- 12 Temmuz 2006
- 60.450
- 230.607
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Eşlerle ilgili konularda empati yaparak ilerlemek lazım, eşiniz şu an yazdıklarınızı kontrol ediyor olsa, kadınlar kulübü diyorsun ama ne bileyim orada erkekler olmadığını dese ya da beni mi kötülüyorsun, ver şifreni yazdıklarına bakacağım dese ne hissedersiniz? Onun erkek olması özel alanının ihlal edilmesini gerektirmez, üstelik şüphe duymadığınız, güveniniz sarsacak hiçbir şey yapmadığı halde.Evet güvenmediğimi düşünecek , doğru söylüyorsunuz.
İşte bu konuda ikilem yaşıyorum.Benim konuşmalarımı görmesini istemezdim asla.Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi neden ona yapmak istiyorum diye düşününce vazgeçiyorum.Bir taraftan da erkekler hiç boş durur mu keşfet kısmında kim bilir neler var diye aklımdan geçiyorEşlerle ilgili konularda empati yaparak ilerlemek lazım, eşiniz şu an yazdıklarınızı kontrol ediyor olsa, kadınlar kulübü diyorsun ama ne bileyim orada erkekler olmadığını dese ya da beni mi kötülüyorsun, ver şifreni yazdıklarına bakacağım dese ne hissedersiniz? Onun erkek olması özel alanının ihlal edilmesini gerektirmez, üstelik şüphe duymadığınız, güveniniz sarsacak hiçbir şey yapmadığı halde.
Deseydiniz ki geçmişte güven sorunu yaşadık, bazı şüphelerim var hak verirdim, hiç şüphelenecek bir şey yapmadığı halde aldatıyorsa da bu sizin önünüze çıkar kontrol etmenize bile gerek kalmaz çünkü erkeklerin birlikte oldukları kadınlar kendilerini göstermek için ne yapıp edip eşlerin karşısına çıkıyor.
Niye yolmuyorsun adamı?Bende eşimden sonra inst açtım. Ben merak ederdim vallahi. Hatta esim beni takip etmiyor et dediğim De ne gerek var dedieşini takip et
Aman takip etmemesi daha iyi bosver o sürekli hikaye ve durum paylaşılmasını abes buluyor .beni takip etmediği için bildirim gitmiyor ya paylaşım yapmıyorum sanıyorNiye yolmuyorsun adamı?
Siz belli ki merakınıza yenik düşeceksiniz:)) kadınlar güvendikleri halde eşlerinden şüphe ediyorlar ama erkeklerle kadınların aldatma oranı birbirine çok yakın, erkeklerin %58’i kadınların ise %40’ı eşini aldatıyor (Aldatma raporu) peki neden sadece kadınlar bu kadar şüpheciİşte bu konuda ikilem yaşıyorum.Benim konuşmalarımı görmesini istemezdim asla.Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi neden ona yapmak istiyorum diye düşününce vazgeçiyorum.Bir taraftan da erkekler hiç boş durur mu keşfet kısmında kim bilir neler var diye aklımdan geçiyor
Yalan yok bende bakardımBen merakliyim. Eşimin olup benim olmasa bazen bakardim ne paylaşmiş vs.Ama bakma olayi bizde bir sorun halini almaz yani bakmak istiyorum der ve bakardim basitce.
Onu merak etmiş görünüp açmak istemiyorum .Bir de fazla yoğun bir insan olduğum için zaman kaybı yaşamak istemiyorum
Rahat davranıp davranmamanız eşinizin nasıl biri olduğuna göre değişir, illa çok şüphe ettiyseniz "Mahmut" diye bir fake hesap aç takip et, sonra kim var kim yok bak. Kız adında açma yok yere tartışma çıkarMerhaba hiç sosyal medya hesabı kullanmayan bir kadınım.Eşim Instagram kullanıyor, profilinde ikimizin fotoğrafı var.Telefonu şifrelidir hep.Şüphe duyacağım bir konu yok ama merak etmiyor değilim .Kimler var merak ediyorum dediğimde saçmalıyorsun diye rahatsız olmuştu.Ben de üzerinde durmadım.Siz olsanız ne yapardınız fazla mı rahat davranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?