Erkek İnfertilitesi Eşleri variköselden amelyat olanlar...HEPSİ BURAYA

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bende 5 senelik evliyim varikosel ameliyatı olucak eşim umarım hepimize yararı dokunur.. Bide eşleriniz nerede ameliyat oldu doktor ismini verirseniz çok sevinirim.

Kızlar bende 5 senelik evliyim varikosel ameliyatı olucak eşim umarım hepimize yararı dokunur.. Bide eşleriniz nerede ameliyat oldu doktor ismini verirseniz çok sevinirim.

canım nöroloji doc gitmesi lazım....o şekide zaten çok riskli bi amelyat dgl merak etme dua et degerleri düzelsin

:97:
canım nöroloji doc gitmesi lazım....o şekide zaten çok riskli bi amelyat dgl merak etme dua et degerleri düzelsin

Canım doktora gittik ama çok memnun kamadık. Birde ameliyatı açık olarak yapıcaktı biz mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat yaptırmak istiyoruz bu yüzden de doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Umarım tüm ameliyat olan kişilerin değerleri düzelirde bir an önce rabbim evlatlarını kucaklarına almayı nasip eder a.e.o ..

amin canım bizde daha yeni tahlil yaptırıcaz ben keçi boynuzu kürü yaptım şimdi klomen kullanıyorum doc iğne verdi ya sabır deyip bekliyoruz bakalım benim koçiş biraz agır bu konuda bilmiyorum ben de tam tersi .... bakalım hayırlısıyla olur inş benim kız kardeşimin de eşi amelyat oldu altı ay sonra hamiş oldu bebişi 1 yaşında umudum çok inş

canım inşallah tahlil sonuçlarınız mükemmel çıkar bende eşime ilk tahlilden sonra keçi boynuzu kürü yaptım ama 2. tahlilde sonuçlar çok daha kötü çıktı yani bize bi faydası olmadı umarım size olur.. bende tüm umudumu ameliyata bağladım.. benim eşimde fazla rahat davranıyo ve bende senin gibiyim biran önce olsun istiyorum.. kızkardeşin için çok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza.. birde böyle ameliyattan sonra çocuk sahibi olanları duymak gerçekten umut verici Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallah..

herkese merhaba,
bende sürekli okuyorum bu siteyi en son üye oldum:) bende 8 aylık evliyim, biz varikoseli 5 aylık evli iken farketik çocuk istememize rağmen olmayınca. eşim 2.5 ay önce ameliyat oldu. sonrasında bi aksilik yaşamadık çok şükür. henüz kontrole de gitmedik. 3 ayın dolmasını bekliyoruz. doktorumuz herhangi bir ilaç vermedi ama biz buradan öğrendiklerimizi uyguluyoruz... keçiboynuzu kürü, evicap, çinko, ayrıca kırmızı kore ginsengi ve arı sütü bal ve polen karışımı aktarın hazırlamış olduğu... bunların hepsi ivitamin desteği ve ilaç diil. umarım işe yaramışlardır ve kontrole gittğimizde gelişmeler olur. hep çok dua ediyorum. eşimin ameliyattan önce sayısı 60 milyonda ml de. ama ileri hareket ve morfoloji % 1. bu sayıyla gelişmeler olmasını diliyorum. Allah inşallah hepimize güler de bize yavrularımızı aratmaz. işte benim durumum bu. gelişmeleri size yazacağım. inş. güzel haberlerimizi buradan duyurmayı nasip eder Rabbim hepimize...

amin canım bizde 3ayın dolmasını bekliiyorz duala inş

kızlar birşey sormak istiyorum,
bu sperm dostu pre seed jel i kullanan oldumu? ebay diye bir siteden bahsediliyor burada... valla kaç günde gelir onu da bilimyorum. belki kullanmak faydalı olur diye düşünüyorum... alan kullanan varsa yardımcı olabilirler mi acaba?

