Vallahi benim ailem beni umutsuz vaka olarak gordugu icin damadin her turune razi o yuzden ailem problem edinmez :)
Bu aralar ben de cooooook tatli bir Avrupaliya takilmis durumdayim, hem efendi hem de seker gibi tatli :) Ben uzaktan ayilip bayiliyorum, bir tanistik ama hadi hayirlisi :)
Vallahi benim ailem beni umutsuz vaka olarak gordugu icin damadin her turune razi o yuzden ailem problem edinmez :)
Bu aralar ben de cooooook tatli bir Avrupaliya takilmis durumdayim, hem efendi hem de seker gibi tatli :) Ben uzaktan ayilip bayiliyorum, bir tanistik ama hadi hayirlisi :)
kızlaar macaristana gelin gidiyorum gibi :)) annemlerin daha haberi yok.. ya ben burdayken evlensem, bebeğim falan olsa, işte anne oldu bitti artık ister kabul et ister etme şeklinde emri vaki yapsam ya
çok tırsıyoruum ://
canım öyle bir emrivaki yapmazsın herhalde, ciddi düşünüyorsanız uygun zamanda, uygun bir dille açıklarsın artık ailene ve umarım yolunda gider her şey, başta belki tepkileri olumsuz olsa da...
sen nerede yaşıyorsun, nasıl tanıştınız, eniştemiz Macar mı?
aynı üniversitedeyiz.. o yüksek lisans yapıyor.. ben lisans bitirme tezimi verdim.. vizemden faydalanıyorum.. ama çek cumhuriyetinde tanıştık sonra macaristanda tekrar karşılaştık :) ciddi gidiyor her şey şebeleğimle (çok ironik oldu)iki hafta burda iki hafta macaristanda işleri dolayısı ilen
geçen konuşuyoruz.. böyle evlilikti bebekti derken baktım bunun gözleri dolmuş.. sen de istiyorsan dedi.. Ben orada ağlayacaktım az daha.. Annem vermez biliyorum. Hamile falan kalsam evlenmeden o zaman bir şey diyemez amaZor olacak farkındayım ama bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda :)
Kızlar yorumları okudum ben de 6yıl önce Alanya da Rus bi çocuğa aşık olmuştum.o da boş değildi sanırım ben nereye gitsem arkamdan gelirdi genelde.tabii babam fark edip kalan tatil günü boyunca yanımdan ayrılmayana kadar sürdü aşkımızkızlar konuyla ilgisiz olacak ama ben ingilizcem gelişsin istiyorum. İnternet üzerinden yurtdışından arkadaş edinip konuşabileceğim siteler var mı bildiğiniz özel msj atsanız çok iyi olur penfriend im olsun istiyorum geliştirmem lazım şu ingilizcemi teşekkür ederim şimdiden:13:
ben de senın gibi ingilizcem gelıssın dıye chat yaparken tanıştım bu yabancı çocukla... ne zamandır yapmıyorum ama yollayım adresı ozelden. ok .
Teşekkürler canım çok iyi oldu bu İngilizce pratik yapmadan öğrenilmiyor maalesef
ben de senın gibi ingilizcem gelıssın dıye chat yaparken tanıştım bu yabancı çocukla... ne zamandır yapmıyorum ama yollayım adresı ozelden. ok .
Neymiş o site bende merak ettim banada atarmısın lütfenn
Birbirimizden ayrılmamız o kadar zor oldu ki..
Evlenmek için yapabileceğimiz her şeyi denedik, ne ben dinimden geçtim ne o. Ayrı dinlerden olunca da bir resmi nikahla evlenemedik, o ve ailesi dini nikah (kilise nikahı) istediler. Mümkün olmadı.
Ben de çok isterdim herkes kendi dininde kalsın, anlayışla bu işi yürütelim. Dindar Ortodoks Hristiyanlar, Hristiyan olmayan kadınlarla evlenmiyorlar, İslam'da da Müslüman kadın Hristiyan bir erkekle evlenemiyor. "Senin kendi dininde günaha girmene ben nasıl dayanırım?" dedi..
Her işte bir hayır var deyip kendimi avutuyorum ben de, o da öyle.. Hazin bir hikaye bizimkisi..
Yazmayayım ben daha, kalp üzülünce gözler de olduğu gibi kalmıyor.. Her birinize binlerce kez maşallah..
Kızlar yorumları okudum ben de 6yıl önce Alanya da Rus bi çocuğa aşık olmuştum.o da boş değildi sanırım ben nereye gitsem arkamdan gelirdi genelde.tabii babam fark edip kalan tatil günü boyunca yanımdan ayrılmayana kadar sürdü aşkımızkızlar konuyla ilgisiz olacak ama ben ingilizcem gelişsin istiyorum. İnternet üzerinden yurtdışından arkadaş edinip konuşabileceğim siteler var mı bildiğiniz özel msj atsanız çok iyi olur penfriend im olsun istiyorum geliştirmem lazım şu ingilizcemi teşekkür ederim şimdiden:13:
bu topiği hala canlı görmek hoşuma gittii yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?