meraba canm,benim eşim de ameliyat oldu
bi buçuk ay oluyo
siz de bi zde inşlh faydasını görürüz canm
inş canım dua ve çabalarımızla ben eşime keçi boynuzu suyu içiriyorm size ilaç verdimii doc
[ı]verdi canm şu prox..ve klom...ve e vitamini
ben bir de keçiboynuzu kürüne başladm yeni
sizin değerler nasıldı[/ı]
merhaba arkadaslar benım esım 7ay once tek taraflı 3.dereceden varıkosel amelıyatı oldu 3.ayda 1er deger arttı 6.ayda yarı yarıya dustu anlıyacagınız amel.ıse yaramadı proxeed plus evıcap verdı 1ay sonra gelın dedı haftaya gıdıcez artık bırakıyoruz bu son dr gıdısımız cok bunaldık beklıycez 1sene gecsın ıstıyoruz amelıyat uzeınden dr bıze amelıyattan sonra dogal yoldan bekleyelım dedı sımdıde tup bebegı dusunun artık dıyor cok bunaldık allah hepımızın yardımcısı olsun ama ınanaın kı bız aktarlardan ne gerkıyorsa kullandık toplam amelıyatla bırlıkte 4mılyar para harcamısız hala dahada kecıboynuzu suyu gınseng kullanıyoruz
durumumuz hemen hemen aynı varikösel hiç ilaç vermedi doc çinko eksikligini bende araştıracgminşallah değerleri düzelir cnm. benim eşim 2,5 sene önce ameliyat oldu bir sene düzelir dedi doktor. ama düzelme olmadı bir sene de pregnly, menegon kullandı ama yine düzelme olmadı. bizde tüp bebeğe başvurduk. eğer düzelme gözlenmezse zaman kaybetmemenizi tavsiye ederim. yeni öğrendiğim bişey çinko eksikliğide sebebp olurmuş benim eşimde çinko eksikliği var şimdi onu araştırıyorum
Allah bağışlasın maşallah.eşinin değerleri nasıldı canım.ben eşimin spermiyogram değerlerini paylaştım burda herkes normal diyor.ama doktor ameliyat dedi.varikoseli varmış ve bu durumda hamile kalma ihtimalim %15lerdeymiş.kafamız karıştı.ameliyat olanların bir çoğunda güzel sonuçlar oluyordur inşallah.2 sene olacak benim eşim de ameliyat oldu varikoselden
3.ayında hamile kaldım keçiboynuzu kürü yapıyoduk biz
ama bebeğim kaybettim 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım
ondan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım ace plus selenyum diye bi ilaç vermişti doktor
bi de presseed kullandım sperm dostu jel
ve o ay tekrar hamile kaldım
çok yeni oğlum kollarımda
umutsuz olmayın ve presseed i deneyin derim
Allah sizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.benim eşimin de ileri hızı%15 görünüyor.ileri yavaş hareket de%25.yazdığın kayganlaştırıcıyı eşim kyullanacak diyte korktum.ama araştırınca kendim kuyllanacağımı öğrendim çok mutluoldum.erkekler bu tür şeylerden hoşlanmıyorlar.acele etme,panik yapma diyorlar.kocakarı işleri gibi geliyor onlara.ameliyattan öncwe sayı 21-24 mil.çıkıyodu ml de
ama ileri hızlı hareket %15
ileri hareket %5 ti
ameliyattan sonra sayı çok arttı
ama ileri hareketlerde bi değişiklik olmadı
ama kısmet oldu işte umutsuz olma ve preseed dene çok faydası var
ebay diye yabancı bi site var ordan sipariş ettim ben
preseed kullananlar diye gir netten bulursun
yanında ovulasyon testi de geliyo onla bakarsın ya da en kestirme yolu yumurta takibi
ben de jel i alırken eşim ne olduğunu bilmiyoruz falan demişti bi de aldığım site yabancı ondan mırın kırın etmişti
ama ilk kullanışta geldi oğlum çok şükür
ne kadar haklı olduğumu gördü
tabi o sadece vesile
rabbim ol dedi oldu ama kullanmak gerekiyo deneyin bence her gördüğüme söylüyorum deneyin diye
sizin değerler de bizden iyiymiş
stres yapmadan deneyin
inşallah Allah mükafatını verecek bu gece uyumadı uykusuz kaldım gazı var niye ağlıyo telaşlarına düşeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?