Eşleriniz bebek-Çocuklarıyla ne kadar ilgileniyor?

Guess_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
263
108
53
39
Merhaba,
Evet gerçekten ben mi çok şey istiyorum? Ilk başta bakım ortak dedik ama bebek gece kalkınca ben besliyorum(biberon ile) eğer hasta isem yorgunsan veya bebek hastaydı kendi Kalkıp BAKIYOR.Önceden hafta sonu gece bakıyordu şimdi ona da uyaanmıyorum uyandır diyor seni uyandırana kadar ben kalkarım.Akşam eve geldiğinde oynuyor eyvallah.Akşam yıkanacaksa yıkıyor ama ev işlerine bulaşmıyor.kadını çağır yapsın diyor.kadın haftada bir geliyor.Diğer günler evi kim süpürcek?istediğinde erkek maç izlicem diye odaya kapanıyorsa ben de ertesi gün film izlerim sen iki saat çocuğa bak ama o zaman kıvırıyor.Yardım kelimesi mesela? Eşine yardım etmek.Niye yardım? Iş bölümü bu...Tamam sen çalışıyorsun da ben de bebek bakıyorum benim şartlarım daha ağır.
Siz de durumlar nasıl? Eşitliği kurabildiniz mi?

valla bilmiyorum çocuğum yok
ama bizimki kediyle oynayıp tüylerini arada sırada tarıyor
onun dışında sevip oynuyor

ama
mama suyunu ben veriyorum
tuvaletini ben temizliyorum :)
gece miyavladığında ya da yaramazlık yaptığında ben ilgileniyorum

çocuk olsa ben besliycem ben temizliycem ben uyutucam o sevecek demek ki

Siz çalışıyor musunuz?

Nasil yanii agzim suan acik kaldi canm sen kendi gorevlerini unuttun sanrm erkek disarda calisip birde ewe gelip ewmi supurcek cocukmu yikiycak..birde haftada bir gun kadin geliyorms sen ne isle mesgulsn acaba

Bizde durumlar içler acısı canım sen yine iyisin :) iki çocuk var bende ne yıkaması ne yedirmesi ne oynaması hiç bişey yok
Sevgimi evet kuru kuruya canım oğlum canım kızım ama söle kabul etmez offf daha fazla yazamıcam çok doluyum bu konuda.

Adam hem calissin hem de bebek bakimini yari yariya esit yapin oldu canim daha neler. Yazik degilmi adama. Sende calisiyorsan tamam haklisin ama calismiyorsan bebegin bakiminin buyuk cogunlugu sende olmali, haftada 1 de kadin geliyormus daha ne
Eşimin kendi şirketi.Genellikle ofiste...Ayrıca ben bunu anlamıyorum.Evde bebek bakan kadının neden daha az yorulduğunu düşünüyorsunuz?

O zaman sen de isyan et...Yemek yapma.Evi temizleme.Vaktim kalmıyor de...Ben buna çok karşıyım bebeğe yüzde elliden ortaksak bakımına da ortak olacağız.

Hepimizn bebegi cok hareketliydi ama kesinlikle esimden is beklemdm beklememde ayrica ewimide kendm temzlrm kadinda yok hee

Eşimin kendi şirketi.Genellikle ofiste...Ayrıca ben bunu anlamıyorum.Evde bebek bakan kadının neden daha az yorulduğunu düşünüyorsunuz?
Daha az yoruluyorsun demiyorum. Butun gun esin disarida oluyorsa yoruluyorsa sende evde bebegine bakarak yoruluyorsun aksamda sana yardim etmeli evet ama butun gun ben baktim al aksamda sen bak diyemezsin

Yanlış anlamayın elbette çok yoruluyorsunuzdur.

Ama bilmem okuyor musunuz burada ne konular açılıyor.
İkisi de çalıştığı halde içtiği su bardağını, yediği tabağı kaldırmayan adamlar var.
Hatta güle oynaya çocuk yapıp hiç ilgilenmeyen adamlar :S

Ve hatta ve hatta eve yardımcı bayan almaya bile yanaşmayan adamlar var.

