Merhaba,
Evet gerçekten ben mi çok şey istiyorum? Ilk başta bakım ortak dedik ama bebek gece kalkınca ben besliyorum(biberon ile) eğer hasta isem yorgunsan veya bebek hastaydı kendi Kalkıp BAKIYOR.Önceden hafta sonu gece bakıyordu şimdi ona da uyaanmıyorum uyandır diyor seni uyandırana kadar ben kalkarım.Akşam eve geldiğinde oynuyor eyvallah.Akşam yıkanacaksa yıkıyor ama ev işlerine bulaşmıyor.kadını çağır yapsın diyor.kadın haftada bir geliyor.Diğer günler evi kim süpürcek?istediğinde erkek maç izlicem diye odaya kapanıyorsa ben de ertesi gün film izlerim sen iki saat çocuğa bak ama o zaman kıvırıyor.Yardım kelimesi mesela? Eşine yardım etmek.Niye yardım? Iş bölümü bu...Tamam sen çalışıyorsun da ben de bebek bakıyorum benim şartlarım daha ağır.
Siz de durumlar nasıl? Eşitliği kurabildiniz mi?
Nasil yanii agzim suan acik kaldi canm sen kendi gorevlerini unuttun sanrm erkek disarda calisip birde ewe gelip ewmi supurcek cocukmu yikiycak..birde haftada bir gun kadin geliyorms sen ne isle mesgulsn acabaMerhaba,
Evet gerçekten ben mi çok şey istiyorum? Ilk başta bakım ortak dedik ama bebek gece kalkınca ben besliyorum(biberon ile) eğer hasta isem yorgunsan veya bebek hastaydı kendi Kalkıp BAKIYOR.Önceden hafta sonu gece bakıyordu şimdi ona da uyaanmıyorum uyandır diyor seni uyandırana kadar ben kalkarım.Akşam eve geldiğinde oynuyor eyvallah.Akşam yıkanacaksa yıkıyor ama ev işlerine bulaşmıyor.kadını çağır yapsın diyor.kadın haftada bir geliyor.Diğer günler evi kim süpürcek?istediğinde erkek maç izlicem diye odaya kapanıyorsa ben de ertesi gün film izlerim sen iki saat çocuğa bak ama o zaman kıvırıyor.Yardım kelimesi mesela? Eşine yardım etmek.Niye yardım? Iş bölümü bu...Tamam sen çalışıyorsun da ben de bebek bakıyorum benim şartlarım daha ağır.
Çalışmıyorum şu anda.Aslında mesleğim var fakat eşim bebeğin bakıcı ile büyümesini istemiyor.Krese kadar evdeyim.Ama bu bir şeyi değiştirmez.Akşama kadar eşimden daha çok yoruluyorum.Bebeğim çok haraketliSiz çalışıyor musunuz?
Eşimin kendi şirketi.Genellikle ofiste...Ayrıca ben bunu anlamıyorum.Evde bebek bakan kadının neden daha az yorulduğunu düşünüyorsunuz?Adam hem calissin hem de bebek bakimini yari yariya esit yapin oldu canim daha neler. Yazik degilmi adama. Sende calisiyorsan tamam haklisin ama calismiyorsan bebegin bakiminin buyuk cogunlugu sende olmali, haftada 1 de kadin geliyormus daha ne
O zaman sen de isyan et...Yemek yapma.Evi temizleme.Vaktim kalmıyor de...Ben buna çok karşıyım bebeğe yüzde elliden ortaksak bakımına da ortak olacağız.Bizde durumlar içler acısı canım sen yine iyisin :) iki çocuk var bende ne yıkaması ne yedirmesi be oynaması hiç bişey yok
Sevgimi evet kuru kuruya canım oğlum canım kızım ama söle kabul etmezofff daha fazla yazamıcam çok doluyum bu konuda.
