benim de artık yabancı bir sevgilim var ama bu topik pek aktif degil galiba......
ehehheh gordun mu konumuzaten 2 gün önce konu açmışsın koca arıyorum diye,aradığını bulmuşsundur umarımTürkiyede mi tanıştınız peki.
ehehheh gordun mu konumu
Konu actıgımda biz beraberdik zaten de bu kadar uzak olunca evlilik muhabbeti pek çevrilmiyor
ne kadersizim ben deyip konu açmıştım sinirden
çünkü tanıdıgım kadarıyla tam evlenmek isteyecegim bi insan, hayallerimi anlattıgım, sozle de olsa bana destek veren biri
ama her sey lafta işte
Ben tatile gittim yurtdışına, o da tatildeydi, tatilimizi beraber tatil ettik. O şimdi devam ediyor tatilile, ben de burda çatlıyorum..
Şimdilik mutluyuz bakalım ama ne kadar sürecek ki boyle.. Aynı kıtada bile değiliztenesemisir, nereden?????
Insanin ilk merak ettigi soru bu oluyor cünkü :)
Sordum ama cevabini vermissin zaten, umarim cok mutlu olursun :)
teşekkür ederimburadaki yazından sonra bakayım bir konularına dedim de.hayırlısı olsun, bakalım zaman ne gösterecek.
Şimdilik mutluyuz bakalım ama ne kadar sürecek ki boyle.. Aynı kıtada bile değiliz
Kıskanç olmaması, kompleksli olmaması, Türk kasının olmaması.. Bu sebepler ile sevgilimi Türk erkeklerine tercih ederim. Ama bunlar dışında Türk erkegi bile olsa çok seviyorum ben onu ya, öyle iyi anlaşıyorduk ki beraberken... Boyle uyumlar milyonda bir bulunur.. O milyonda bir de kitalar arası denk geldi((
Şimdilik mutluyuz bakalım ama ne kadar sürecek ki boyle.. Aynı kıtada bile değiliz
Kıskanç olmaması, kompleksli olmaması, Türk kasının olmaması.. Bu sebepler ile sevgilimi Türk erkeklerine tercih ederim. Ama bunlar dışında Türk erkegi bile olsa çok seviyorum ben onu ya, öyle iyi anlaşıyorduk ki beraberken... Boyle uyumlar milyonda bir bulunur.. O milyonda bir de kitalar arası denk geldi((
tenesemisir, nereden?????
Insanin ilk merak ettigi soru bu oluyor cünkü :)
Sordum ama cevabini vermissin zaten, umarim cok mutlu olursun :)
Peki neden bu kadar umutsuzsun?
Ben de esimi yaklasik iki yil kadar bekledim. Olmaz diye düsünürken ben, o olacak diye diretti ve oldurduk :)
Gerci mesafeler cok degildi, Avrupa kitasinda ama, Asya ya da Amerika`da bile olsaydi yine sürdürürdük biliyorum. :)
Önemli olan senin onunla olmayi ne kadar istedigin ve onun da ne kadar istedigi.
Gercekten ask varsa, sonu gelir :)
Selam
Bir yabanci damat da bende var. Esim fransiz, Fransa'da yasiyoruz. 4 yildir evliyiz, cok mutluyuz.
buldum bak seni yine:)) amanin hemide ortak konu.....
Benim esim de yabanci, Alman. 2011 de tanistik 2012 de evlendik. Simdi nasip olursa bir bebegimiz olucak. Bin kere evlensem yine esimle evlenirdim sanirim...
teşekkür ederim
kime anlatsam hafife alıyor ama
hiç belli olmaz, hayat bu , belki biraraya geliriz :))
Ayyy cok olumlu konustun. Ben aslında yaz aşkı tarzında bişey olur diye düşünüyordum ama o öyle düşünmüyormuş :) 'We are going to come together someday and this is the first thing we need solve' dedi. Sonra ben türkiyeye gelince iletişimi koparmadık o yüzden o kadar umutsuz değilim aslında :)
ve nasıl olur'u bırakıp sadece hayal kurdugunda o hayal gerçek oluyor. Gerçek olması zaman alıyor ama oluyor, ben bunu deneyimledim 23 yıllık yaşantımda. Şimdi hayırlısı ile mutlu hayaller kuruyorum. Desteginiz için de teşekkürler :)
Fransiz erkekleri gercekten romantik mi Loulieta? :) Mutlulugunuz daim olsun dilerim.
Siz Fransa dogumlu musunuz? Yoksa Türkiye`den mi gittiniz?
Kuzum ben sana cevap yazdim ama iyi ki geldin :)
Evet ben de bir daha dünyaya gelsem yine esimi secerdim. Zaten ben evlenmeyi düsünmeyen biriydim. O derece
farazi konuşuyorum ama Sevgilimin tanıdıgım Turk erkekleri gibi olacagını hiiç sanmıyorum. Gerçekten saygılı ve akıllı birisi.belki ileride sen oraya yerleşirsin veya o buraya yerleşir. belli olmaz bu işler. zaten yaygınlaşıyor gitgide yabancıyla evlilik de. yabancıların en büyük avantajı da anlayışlı ve saygılı olmaları zaten. biraz daha tanımaya çalış, doğru kişi olduğunu düşünüyorsan, gelecek görüyorsan neden olmasın, ama bunun için biraz sabırlı ve özverili olmalısın.
Rica ederim ne demek, karsi taraf da sürdürmeye meyilli göründügü üzere :)
Bence o da baglantiyi koparmamak derdindeyse, hic üzülme biter sürmez diye.
Ben cok kötü bir internet baglantisi ile her 10dk baglanti kopmasi sorunu ile hemen her aksam internet üzerinden görüsüyordum
esimle :)
Kesin sürmez, kac ay internetten sohbet edilir ki, bir yerde biter diyenlerin hepsi saskindi "evleniyorum" dedigimde
Selam
Bir yabanci damat da bende var. Esim fransiz, Fransa'da yasiyoruz. 4 yildir evliyiz, cok mutluyuz.
Fransiz erkekleri gercekten romantik mi Loulieta? :) Mutlulugunuz daim olsun dilerim.
Siz Fransa dogumlu musunuz? Yoksa Türkiye`den mi gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?