Eşlerimize oynadığımız masum oyunlar

hatta der bana bagır cagır , zehrını kus,içini dök ama lutfen boyle susma der..
ama ben yinede susarım.. hiç bişey demem...

aynen al bizdende okadar
yapi itibariyle ben küserim ve inatciyimdirda konusmam
yazik hele yeni evliyken cok aglatmisdim
sonra bakdim adam deli danaya dönüyo konusmuyorum diye yumrugunu kafasini duvara geciriyo öyle böyle diil
bende sinirliyim küsüm ya icim ciz ediyo yaniyo ama hic taviz vermiyorum
hatta birinde duvar kirildimi demisdim :)
taaaki hamile kalana dek o sira o huyumdan vazgecdim
esimde hep ve halada der hamilelik sana bu konuda cok yaradi diye :CüvCüv:
ama iyikide vazgecdim hem kendimi hem onu cok üzüyodum
simdide otururum kucagina bazen derim bana karsi ilgin azaldi deki yalannnnn diye
oda bakar bana masum masum baslar kurlar yapmaya:utangac:
eririm biterim o anda bende:utangac:

bende benı artık sevmıyosun galıba deyıp surat asarım dayanamaz gelır.anam ne fenayım ya arada durduk yere pat diye söylüyorum bunu.

doğrusu ya ben çok safım yada etrafımdakiler akılı:oklava:. dümdüzümdür özellikle eşime hiç oyun bilmem seviyorsam sevdim sinirlendiysem açık açık konuşurum ne yalan ne dolan nede küserim zaten küs kalamam kapris yapamam doğruya doğru ama eşim tam tersi günlerce oyun oynar mesela sırf onu bırakıp annemlere gitmeyeyim diye yemek yiyemiyorum yanlız tavrı davranır sırf memlekete gitmek için oraları çok özledim der durur sonradan öğrendim annesinin baskı yaptığını dedikleeriini yaptırmak için numara çektiğini mesela çok sıkışığım bu ay ay sonu zor gelecewk der bir öğrenirim orda borç vermiş ha bu arada ona kızmayayım diye sanki aldatan erkek numarasıda cabası sini,r oluyorum :oklava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoya artık en son dozajı açtı oda benim arkamdan çektiği oyunları kabullendi şimdi tedavi görüyor bana oyun demeyin yaralıyım kafamçokkarıştı

cogunla bizde esim kuser bilirimki sabah kalktim kusmu hic birsey yok kalvaltida yapmaz ancak gidip opecem sevecem oyle nazli bizimki heyer baya hataliysa belki yanasir cok hataliysa odabizimki ters o kiz ben erkeyim sansimada yanii aslinda naz yapmayi cok severim:bbo:

valla oyundan falan değil kırıldıgım kızdgım cok zaman oldu başlarda küstüm umru olmadı agladım bir geldi iki geldi ücüncü de duymadı..konusarak acık acık anlattım haklısın dedi geçiştirdi çözüme ulaştırmadı yok saydı..en son gecen ay ben de onu yok sayma oyunu oynadım vardı ama yoktu benım ıcın konusyordm arkadas gıbı ısını de yapıyordm ama sankı ıkı ev arkadası olmustuk bısey yokmus gıbı davranan ama aslnda cok sey oldgunu anlatmya calısan bır kadın olmstum amma velakın benım ınatcı kurnaz zekı ve kendınden tavız vermeyen kocam naptı ettı benım bır aylık mücadelemi kendine mal etti..megersem ben değil o bana oyun oynamıs bir ay boyunca..o kadar cin fikirli ve laf ebesi ki işte yaptgım en emek verdgm oyunumu da el koymus oldu kendileri bana da gülüp gecmek düştü valla ne diyeym napsam kar etmiyor adama yeiyor cünkü:)) bir daha oyun moyun planladgımda önce patentini mi alsam napsam..:oklava:

aynnen biz ayolkaydirigubbakcemilehatta ben sustukca o daha çok kızar,bağırmaya başlar,ben ağlarım,o kafasını duvarlara vurur ben asla konuşmam,sadece ağlarım.bi 10 dak. sonra gelir canım,bebeğim,hayatım,aşkım,ömrüm v.s. v.s. ben gene konuşmam,alır beni en lüks restoranlara götüürür,ne konuşurum ne yerim,gecede yastığını kafasına atarım 3 gün konuşmam ,ama birtek kelime bile etmem,cepi de kapatırım,ev tlf.açmam,gavur olurum küsünce:1ninca:ona hayat zehir oluyo böyle yapınca:teytey:sonra dayanamaz,yalvarır yakarır en son gıdıklar bende dayanamam gülerim...barışırız

Sen artık beni sevmiosun!!!! Derdim eskiden hemen herşey tatlıya baglanırdı
Ama en son
evet sevmiyorum! Bu cümleyi duydukca da sevmicem! dediği için değiştirdim.