Hepimizn bebegi cok hareketliydi ama kesinlikle esimden is beklemdm beklememde ayrica ewimide kendm temzlrm kadinda yok heeÇalışmıyorum şu anda.Aslında mesleğim var fakat eşim bebeğin bakıcı ile büyümesini istemiyor.Krese kadar evdeyim.Ama bu bir şeyi değiştirmez.Akşama kadar eşimden daha çok yoruluyorum.Bebeğim çok haraketli
Daha az yoruluyorsun demiyorum. Butun gun esin disarida oluyorsa yoruluyorsa sende evde bebegine bakarak yoruluyorsun aksamda sana yardim etmeli evet ama butun gun ben baktim al aksamda sen bak diyemezsinEşimin kendi şirketi.Genellikle ofiste...Ayrıca ben bunu anlamıyorum.Evde bebek bakan kadının neden daha az yorulduğunu düşünüyorsunuz?
Çalışmıyorum şu anda.Aslında mesleğim var fakat eşim bebeğin bakıcı ile büyümesini istemiyor.Krese kadar evdeyim.Ama bu bir şeyi değiştirmez.Akşama kadar eşimden daha çok yoruluyorum.Bebeğim çok haraketli
Adam hem calissin hem de bebek bakimini yari yariya esit yapin oldu canim daha neler. Yazik degilmi adama. Sende calisiyorsan tamam haklisin ama calismiyorsan bebegin bakiminin buyuk cogunlugu sende olmali, haftada 1 de kadin geliyormus daha ne
Gerçekten her ikiniz ironi yapıyorsunuz di mi?Nasil yanii agzim suan acik kaldi canm sen kendi gorevlerini unuttun sanrm erkek disarda calisip birde ewe gelip ewmi supurcek cocukmu yikiycak..birde haftada bir gun kadin geliyorms sen ne isle mesgulsn acaba
O zaman evin gelirine de ortak ol ve calisO zaman sen de isyan et...Yemek yapma.Evi temizleme.Vaktim kalmıyor de...Ben buna çok karşıyım bebeğe yüzde elliden ortaksak bakımına da ortak olacağız.
Canım bir Erkeğin senin kadar iyi çocuğuna bakmasını beklememelisin bence. Anlattığın kadarıyla eşin zaten ilgili. Kadın haftada bir temizliğe geliyormuş daha ne olsun ki. Bebek bakımını inada Yada Eşitlik kavgasına çevrilmesini pek sevmiyorum ben. Neden cennet annelerin ayağının altında. Neden anne hakkı 3 ken baba hakkı 1. Neden tarihin her dönemimde anne kutsal görünmüş. Evet bazen yoruluyoruz. Hani derler ya bi koltuktaiki karpuz olmaz diye. Anneler bunu çürüten varlıklar. Aynı bedende onlarca kişiyi taşıyoruz. Bir reklam vardı hatırlarsın belkş çocuk arkadaşıma diyor.Merhaba,
Ben evde Akşama kadar dinlenmiyorum.Bebek bakıyorum.Bebeğim ilgiyi çok seviyor.Hep yanındayım.O uyuduğunda da onun Yemeğini yapıyorum.Hala bizden ayrı yiyor.Ve dağıttığı yerleri topluyorum.Vaktim kalırsa bir kahve ancak içiyorum.İnanın kadın bir hafta tatile gitti evi görmeliydiniz.Eşim zor durumda kaldı da evi süpürdü.Gercekten yetişemiyorumNasil yanii agzim suan acik kaldi canm sen kendi gorevlerini unuttun sanrm erkek disarda calisip birde ewe gelip ewmi supurcek cocukmu yikiycak..birde haftada bir gun kadin geliyorms sen ne isle mesgulsn acaba
Adam disarda butun gun calisiyor birde eve gelip butun gece cocuga mi baksin. Elbetteki yardim edecek ama bebegin bakiminin buyuk cogunlugu kadinda olmali eger kadin calissaydi durum farkli olurduGerçekten her ikiniz ironi yapıyorsunuz di mi?
Nolur "evet" deyin. Nolur!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?