Kızlar bende 5 senelik evliyim varikosel ameliyatı olucak eşim umarım hepimize yararı dokunur.. Bide eşleriniz nerede ameliyat oldu doktor ismini verirseniz çok sevinirim.
canım nöroloji doc gitmesi lazım....o şekide zaten çok riskli bi amelyat dgl merak etme dua et degerleri düzelsin
:97:
Canım doktora gittik ama çok memnun kamadık. Birde ameliyatı açık olarak yapıcaktı biz mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat yaptırmak istiyoruz bu yüzden de doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Umarım tüm ameliyat olan kişilerin değerleri düzelirde bir an önce rabbim evlatlarını kucaklarına almayı nasip eder a.e.o ..
amin canım bizde daha yeni tahlil yaptırıcaz ben keçi boynuzu kürü yaptım şimdi klomen kullanıyorum doc iğne verdi ya sabır deyip bekliyoruz bakalım benim koçiş biraz agır bu konuda bilmiyorum ben de tam tersi .... bakalım hayırlısıyla olur inş benim kız kardeşimin de eşi amelyat oldu altı ay sonra hamiş oldu bebişi 1 yaşında umudum çok inş
amin canım bizde 3ayın dolmasını bekliiyorz duala inşherkese merhaba,
bende sürekli okuyorum bu siteyi en son üye oldum:) bende 8 aylık evliyim, biz varikoseli 5 aylık evli iken farketik çocuk istememize rağmen olmayınca. eşim 2.5 ay önce ameliyat oldu. sonrasında bi aksilik yaşamadık çok şükür. henüz kontrole de gitmedik. 3 ayın dolmasını bekliyoruz. doktorumuz herhangi bir ilaç vermedi ama biz buradan öğrendiklerimizi uyguluyoruz... keçiboynuzu kürü, evicap, çinko, ayrıca kırmızı kore ginsengi ve arı sütü bal ve polen karışımı aktarın hazırlamış olduğu... bunların hepsi ivitamin desteği ve ilaç diil. umarım işe yaramışlardır ve kontrole gittğimizde gelişmeler olur. hep çok dua ediyorum. eşimin ameliyattan önce sayısı 60 milyonda ml de. ama ileri hareket ve morfoloji % 1. bu sayıyla gelişmeler olmasını diliyorum. Allah inşallah hepimize güler de bize yavrularımızı aratmaz. işte benim durumum bu. gelişmeleri size yazacağım. inş. güzel haberlerimizi buradan duyurmayı nasip eder Rabbim hepimize...
Eşimde varikosel ameliyatı oldu soldan 3. dereceydi.İlk üç ay hiç ilaç vermedi kontrole gittiğimizde değerlerin düştüğünü gördük.Doktor 1 sene iyileşme süreci var dedi.Sonra trental ve pharmaton diye vitamin verdi. 6. ay da tekrar kontrole gideceğiz bakalım değerler nasıl oldu.Bu ay sonu 6. ay doluyor inşallah değerleri yükselmiştir.Ebaydan bende preseed aldım 15 günde geldi bu yüzden yumurtlama günüm geçti inşallah birdahaki ay kullanacağız gelişmeri size bildiririm.Birde ovülasyon testlerinden aldım idrarla bakılanlardan inşallah bir işe yararlar.
senın yazını okuyunca bır an benım yazımmıydı dıye kafam karıstı bızde aynı dertten muzdarııbız 8ay oldu sol taraflı 3.dereceden hıc bır sey degısmedı bızede ılk 3ay bısey vermemeıstı ama sız yınede kecıboynuzu cınko falan kullanıjn dr pek yanasmıyor alternatıf tıpa vıtamın bıle vermemıstı baktıkı yukselme yok ozaman verdı bızde temmuzda 1sene oluyor 1sene yapıcaz amelıyat bekleme surecını sonrası allah kerım sızede cok gecmıs olsun umarım preseed deıse yarar ben hıc nedense yanasmadım ona ıse yaramaz dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?