Ah bacım anlamıyor ya da ben anlayışsızım yani ne diyim. Haftasonu çıkıyormuşuzz yürüyormuşuzzz avmye gidiyormuşuz florya ormanına gitmişiz kahveyemi gidiyorum ben her pazar ne var 2. Kez gidiyorsam diyor. Ben bakmadım mı çocuğa sen yüzmeye gitmedin mii kuzenine gitmedin mi diyor. Çocukla denize gidilmezmiş uzakmış yakındaki denizler pismiş yol 3 saattmişş çocuk güneşin alnında mahvolurmuş bi düşünmem lazımmışş.
Aşırı sinirlendim tahmin ettim edemezsiniz. Kızım hareketlenmeye başladı 1 buçuk yaşında nasıl olur bilmiyorum. Rahat olucaksın diyin

Aaa şey dediim birde o eleştirdiğin erkekler var ya gözümde aynısın hatta daha kötü bir konuma geldin dedim. Hakkını yiyormuşum anlaması için tüm pazarlar dışarı çıkıcakmış o zaman görücekmişim anlarmışım değerini. Sen gezerken benim elimde armut toplar zaten dedim.
Hiç sevmiyorum bu huyumu ama ben bu durumu burnundan getiririm. Ne özür ne 5 yıldızlı otel geçirir öfkemi. Çocuk bana yük oluyormuş. Hee tabi 2. Kez sürtmeye denize giden benmişim gibi konuşuyorsun dedim.