Sizin eşiniz hiç yapmam demiyor, elinden geleni yapıyor zaten.
Yapamadığı yerde de kadın gelsin yardımcı olsun diyor.
Uyanamadığında uyandır beni diyor adam bana dokunma demiyor ki.

Ben bu adama kızamam yani..

Adam hem calissin hem de bebek bakimini yari yariya esit yapin oldu canim daha neler. Yazik degilmi adama. Sende calisiyorsan tamam haklisin ama calismiyorsan bebegin bakiminin buyuk cogunlugu sende olmali, haftada 1 de kadin geliyormus daha ne

Nasil yanii agzim suan acik kaldi canm sen kendi gorevlerini unuttun sanrm erkek disarda calisip birde ewe gelip ewmi supurcek cocukmu yikiycak..birde haftada bir gun kadin geliyorms sen ne isle mesgulsn acaba
Gerçekten her ikiniz ironi yapıyorsunuz di mi?
Nolur "evet" deyin. Nolur!!!

Çalışmıyorsanız tabii ki normal bu kadarı. Haftada 1 de temizlik, daha ne olsun

Canım bir Erkeğin senin kadar iyi çocuğuna bakmasını beklememelisin bence. Anlattığın kadarıyla eşin zaten ilgili. Kadın haftada bir temizliğe geliyormuş daha ne olsun ki. Bebek bakımını inada Yada Eşitlik kavgasına çevrilmesini pek sevmiyorum ben. Neden cennet annelerin ayağının altında. Neden anne hakkı 3 ken baba hakkı 1. Neden tarihin her dönemimde anne kutsal görünmüş. Evet bazen yoruluyoruz. Hani derler ya bi koltuktaiki karpuz olmaz diye. Anneler bunu çürüten varlıklar. Aynı bedende onlarca kişiyi taşıyoruz. Bir reklam vardı hatırlarsın belkş çocuk arkadaşıma diyor.
"Benim annem hem doktor,hem eczacı,em Aşçı,hem ayakkabı bağlayıcısı,hem öğretmen,..." Diye. Evet zor bir süreç ama bunu yapacak güç sana verilen sıfatta var. Ha deseydin ki işten geliyor yüzüne bakmıyor,hasta oluyorum elimden almıyor. O zaman kızardım. Ama bence ortada senin Görevin benim görevimlik bi sıkıntı yok. Mutlu olmaya bakın

Bu konular tartışılınca bebek fazlalık gibi duruyor buradan.
Adam ne yapsın daha?
Gece biberonu da siz verin ne olacak.
İşten gelecek ev süpürecek, yapmayın Allah aşkına.
Evet bebek bakımı elbet zor, fakat dışarıda çalışmak çok da kolay olmasa gerek.
Çalışmıyorsunuz, haftada bir de eve kadın geliyor. Ben öleyim o vakit.

Ben evde Akşama kadar dinlenmiyorum.Bebek bakıyorum.Bebeğim ilgiyi çok seviyor.Hep yanındayım.O uyuduğunda da onun Yemeğini yapıyorum.Hala bizden ayrı yiyor.Ve dağıttığı yerleri topluyorum.Vaktim kalırsa bir kahve ancak içiyorum.İnanın kadın bir hafta tatile gitti evi görmeliydiniz.Eşim zor durumda kaldı da evi süpürdü.Gercekten yetişemiyorum

Gerçekten her ikiniz ironi yapıyorsunuz di mi?
Nolur "evet" deyin. Nolur!!!
Adam disarda butun gun calisiyor birde eve gelip butun gece cocuga mi baksin. Elbetteki yardim edecek ama bebegin bakiminin buyuk cogunlugu kadinda olmali eger kadin calissaydi durum farkli olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…