:
allah uzun ömürler versin sanırım öldükten sonra tapularımızı alıcaz ki o zamanda herkes orası senin burası benim derdine düşecek zor sağlığında verse en azından herkes yerini bilir sizcede öyle değilmi hanımlarbenneyaptımki

eğer o malları kayinpederin kazanıp aldıysa sağlında neden bölsünki?
ama eğer eşin kazanıp babasının üzerine yaptıysa o ayrı tabii

eğer o malları kayinpederin kazanıp aldıysa sağlında neden bölsünki?
ama eğer eşin kazanıp babasının üzerine yaptıysa o ayrı tabii

CANIM EŞİMİN BİR KATKISI YOK.. HAKLISIN AMA ARADA HAKSIZLIK OLUYOR EN BÜYÜK İKİ OĞLUNA 2ŞER TANE DAİRE VERMİŞ İŞLERİNİ KURMUŞ AMA DİĞERLERİ ÖYLE DEĞİLKİ VE BU İKİSİNİN HALA MALDA MÜLKTE GÖZLERİ VAR YANİ BAŞKA YERLERİDE SAHİPLENİYORLAR EN AZINDAN KİME NE DÜŞÜYOR BİLSEK ONA GÖRE DAVRANIRIZ YARIN BİR GÜN KAYINPEDERİME BİŞEY OLSA HERKES ORASI SENİN BURASI BENİM DİYE KÖTÜ OLACAKLAR YAA DÜŞÜN BEN EVİME BİR İĞNE BİŞEY YAPTIRAMIYORUM DİYORUM BU EVİN BANA KALACAĞI NE MALUM :uhm:
SAĞLIĞINDA BÖLSE EN AZINDAN HERKES YERİNİ YURDUNU BİLİR ÖYLE DEĞİLMİ CANIM YAAbenneyaptımki

vallah canım ben aileye ait olan malan mülklen işim yok
allah herkese uzun ömür versin
aileden gelecek mala göre hayatımı yönlendirmem
benim kayinpederiminde bi sürü dairesi var işte hep konuşuluyor bir araya gelincine şurası sizin burası kardeşinin gibi ama bence tın
kendi imkanlarımlan almadığım şey için kafa yormam ve üzerinde adım yazmayan şeye benim demem

Valla bizimde şuan malimiz mülkümüz yok ama araba falan almayi düşünüyoruz bende eşime demiştim şakayla karişik ikimizin üstünede olsun ortak olsun diye
oda gülmüştü neden? Falan demişti ama
ne bilim öle olsun isterim bende güvensizlikten falan değil allah korusun
yarin öbür gün bişey olunca zaten herşey ortak paylaşiliyomuş ama allah göstermesin genede öle kötü günler
nebilim gene bende çalişip çabalicam benimde adimin gemesini isterim gibime geliyor:1rolleyes:
tabikide karı kocayız sonuçta öle aramızda malı mülkü aldıktan sonra o senin bu benim lafı tabikide geçmez

ÖLÜM HAK MİRAS HELAL DİR.VE BENCE EŞİTLİK KAÇINILMAZDIR..sengözlerimebaksanab
SANA KATILIYORUM.

valla oturduğumuz ev annesinin...
biz bir yılda bişey sahibi olmayı beceremedik henüz...bundan sonra inşallah...
ama geçen gün araba alalım dedi...senin üzerine yapalım dedi...
kanımca vergisiyle ruhsatıyla uğraşmak istemiyor ondan...
çok uyanık çoookkk....hiç işim olmaz valla...yapsın kendi üstüne...
nasılsa tüm mallar ortak....

allaha şükür bir evimiz var deyip oturuyoruz ama
ne eşimin üstüne nede benim üstüme :1no2:
sadece babasının üstüne:roflol:
bir araba var binip bazen gezdiğimiz
ama gene ne benim nede eşimin üstüne :1no2:
patronunun üstüne a.s
kredi kartlarımız var eşimin üstüne
birikim yapmıştık bankaya yatırmıştık o zaman benim üstüme idia.s
kim akıl verip doldurduysa kendi üstüne yaptı hesaplarıa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…