o yorumu yazan benim sez evet nerde yazıyor bir göstersene bilelim..
Bak arkadasim sen diyorsun ki bilmeden dini konuda yorum yapiyorum diye ne yorumu yapmisim? bilip bilmedigimi nerden biliyorsun? kuranda ne yazip yazilmadigini cok iyi bilirim ama konumuz bu degil diyorum bir kac yerdede tekrarladim.
benim elistirdigim konu bu
www.diyanet.gov.tr (Diyanet Aylık Dergi "Eylül")
buyrun dikkat edin site TÜRKİYE CUMHURİYETİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞININ SİTESİDİR YANİ UYDURMA DEĞİL.
lütfen bu konuyuda tartışma ortamına çevirmeyelim ben sizin görüşlerinize ve yaşantınıza saygı duyarım sizde benimkilere saygı duyarsanız memnun olurum
isteyen istediği ile evlensin mutluluklar dilerim söylediklerimlede kimseyi kırmak istemedim kusuruma bakmayın.
selam arkadaşlar...bunları okudukça gerçektende içim aydınlandı.benim sevgilim ingiliz.ve gerçekten şunu söyleyebilirim ki onu çok ama çok seviyorum.daha önce hiç böyle hissetmemiştim.oda aynı şeyi söylüyor.umarım bizde veleniriz babam izin verirse.annem ve dayılarım filan istiyor gibi ama babam kesinlikle karşı.yumuşayacağından da emin değilim.çok kızıyo bana.ne yapıcamı bilmiyorum kızlar..babam ölse vermez gibi görünüyo.annemin devreye girmesi lazım.harry zaten dünden razı amcasıyla bile tanıştım.seneye ingiltereye gidicem kuzenimin yanına tabi babam bunada bayaa karşı..ooffff ne yapıcam bilmiyorum.sevgisine o kadar inanıyorum ki...biz eminiz birbirimizin ruh eşi olduğumuza...ve çok seviyoruz...
herkez çok mutlu olsun inşallah...inşallah bizde evleniriz sizin gibi...
Benim esimde yabanci..Evlenmeden once cevreden cok tepki gordum ama ailem susturdu hepsini size laf dusmez diye canlarim sagolsunlar :1hug: ve evlendik :hooray: Din konusunu hic problem yapmadik.. cok mutluyuz sevgiyle her engeli astik opuyorumnanaktan kisacasi iyi orneklerden biride benim
eşleriniz nereli kızlar?
canim benim esim alman :kedi: ya senin esin nereli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?