Eşleri Türkiye dışından (yabancı damat :) olanlar buraya

maşallah çok güzel. senin lensler zaten orijinal gibi, bütünleşmiş seninle, doğuştan mavi olips sayılırsın sen de
olips lafı da iyi tuttu haa

siz son İskoçyalı diye bir film izleyin orda bir iskoç var koç gibi iskoç D: d:

Benim nişanlım da yabancı, aslında çok yabancı sayılmaz. Yemen' li, yani Arap :) Çooookkkk seviyorum onu çoookkk :) Ailem vermiyor ama vazgeçmedik, geçmeyi de düşünmüyoruz :)

Benim nişanlım da yabancı, aslında çok yabancı sayılmaz. Yemen' li, yani Arap :) Çooookkkk seviyorum onu çoookkk :) Ailem vermiyor ama vazgeçmedik, geçmeyi de düşünmüyoruz :)

hayırlı olsun, yurtdışında mı yaşıyorsunuz? nişan olduğuna göre aileniz düğüne de olumlu bakacaktır...

hayırlı olsun, yurtdışında mı yaşıyorsunuz? nişan olduğuna göre aileniz düğüne de olumlu bakacaktır...

Nişanlım dediğim zaman herkes ailem verdi zannediyor. Ama öyle değil; ailem asla vermeye yanaşmıyor, tabi bizde ayrılmaya .. Türkiye' deyiz. Ne yapacağım bilmiyorum

Nişanlım dediğim zaman herkes ailem verdi zannediyor. Ama öyle değil; ailem asla vermeye yanaşmıyor, tabi bizde ayrılmaya .. Türkiye' deyiz. Ne yapacağım bilmiyorum

niye bu kadar sorun ediyorlar ki milliyetini, kimse doğduğu yeri seçemez, müslümandır da, inşallah ailen olgunluk gösterir bundan sonra, nişan yapmışsınız zaten, ağız tadıyla nikahın düğünün olur da gelinliğinle evinizden çıkarsın inşallah.

şahsen asla tıbbi olarak bir riske girmek istemem o yüzden sünnet önemlidir benim için başkasının düşüncesi beni ilgilendirmez isterse dünyanın %99 u sünnetsiz olsun...

ben birsey fark ettim ailemin evden ayrildigimdan beri..

yurt disinda dogdum ve yasiyorum ama ana dilim türkce tabiki ama 2dille büyüdüm ama is/okul disinda türkce konustugum icin türkce düsünüyordum yani beynim türkceydi ama simdi fark ediyorum ki rüyalarim fln almanca cünkü sirf almanca konusuyorum..burasi disinda..burdada yaziyorum..

yani ben türkce diline daha yatkindim ama bu biraz degisiyor bunu fark ettm..cünkü mario ile sirf almanca iletisim halindeyiz..

simdi bu demek degil ana dilimi unutuyorum..ama yurt disinda yasamama ragmen etrafimdaki türkler hep söylerdi cok duzgun türkcen var hic bozuk degil diye..simdi yavastan bozulmaya basliyor yada bana öyle geliyor..

uzun zamandir türkce konusmadim..bazen kendi kendime

Olabilir canım, unutmazsın da, telaffuzda zaman içinde bazı harfleri farklı çıkarabilirsin, senin gibi yabancıyla evli, yurtdışında yaşayan bir tanıdıkta onu gözlemledim ben.

Son düzenleme:
benim de artık yabancı bir sevgilim var ama bu topik pek aktif degil galiba......

Hayırlı olsun, yurtdışında mısınız, hangi ülkeden erkek arkadaşınız acaba...

:) Yok türkiyedeyim, o da Kanada'dan... Ayrıyız yani şu an ne kadar sürecek bilmiyorum ama yabancı bir sevgili değişik ve güzel bir tecrübe benim için
Bir kere sahiplenme, kıskanma hiiiç yok
Beraber gezerken ben düzeltiyorum etegimi açılmasın diye, onun umrunda değil
Eskiden sevgilim oldu dedim hiç tepki vermedi, Türk erkegine boyle bişey soylesen tamam kapat konuyu diyip sinirlenir
Bizimkine oturup anlatsam bak şöyle öpüşüyorduk biz diye, dinler hiç kızmadan
şimdilik yorumlamam bu kadar. zaten daha çok yeniyiz :)

zaten 2 gün önce konu açmışsınız koca arıyorum diye,aradığınızını bulmuşsunuzdur umarım Türkiyede mi tanıştınız peki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…