Anlatımdandır. Sözelim iyi. Yazımda ilçe birinciliğim vardı akıcı ve hikaye gibi konuşuyorumSenin tüm yorumları ,hikayeymiş gibi okuyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatımdandır. Sözelim iyi. Yazımda ilçe birinciliğim vardı akıcı ve hikaye gibi konuşuyorumSenin tüm yorumları ,hikayeymiş gibi okuyorum.
Yavrum adamın şehri ama ya. Kaynanam kayınpederim 40 km uzakta. 3 5 akraba da var. Anamdan babamdan 800 km uzaklıkta. Bilmiyorum.Ben de sanirim alir o şehre giderdim. Deniz manzaralı evler daha bile uygunmuş. Şu durumda İstanbul'un hiçbir cazibesi kalmıyor. Sağa sola selam muhabbet ede ede eve bile gelmiyor adam. Zaten işten gelene kadar geç oluyor. Küçük şehre geçmenin her türlü artısı olacak bu aile özelinde.
Yok ama neyseAnlatımdandır. Sözelim iyi. Yazımda ilçe birinciliğim vardı akıcı ve hikaye gibi konuşuyorum![]()
En azından üstünde gaza getirici amca oğlunuz bilmem neyiniz yok.Yavrum adamın şehri ama ya. Kaynanam kayınpederim 40 km uzakta. 3 5 akraba da var. Anamdan babamdan 800 km uzaklıkta. Bilmiyorum.
Kayınvalideler varken onlara takıktı. Onlar gitti,şimdi arkadaşlara sardı.Bu kadar değildi abla ya inan bende öküz diyorum ama böyle değildi. Bu kadar değildi. Kavgadan sonra yapmazdı. Normalde eşim mahallede birini görünce ben geliyorum ya mahalledeyim diye mesaj atardı. Koşa koşa gitmezdi. Bu kadar savunmaya geçmezdi tamam haklısın derdi. İnsanız yani bende plan yapardım kızlarla yârın akşam bi kahve içicez derdim eşim benden izin almadın demezdi ya da o şu gelmiş kuzenim biz şuraya gidicez derdi tamam derdim. Kızardım mesela niye gidiyoruz bilmem ne en kötü tamam gitmiyoruz of ya falan derdi dinlerdi bunaldım ekonomik sıkıntıdan diyor. Ben ne yapayım ?
Maça gitmişti 2 kez. 3. Ye biletin yanar ona göre dedim almamıştı mesela almadım bilet kızarsın diye dedi.
Şuan dabıll öküzlük yapıyor çözemedim vallahi ruh halini.
B12 eksikliği yaşıyorum flört dönemi silinmiş benden. Aynen ailesi yok şimdi kimsesi yok gibi oldu onlara sardıKayınvalideler varken onlara takıktı. Onlar gitti,şimdi arkadaşlara sardı.
Flört dönemi nasıl geçti bilmiyorum da şu “kılıbık derler” mevzusu hiç hoş değil.
Geldi meymenetsiz kocam sürekli sarılmak istiyor beni çok özlemiş seni seviyorum ben kızımıda çok özledim diyor. Dilimi tutamadım gitmeseydin keyifli geçtimi bari dedim. Senin günün nasıl geçti dedi harikaydı dedim. Yapıştı cıvık cıvık sırlaşıyor. Yaramazlık yapan çocuklar gibi hissediyorum kendimi diyor. Ulan bi de ne güzel hazırlamışsın herşeyi ben hazırla desem dünya laf edersin dedim tutamıyorum çenemii. Bu akşamda kavga etmesek bariEn azından üstünde gaza getirici amca oğlunuz bilmem neyiniz yok.
Bu erkek muhabetindense haftada bir kaynana çekerim benn
E alışmış adam. Burnunun dikine giderim, lafını dinlemem döner iki sırnaşırım affeder demeye. Ben eve almazdım mesela. Böyle laf sokunca istediğini seni dinlemeden yaptığı gerçeğini değiştiriyor mu?Geldi meymenetsiz kocam sürekli sarılmak istiyor beni çok özlemiş seni seviyorum ben kızımıda çok özledim diyor. Dilimi tutamadım gitmeseydin keyifli geçtimi bari dedim. Senin günün nasıl geçti dedi harikaydı dedim. Yapıştı cıvık cıvık sırlaşıyor. Yaramazlık yapan çocuklar gibi hissediyorum kendimi diyor. Ulan bi de ne güzel hazırlamışsın herşeyi ben hazırla desem dünya laf edersin dedim tutamıyorum çenemii. Bu akşamda kavga etmesek bari![]()
Genelde “biz bekarken kapımda yatıyordu” diyor ya bazı hanımlar…B12 eksikliği yaşıyorum flört dönemi silinmiş benden. Aynen ailesi yok şimdi kimsesi yok gibi oldu onlara sardı
Bence üzme kendini artık.Geldi meymenetsiz kocam sürekli sarılmak istiyor beni çok özlemiş seni seviyorum ben kızımıda çok özledim diyor. Dilimi tutamadım gitmeseydin keyifli geçtimi bari dedim. Senin günün nasıl geçti dedi harikaydı dedim. Yapıştı cıvık cıvık sırlaşıyor. Yaramazlık yapan çocuklar gibi hissediyorum kendimi diyor. Ulan bi de ne güzel hazırlamışsın herşeyi ben hazırla desem dünya laf edersin dedim tutamıyorum çenemii. Bu akşamda kavga etmesek bari![]()
Realist olmak lazım Lale abla. Bekarken sürekli denize giderlermiş aynı kadro yüzme bilen ekip fakat evlendiğimizde aile kavramından bu sınırlandırıldı. Maça gidermiş karı koca gittik baya stada. Beni şuan ilgilendiriyor sonuçta gitti mi gitti kabul edilebilir bişey değil. En azından tepkimi gösterdim buna rağmen izinsiz planlama devam ederse bambaşka bi yüzümle karşılaşır.Genelde “biz bekarken kapımda yatıyordu” diyor ya bazı hanımlar…
En azından sen bunu söylemiyorsun.
Hiç öyle kolay affetmelerim gazımın alınması yoktur. Sizlere göre biraz daha sabırlı ve yapıcıyım diyelim. 5 yılın her günü böyle bi adam değil eşim. Doğum yaptığımda hasta bezime kadar değiştirdi. Annem yapsın dememe rağmen. Desteğinide unutmam. 5 yıldır çalıştım benden çok temizlik yapmıştır. Tartışmalarımızda oldu. İzin almadan kardeşiyle yemek planı yaptığında ki sert tepkim olmasaydı kardeşinin eşinin yanında şey ya kardeşim hamburher yiyelim dedi de sana sormak istedim demezdi. Yanımda dalga geçti enişte karımda karım diyor sensiz hareket etmiyor diye. Eşim hep böyle değildi.E alışmış adam. Burnunun dikine giderim, lafını dinlemem döner iki sırnaşırım affeder demeye. Ben eve almazdım mesela. Böyle laf sokunca istediğini seni dinlemeden yaptığı gerçeğini değiştiriyor mu?
Bugüne kadar hep böyle kolay affetmişsin belli nasılsa dönünce alırım gazını diyor