kızlaarr başka varmı acaba eşi yabancı olan?? merak edıyorum cunku ingiltereden biriyle gorusuyorum musluman hint asıllı. merak ediyorum siz neler yasadınız..
kızlar, ben 22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sevgililerim oldu hiçbirine ısınamadım,olmadı ve artık diyordumki ben aşık olmak ne demek nasıl bir şey hiç anlıyamıcam heralde.
sonra universiteme bir seminer için almanyadan gelen bir uni öğrencisi ile tanıştım. önceleri arkadaştık, sonra o gitti ama tekrar geldi, sonra tekrar ve tekrar,
ama ben bunca zaman aşık olan arkadaşlarıma güldüğüm dalga geçtiğim şeyleri yapıyorum şimdi. hayatım boyunca hiç kimseyi ne bu kadar sevdim ne de özledim, her gece tshirtuyle uyuyorum, her dakika onu düşünüyorum,
ben normalde evlilik çocuk gibi meselere hep uzaktan bakan insanın bekar hayatını yaşaması gerektiğini düşünen bir insandım ve şmdi bu sene mezun olunca almanyaya yuksek lisans yapmaya gidicem, ve hayatımın geri kalnında onun olmasını ondan çocuğum olmasını istiyorum(burası şarkı gibi oldu:))
şimdi ben böyle bir insan bulmuşken ve onun sevgisine her şeyine çok guveniyorken o da sırf benim için türkçe kursuna yazıldıysa, ben şimdi nasıl bırakayım onu. biliyorum dinimizde gayrimüslim erkekle de kadınla da evlenmek yasaklanmıştır.
ailemin asla izin vermeyeceğini de biliyorum. birincisi biz doğuluyuz ve örfle adetlerimizle eksiksiz evlenmemi ister ailem. ikincisi çocuk müslman değil, sünnetsiz ve asla sünnet olamz, ben de onu böyle bir şeye zorlayamam. eş-dost akraba o kadar laf ederkidedem heleki hacı kalbine iner, allah korusun. onun ailesi ve benm ailem hiç anlaşamıycaklar çünkü ne onlar türkçe biliyor ne de benmkiler ingilizce ya da almanca,
ama ben onun için her mücadeleye varım :)
ayrıca babam ben kızımı gurbete vermem ne zorum var der,
her şeyi halledebilirim ama siz eşlerinizin sünnetsiz olmasını nasıl kabul ettirdiniz?
bir de örf adetleriniz kesiksiz evlenebildiniz mi?
herkes emutluluklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?