canım çok tatlı yazmışsın yaaasırnaşık şey
valla tatlım sen biraz daha çabala bak adam yapmayacak değil ama bu konuda çok ısrarcı olma yani erkekler buna dırdır diyo onu yapma
ona değişik süprizler falan hazırla ne biliyim anla işteo da mutlaka karşılığını verir ya mesela de ki romantik anlarda senin bu haline bayılıyorum falan de sen böyle olduğun zaman sana neyim var neyim yoksa vermek istiyorum falan de işe yarıyo
test edilip onaylandı:hooray:a.s.
evet odun odundur ama benimki her zaman kutuk kalacak onu inceltmek icin ugrassamda hayatta kurdan yapamam birak kurdan yapmayi kutuklukten oduna bile getiremedim :)
etmeyin ya bunu için kavga gerçekten değmeeez
erkekler böyle yaratılmış içilerinde yaşıyolar dışlarına da biraz bizim sayemizde çıkarabiliyorlar
eee kadın olmak zor
iş bizde bitiyo
ben nişan günümüzü de hatırlasın diye ilk nişanlandığımız günden beri ima ediyorum o gün gelince hatırlatıyorum ya hayatım benim için önemli iki gün var biri karım olduğun gün biri doğduğun gün diyo al işte ölür müsün öldürür müsün
biz çok ayrıntılara takılıyoruz
a bide bişey okumuştum erkekler bebekten sonra değişiyolarmış
o da bizim yüzümüzden
kutsal anne rolüne giriyormuşuz
adam da ya ben çocuğumun annesiyle nasıl yatakta birlikte olurum gibi aptalca bi bilinç altı fikre kapılıyorlarmış
benden demesi
anne olmak başka kadın olmak başka
a.s.a.s.
desene biz o yüzden ilişkiye girmiyoruzlaelaelaelaelae
yaaa herşeyi ile ugraşamıyorum hem ormantik hem huysuz bi adam benimki sonradan oldu ama ben tüm gün temizlikti çocuktu koşturuyom 1 dkk oturıyım sen genemi oturdun diyip iş buluyo bazen uyuyorum iç çamaşırım yok pantolon fırçam nerde karnım acıktı dşi inatlaşıp ugraşıyo benlee Çok üzgünüm çoook bazen kahvaltıyı adan zye hazırlıyorum çocukla ugraşırken de kıskanıyo ee gel bardaga çay koy die uyuz bu yaaa ama çok seviyorummm işteeekaydirigubbakcemile5
a.s.arkadaşlar ben 17 senelik evliyim .bu erkeklere romantık markatte var al deseniz yerini bulamaz kırk kerede tlf acar sorar .bence vaz gecin bunlarda ne köy nede kasaba olur a.s.
Bazen o kadar romantikki kendimi prensesler gib hissediyorum bulunmaz hint kumuaşı gibiymişim gib davranıyor eşim
ama bazende oohhhhhhhhhhhhhhhh tam bir kalas .........
eşlerimizi nasıl romantik sevgisini gösteren bi adam haline getirebiliriz bu adam beni yedi ya sensi olamam dio benimle dakka başı kavga ediyo biraz sevgi göstermez seni seviyorum demez geçende bi buket gülle geldi ölüyorum sandım bu benim kocam deil dedim ama çiçegi verdikten sonra mamut gene aynı mahmuttt............a.s.a.s.
e ne güzel işte her gün yapsa onun bi anlamı olmaz ki
nadir yaptığı zaman daha değerli olur
sizin eşiniz şu ana kadar gelen cevapların arasında 10 üzerinden 9 aldı bendena.s.
çok hoşsunuz ya kaydirigubbakcemile3
benimkine odun diince kızıo bi de kabul de etmio :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?