Sen artık beni cok seviosun.bunuda herkeze söylemek üzereyim
şimdi kedimden basladım diyorum :roflol::roflol:
Çok tuhaf ama sanki tartışanlar biz değilmişiz gibi bi kac dk önce,msj atıp soruyor kimlere söyledin baska diye

ben önce onu canından bezdiriyorum, şöyle yapma böyle yapma, hiç ilgilenmiyosun vs gibilerinden. Benimle ilgilenmeye başlayınca daha surat asıyorum (sanki ne yaptıysa) Uzun sürenin ardından benimle konuşma çabaları işe yaramayınca, kendi kendine konuşmaya başlıyo ben ne yapıyorum Allah'ım da böyle oluyor, ne yapsam mutlu olmuyor diye... Sonra bakıyorum yüzü asılıyor, gözleri doluyor bu sefer ben yanaşıyorum o surat asıyor.Gıdıklayınca çok huylanıyor bende hemen gıdıklıyorum barışıyoruz öyle :1hug:

benimki pek uğraşmaz sevgisinden eminim ama yerine göre kendini geri çeker ve deli olurum tamamen bağlantıyı keser ruh gibi be adam madem böle durduk yere surat asıcaktında benim yanımda işin ne oturaydın ananın dizinin dibinde dimi ama sengözlerimebaksanab
deli olurum bu duruma bizde tam tersidir kızdımı bişeye taktımı saatlerce konuşmaz tavır yapar ilgilenmez bende konuşmuyor diye ona deli olurum ağlarım kızarım ben seni mutlu edemiyorum keşke beni almasaydın belayım başına vs kelimeler sölüyorum haliyle bu sefer o bana kızıyor yine böle konuşma die sonrada sırnaşıyor azıcık barışıyoruz hihoyyyt ama onu çoookkk seviyorummm :asigim:

bişey yazacaktım yazamadım.oyun deyince aklıma başka şeyler geldi ama neyse.oyun ayın yok.çok kızınca gerçekten gitmeye kalkarım bazen ama o asla izin vermez.ağzıma ne geliyosa sayarım.tabi öncesinde o da hiç çekinmeden sayar sağolsun.sonra ortalık sütliman gelir özür diler.canı sağolsun napalım

benimki fazla ilgiyi hazmedemez,arada bir itici bir güç onu kendine getirir.

arada ilginç bir ölçü var,onu tuttrursam herşey daha hoş gider,bazen unuturum üstüne fazla düşerim bizimki huyunu hemen hatırlatır sağolsun.

Benim suratim hemen asilir,yok yerden tartisma cikaririm.
Allah'tan oda kaldirir böyle seyleri.sorar ne oldugunu,bende söylerim.

Bende küs olduğumuzda çok sevdiği geceliğimi giyer parfümler sıkar arkamı döner yatarım.Yaklaşır..Ne güzel oldun öyle bana dönmicekmisin der.Sakın dokunma derim gayet ciddi.Bakarki gayet ciddiyim dokunamaz bilir kızdğımda gözümün döndüğünü.Ama bütün gece içi gider döner durur :)Asla taviz vermem.Patlasın banane........

hımmm...bana ilgisiz olduğu anlarda ki nadirdir..hemen mutfağa geçer kardeşimi annemi filan arar. kahkahalarla gülerek konuşurum.. çok neşeli bir tavır takınırım..sesimi duymasını sağlarım.. uzun bir müddet telefonda konuşma yaparım..

yanıma gelir aşkım maşallah kimle konuşuyorsun bu kadar diyerek

**ee sen meşgülsün sanırım, benimle ilgilenmiyorsun bende fırsat bu fırsat iki geyik yapayım annemle kardeşimle . benimle ilgilenen birileri olduğunu hissetmek istedim** derim..tabi bunu tavırla değilde gülerek söylerim..

eşimde hemen ilgilenmeye başlar:))))))

Bende küs olduğumuzda çok sevdiği geceliğimi giyer parfümler sıkar arkamı döner yatarım.Yaklaşır..Ne güzel oldun öyle bana dönmicekmisin der.Sakın dokunma derim gayet ciddi.Bakarki gayet ciddiyim dokunamaz bilir kızdğımda gözümün döndüğünü.Ama bütün gece içi gider döner durur :)Asla taviz vermem.Patlasın banane........
süpermiş :roflol:

ılgi gösterince havalara giriyo bizimki,hemen uzaklaşmaya başlıyo,bende sürekli tavır alma modundayım.
Aslında yapım bu değil sevgili kocacım ama beni sen mecbur bırakıyorsun buna...

korkuturum onu hemen,bana olan düşkünlüğünü kullanarak kaybetme korkusu yaşatırım ve telaşlanır hemen,olayın rengi değişir şıp diye...ben buna kendi içimde ,3,5 attırma ve yusuf -yusuf diyorum ..işe de yarıyo :))))

Ben hiç birsey yokmuş gibi davranırım asla kızgınlıgımı belli etmem
Öc alırım en güzel kıyafetlerimi giyip süslenip püslenirim gündüz ve de gece ama asla kendime dokundurtmam bir şekilde o da anlar...:))))

Back
X