Eşleri Türkiye dışından (yabancı damat :) olanlar buraya

Esimin hayatinda ilk defa Türkiye`de alaturka tuvalet görmesi sonucu yüz ifadesi:

Ne kadar cok gülmüstüm yaa
Sok olmustu, nasil kullanildigini sormustu :)

hahahah bizim iki gelin de alman...kücük gelin ilk kez alaturka tuvalet görüp, üstelik kulllanmak zorunda kalinca aglamisti. icine düsücem sanmis:))

sonra gelip başka topiklerde benim kocam akşam illa yemek istemiyor diye övüyorsun
adamın kültüründe yokmus
ben de ne anlayışlı koca bulmus be lambr demiştim

Hahahahaha gülme krizine soktun beni tenesemisir!!!!!!!!!!!!

Di mi? Yakalandim resmen. Dogru ya aslinda hic bu acidan bakmamistim, esim zaten hayati boyunca aksamlari sandvic yemis, benim yaptigim yemekler lüks oluyor onun icin. Dolayisiyla olmadigi zamanlarda söylenmiyor.

hahahah bizim iki gelin de alman...kücük gelin ilk kez alaturka tuvalet görüp, üstelik kulllanmak zorunda kalinca aglamisti. icine düsücem sanmis:))

Benim de kaynanam tuvalete gidip geri geldi:

-Lambrusco?
-Efendim?
-Tuvaleti ben anlayamadim?
-Nasil yani?
-Nasil kullaniyorsunuz?

Gidip nasil oturulmasi gerektigini gösterdim, anlatmakla olacak is degildi

biz küçükken aglıyorduk içine düşcez diye deseydin dil çıkarsaydın na boyle

-Lambrusco?
-Efendim?
-Nasil yani?
-Nasil kullaniyorsunuz?

kayinvalidem 74 yasinda, o tuvaletleri bilir. kücükken onlarin tuvaletleride bahcedeymis..ama abimin kayinvalidesi cok acaiptir. Tr de balkonda mangal yaptik kadin odaya kitledi kendini. Polis gelicek ve hepimizi hapse aticak diye. ahahahahah

-Lambrusco?
-Efendim?
-Nasil yani?
-Nasil kullaniyorsunuz?

bacaklarını kapat kaynana
bak sıçrarsa abdestin kabul olmaz

kayinvalidem 74 yasinda, o tuvaletleri bilir. kücükken onlarin tuvaletleride bahcedeymis..ama abimin kayinvalidesi cok acaiptir. Tr de balkonda mangal yaptik kadin odaya kitledi kendini. Polis gelicek ve hepimizi hapse aticak diye. ahahahahah

Almanlar kuraldan çok kuralcılar

Cok komigiz biz yaa
Ülkemizdeki bu garip düzen evet esimi de cok sasirtiyor bazen
Rahat ol, SIKINTI yok diye diye sakinlestiriyoruz

Trafikte zaten esim cok korkuyor.
Kayinpeder taksiciye lütfen yavaslayin lütfennn diye ciglik atmisti.
Adam sonra özür diledi, dogru onlar aliskin degillerdir dedi.

Gene türk yanım kabardı
bizim yeni evde alaturka tuvalet yok ya
hemen klozeti sokturup hela taşı taktırcam
alaturka tuvaleti kullanmayana kız vermeyiz biz !

Almanlar kuraldan çok kuralcılar

Evet aslinda dogru tespit bir nevi öyleler.
Ama aslinda iclerinde özgür olma istegi de var, esimle biz ortayi bulmaya calisiyoruz.
Ben mesela artik yaya gecidinde hakkin bana ait oldugu konusunda cok kuralciyim.
Gecen bir araba durmadi, nasil sinirlendim, köpürdüm

Ama mesela daracik sokak, iki adim atsan karsidasin, kirmizi isik da uzadikca uzuyorsa, esimi cekistiriyorum
gel bosver diye, o da geliyor.

ahahahah o bizde de oldu. Kayinvalidem hala anlatir sehir icinde 80 le gittik. Ölüyordum az kalsin diye. Esim ise Türkiye de ögrendigim ilk kural " yesil de gecilir, kirmizida daha hizli gecilir" :)))

tabiii canimmm, arabanin ruhsati falan yoksa asla 100 metre kullanmazlar. kayinpeder garaja geri park etmek icin bile arabanin kagitlarini aliyor. uyuz oluyorummmm:)

abartıyorlar bazen evet, ben de gitmiştim tatile de, yolda ufuktan bile araba görünmese de, illa yayaya yeşil ışığın yanmasını beklemeleri yok mu, o dakikalar geçmek bilmiyor,onlar dururken sen geçemiyorsun da,yoksa polis ceza yazıyormuş görürse.

bacaklarini kapat mi??? aslina bakarsaniz ben hic rahat edemem alaturkadan hep kazali cikarim:)))
ay ne bileyim sıçramasın diye işte
bakma ben de unuttum alaturka tuvaleti
ama kötüleyemiyorum yine, onunla buyuduk ya garip bi sevgi var içimde

seker kizlar, ben bir yasli hamile yabanci gelin olarak, artik yatma vaktimin geldigini minik tekmeciden anliyorum:)) daha bunun dis fircalamasi vs si var.. herkese iyi geceler, tatli rüyalarr...

O yaya geçidinde durmayan araba da kesin bir Türk'e aittir, Atalay Demirci'nin bu konuda bir stand up gösterisi vardı ya

Kızlar sohbetiniz için çok teşekkürler
Çok eglenceli bi akşamdı
Sevgililerimizin kıymetini bilelim, ve onlarla birlikte her gün yeni bişey ogrenmenin ve ogretmenin tadını çıkaralım
ben de gidiyorum. Seni seviyorum Bear'ım

seker kizlar, ben bir yasli hamile yabanci gelin olarak, artik yatma vaktimin geldigini minik tekmeciden anliyorum:)) daha bunun dis fircalamasi vs si var.. herkese iyi geceler, tatli rüyalarr...

Iyi geceler miamoreeeeeeeeee :)
Ben de yatiyorum simdi birazdan dedigin gibi uykuya hazirlik en az 20dk sürüyo :)

O yaya geçidinde durmayan araba da kesin bir Türk'e aittir, Atalay Demirci'nin bu konuda bir stand up gösterisi vardı ya

Evett o gösteriyi izledigimde cok gülmüstüm. Cünkü o kisi bence de Türk idi :) Yani siyah sahin gibi birseydi araba, camlar acik yüksek müzik sesi Icindeki sahis da tam göremedim ama esmerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…