Esimin hayatinda ilk defa Türkiye`de alaturka tuvalet görmesi sonucu yüz ifadesi:
Ne kadar cok gülmüstüm yaa
Sok olmustu, nasil kullanildigini sormustu :)
sonra gelip başka topiklerde benim kocam akşam illa yemek istemiyor diye övüyorsun
adamın kültüründe yokmus
ben de ne anlayışlı koca bulmus be lambr demiştim
hahahah bizim iki gelin de alman...kücük gelin ilk kez alaturka tuvalet görüp, üstelik kulllanmak zorunda kalinca aglamisti. icine düsücem sanmis:))
hahahah bizim iki gelin de alman...kücük gelin ilk kez alaturka tuvalet görüp, üstelik kulllanmak zorunda kalinca aglamisti. icine düsücem sanmis:))
Benim de kaynanam tuvalete gidip geri geldi:
-Lambrusco?
-Efendim?
-Tuvaleti ben anlayamadim?
-Nasil yani?
-Nasil kullaniyorsunuz?
Gidip nasil oturulmasi gerektigini gösterdim, anlatmakla olacak is degildi
biz küçükken aglıyorduk içine düşcez diye deseydin dil çıkarsaydın na boyle
Benim de kaynanam tuvalete gidip geri geldi:
-Lambrusco?
-Efendim?
-Tuvaleti ben anlayamadim?
-Nasil yani?
-Nasil kullaniyorsunuz?
Gidip nasil oturulmasi gerektigini gösterdim, anlatmakla olacak is degildi
kayinvalidem 74 yasinda, o tuvaletleri bilir. kücükken onlarin tuvaletleride bahcedeymis..ama abimin kayinvalidesi cok acaiptir. Tr de balkonda mangal yaptik kadin odaya kitledi kendini. Polis gelicek ve hepimizi hapse aticak diye. ahahahahah
bacaklarını kapat kaynana
bak sıçrarsa abdestin kabul olmaz
kayinvalidem 74 yasinda, o tuvaletleri bilir. kücükken onlarin tuvaletleride bahcedeymis..ama abimin kayinvalidesi cok acaiptir. Tr de balkonda mangal yaptik kadin odaya kitledi kendini. Polis gelicek ve hepimizi hapse aticak diye. ahahahahah
Almanlar kuraldan çok kuralcılar
Almanlar kuraldan çok kuralcılar
Cok komigiz biz yaa
Ülkemizdeki bu garip düzen evet esimi de cok sasirtiyor bazen
Rahat ol, SIKINTI yok diye diye sakinlestiriyoruz
Trafikte zaten esim cok korkuyor.
Kayinpeder taksiciye lütfen yavaslayin lütfennn diye ciglik atmisti.
Adam sonra özür diledi, dogru onlar aliskin degillerdir dedi.
tabiii canimmm, arabanin ruhsati falan yoksa asla 100 metre kullanmazlar. kayinpeder garaja geri park etmek icin bile arabanin kagitlarini aliyor. uyuz oluyorummmm:)
ay ne bileyim sıçramasın diye iştebacaklarini kapat mi??? aslina bakarsaniz ben hic rahat edemem alaturkadan hep kazali cikarim:)))
Evet aslinda dogru tespit bir nevi öyleler.
Ama aslinda iclerinde özgür olma istegi de var, esimle biz ortayi bulmaya calisiyoruz.
Ben mesela artik yaya gecidinde hakkin bana ait oldugu konusunda cok kuralciyim.
Gecen bir araba durmadi, nasil sinirlendim, köpürdüm
Ama mesela daracik sokak, iki adim atsan karsidasin, kirmizi isik da uzadikca uzuyorsa, esimi cekistiriyorum
gel bosver diye, o da geliyor.
seker kizlar, ben bir yasli hamile yabanci gelin olarak, artik yatma vaktimin geldigini minik tekmeciden anliyorum:)) daha bunun dis fircalamasi vs si var.. herkese iyi geceler, tatli rüyalarr...
O yaya geçidinde durmayan araba da kesin bir Türk'e aittir, Atalay Demirci'nin bu konuda bir stand up gösterisi vardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?