Eşleri Türkiye dışından (yabancı damat :) olanlar buraya

Yok mu başka yabancı damada gelin olan ya da bu konuda fikir beyan edecek olan:119:

Vallahi benim ailem beni umutsuz vaka olarak gordugu icin damadin her turune razi o yuzden ailem problem edinmez :)

Bu aralar ben de cooooook tatli bir Avrupaliya takilmis durumdayim, hem efendi hem de seker gibi tatli :) Ben uzaktan ayilip bayiliyorum, bir tanistik ama hadi hayirlisi :)

Canım sen yurtdışındasın zaten bildiğim kadarıyla, daha kolay işin normal şartlarda, haydi hayırlısı...

Gelişmeler olursa bize bildir, ben de senin adına çok sevinirim inan, olumlu olursa...

Hala yok mu başka yabancı damada gelin olan ya da bu konuda fikir beyan edecek olan

kızlaar macaristana gelin gidiyorum gibi :)) annemlerin daha haberi yok.. ya ben burdayken evlensem, bebeğim falan olsa, işte anne oldu bitti artık ister kabul et ister etme şeklinde emri vaki yapsam ya

çok tırsıyoruum ://

canım öyle bir emrivaki yapmazsın herhalde, ciddi düşünüyorsanız uygun zamanda, uygun bir dille açıklarsın artık ailene ve umarım yolunda gider her şey, başta belki tepkileri olumsuz olsa da...

sen nerede yaşıyorsun, nasıl tanıştınız, eniştemiz Macar mı?

aynı üniversitedeyiz.. o yüksek lisans yapıyor.. ben lisans bitirme tezimi verdim.. vizemden faydalanıyorum.. ama çek cumhuriyetinde tanıştık sonra macaristanda tekrar karşılaştık :) ciddi gidiyor her şey şebeleğimle (çok ironik oldu) iki hafta burda iki hafta macaristanda işleri dolayısı ilen

geçen konuşuyoruz.. böyle evlilikti bebekti derken baktım bunun gözleri dolmuş.. sen de istiyorsan dedi.. Ben orada ağlayacaktım az daha.. Annem vermez biliyorum. Hamile falan kalsam evlenmeden o zaman bir şey diyemez ama Zor olacak farkındayım ama bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda :)

canım anneni ikna etmeye bak normal yollardan önce, ya annen evlatlıktan falan reddetse vs. diğer türlü risk aldığında... her şeyi güzellikle halletmek en iyisi. sen önce bir şansını dene. bu yabancılar çoook romantik oluyor yav

Kızlar yorumları okudum ben de 6yıl önce Alanya da Rus bi çocuğa aşık olmuştum.o da boş değildi sanırım ben nereye gitsem arkamdan gelirdi genelde.tabii babam fark edip kalan tatil günü boyunca yanımdan ayrılmayana kadar sürdü aşkımız kızlar konuyla ilgisiz olacak ama ben ingilizcem gelişsin istiyorum. İnternet üzerinden yurtdışından arkadaş edinip konuşabileceğim siteler var mı bildiğiniz özel msj atsanız çok iyi olur penfriend im olsun istiyorum geliştirmem lazım şu ingilizcemi teşekkür ederim şimdiden:13:

ben de senın gibi ingilizcem gelıssın dıye chat yaparken tanıştım bu yabancı çocukla... ne zamandır yapmıyorum ama yollayım adresı ozelden. ok .

ben de senın gibi ingilizcem gelıssın dıye chat yaparken tanıştım bu yabancı çocukla... ne zamandır yapmıyorum ama yollayım adresı ozelden. ok .

Teşekkürler canım çok iyi oldu bu İngilizce pratik yapmadan öğrenilmiyor maalesef

hiç üzülmeyin rabbimin vaadi haktır hayırlı ve doğru olanı yapmışsınız .

kendimi gördüm sende yaa süpermiş !! :) ee hiç konuşmadınız mı ? tanışmadınız mı kii ? babaların hepsi aynı ah şu babalar ahh D

bu topiği hala canlı görmek hoşuma gittii yaa :))

bu topiği hala canlı görmek hoşuma gittii yaa :))

aslında yabancıyla evli kadınlar var bayagı, özellikle yurtdısında yasayanlardan. ama türkiyede de tahmin ettiğimden daha cok varmış. herkes için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…