Eşimde varikosel ameliyatı oldu soldan 3. dereceydi.İlk üç ay hiç ilaç vermedi kontrole gittiğimizde değerlerin düştüğünü gördük.Doktor 1 sene iyileşme süreci var dedi.Sonra trental ve pharmaton diye vitamin verdi. 6. ay da tekrar kontrole gideceğiz bakalım değerler nasıl oldu.Bu ay sonu 6. ay doluyor inşallah değerleri yükselmiştir.Ebaydan bende preseed aldım 15 günde geldi bu yüzden yumurtlama günüm geçti inşallah birdahaki ay kullanacağız gelişmeri size bildiririm.Birde ovülasyon testlerinden aldım idrarla bakılanlardan inşallah bir işe yararlar.

bizimde ameliyattan 3 ay geçti sperm sonuçlarımızda hiçbir değişiklik olmadı dr ilk 3 ay için hiçbirşey kullandırtmadı bize ama şimdi endol,trental ve prexeed plusa başlıyoruz. bunun yanında balık yağıda alıcam vede bulursam keçiboynuzu suyunu içiricem

senın yazını okuyunca bır an benım yazımmıydı dıye kafam karıstı bızde aynı dertten muzdarııbız 8ay oldu sol taraflı 3.dereceden hıc bır sey degısmedı bızede ılk 3ay bısey vermemeıstı ama sız yınede kecıboynuzu cınko falan kullanıjn dr pek yanasmıyor alternatıf tıpa vıtamın bıle vermemıstı baktıkı yukselme yok ozaman verdı bızde temmuzda 1sene oluyor 1sene yapıcaz amelıyat bekleme surecını sonrası allah kerım sızede cok gecmıs olsun umarım preseed deıse yarar ben hıc nedense yanasmadım ona ıse yaramaz dıye

Son düzenleme:
sabır kızlar olan olursa yazın umut olsunnn

Hakkımızda hayırlısı olsun sabırla beklemekten başka çaremiz yok Allah tez zamanda bizede anne olmayı nasip etsin. Eşime keçi boynuzu kürüde yaptım ama fayda etmedi sanırım.Ne duysak yapar olduk kendime soğan kürü, incir,bal tarçın çörekotu karışımı falan bunlar bir vesile Allah ne zaman ol derse o zaman.

bizde vitaminlere başladık ameliyattan sonra baktıkki sonuçlar aynı birde bunları deneyelim dedik
proxeed plus aldım, sabah akşam endol ve trental içiyor, balık yağı içiriyorum şimdide e vitamini bir karışım daha alacağım

selam herkese iyi akşamlar,

valla ameliyattan sonra 3 ayın dolmasına 5 günümüz kaldı. insan ister istemez heyecanyapıyor:) inşallah bir farklılık oluşmuştur sonuçlarda. bu ay ciddi ciddi çalışıyoruz kızlar
Allahtan hayırlısı diyorum.. hepimize kolay gelsin.

inşallah düzelmiştir canım tabiki heyecan oluyor bizde güzel haberlerini bekliyoruz

uzun zaman oldu girmeyeli ama degerlerimiz biraz yükseldii başkada bişey yok kızlar

Merhaba kızlar ,
benim eşimde cıft taraflı varıkosel vardı solda 3. derece sagda 2. derece.Subat 2010 da ameliyat oldu cıft taraflı ama hıcbır degısıklık olmadı bızım degerlerımızde.Ne sayıda ne hareketlılıkte.Amelıyatın acısı ve sıkıntısı da eşime kar kaldı Ben ısrar ettım bıde amelıyat olması ıcın dıye cok uzuldum sonradan da.Benım esımde endol-trental kullandı.Aynı zamanda ace plus selenyum kullandı.1 ay boyunca proxeed plus kullandı.Kecıboynuzu kuru ve otlar macunlar arı sutu polenler nelerr neleeeerrrr ama hıc bır faydasını goremedık.Dogal yolla hamıle kalamayınca tup bebek denedık.Ilkı negatıf oldu ıkıncı denemeyı nısan ayında yaptık ve hamıle kaldım.Ama ne yazık kı bebk gelısmedı ve kurtaj oldum bu ay ıcerısınde.Sızlere umutsuzluk olmak ıstemem ama varıkosel bızde ılerı derecedeydı ve cıft taraftaydı sanrıım spermlere baya zararı olmus.Sımdı bekleme donemıne gectık.Allah hepımıze yardımcı olsun İnşallh...

slm benim eşim 2 defa ameliyat oldu cift taraftan ilk test 2 milyon 2 ci test 2 tane sonra ameliyat oldu 4 milyon 3 ay sonra test yaptır dı 3 tane sonra başka bir doktora gittik yine varikosel var dedi oldu ameliyat ilk testte 41 milyon morfoloji 3 tu 6 ya yükseldi ve biz cok sevindk bu arada eşime cakşır kökü suyu ve keçiboynuzu içirdim hangileri fayda etti bilmiyorum sonuç son ameliyat 3 ay oldu daha bebiş yok ama inş.oda kısa olur...dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…