- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi balkonkusu
-
Benim eşim de küsünce ayrı yatıyor. Dini boyutunu da araştırıp anlattım. Hatta bir daha ne olursa olsun hiç ayrı yatmayalım dedim ama yine de ayrı yatıyor. Önceden bir hafta ayrı odada yatardı. Şimdi bir gün ayrı yatıyor. Diğer gün de aynı yatakta yatıyoruz ama iki düşman gibi
ah canım ah adam zaten eve geç geliyo işlerinden dolayı geldiğindede tv izlemek istiyo vinç le kaldırsan yine kalkmıyo."Havalar soğudu artık, tek başıma soğuk odada Üşüyorum. Beni yalnız bırakma uyuyamiyorum soğuktan "diye söyleyin.
Çocuklarınız var mutlaka zordur ama eşinizle uyuma vaktinizi aynı zamana getirmeye çalışın. Uykunuz yoksa bile, birlikte yatağa geçin sohbet ederek uyumaya çalışın. Tv karşısında uyuya kalmasına müsade etmeyin bence.
Bende sevgi de bitmiş galibaValla benim bildigim seven iki kisiye ayni yatakta yatmak otekinin sicakligini hissetmek zor bir gunun ardindan terapi gibi gelir. Ama tabi sevmek lazim affedici olmak lazim, hirlasina yenilmemek lazim. Kussende kirilsanda uzatmamak lazim. Evlilikte cok uclarda yasamak iyi degil bazi seyleri.
O zaman güzel bir öneri olmadıah canım ah adam zaten eve geç geliyo işlerinden dolayı geldiğindede tv izlemek istiyo vinç le kaldırsan yine kalkmıyo.
odanıza küçük bi tv alınsoruyorum sormazmıyım ..ona göre kasıtlı bir sebebi yook tv izlerken uyuyup kalıyorum diyor hadi birinde öyle 2. sinde öyle 3 te öyle aartık sıkıldım ..kaldıki bu konudaki hassasiyetimide biliyo. atla deve istemiyorum alt tarafı yatağımızda beraber uyuyalım istiyorum.
ya iyide neden eş oluyoruz neden evleniyoruz bekar gezelim herkes kafasına göre takılsın.bn çok saçma buluyorum ayrı yatmayı arada soğukluklarada yol açacağını düşünüyorum eş olmanında bazı özel durumları olmalı bnce..artı çocuklar büyük artık anlıyolar yanında bi hareket yapsan hemen bakıyolar.nedeninide açıklamak zorunda kalıyorsun .bir sürü şey.
benim annem ve babam yıllardır ayrı yatıyor ama bu durum annemden kaynaklı babam annemi yataga cagarıyor ama annem gitmiyor sanırım geçmişte babam kendini annemden sogutmuş artık ne yaşattgını bilemiyorum ama annemde bu yüzden babamla asla yatmaz be 23 yasımdayım su yasıma kadar babamla attgını bir kere görmedim. Cocuk oldukta snra eşler genelde ayrı yatıyor gözlemlediğim kadarıyla.selamlar arkadaşlar hepinize
bn bişeyi çok merak ediyorum neden bi erkek eşinden ayrı yatar küs olsun olmasın ve bu durumun dini boyutunuda merak ediyorum hiç başınıza geldimi neden olurki..okuyan cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
selamlar arkadaşlar hepinize
bn bişeyi çok merak ediyorum neden bi erkek eşinden ayrı yatar küs olsun olmasın ve bu durumun dini boyutunuda merak ediyorum hiç başınıza geldimi neden olurki..okuyan cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
nasıl bi soru arkadaşım bu.daha neler hiç öyle şey olurmu "eşim çocuklarına çok düşkündür asla öyle bişey yapmazCinsel hayatiniz ne durumda? cocuklara karsi cinsel istismar sebebiyle yanlarinda uyuyabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?