Eşleriniz bebek-Çocuklarıyla ne kadar ilgileniyor?

Benim eşim herşeye yardım eder of bile demez ama o kadar da degil

her şeyden önce bence kendine fazla yükleniyorsun. yani her şey dört dörtük olmalı, ev hep düzenli olmalı diye bir kural yok.. sen daha yaşını bile doldurmamış bir bebek annesisin ve bebek bakımı gerçekten çok zor, yorucu olabiliyor. ben ilk 5-6 ay evde zombi gibiydim resmen. bırak ev dağınık kalsın ortalık toplanmamış olsun zaman zaman. düzen demişsin inan ben 3 yılı bitirdim evliliğimde, çocuğum da 2 yaşını dolduracak hala düzen oturtamadım.. çünkü herkesin bünyesi, karakteri farklıdır. yani kimi her şeyi mükemmel yapar gık demez kimi de en ufak bir şeyde yorulur. ben mesela kendime önem veririm, canım istemiyorsa zorla bir işi yapmam yani önceden ben de senin gibi takardım orası dağınık burası temizlenecek diye.. ne gerek var ki bunlardan üzülmeye ? kimse gelip sana madalya takmıyor.. gelen misafir de ev temizliğini düzenini denetlemeye gelmiyor. ayrıca haftada 1 gelen yardımcı bence fazlasıyla yeterli. her gün ev temizlenmez. işleri, bebek bakımını kural koyar gibi değil de anlık olarak ortaklaşa üstlenmek daha iyi olur. bir arkadaşın da dediği gibi hayatı paylaşmak önemli...

biraz uzun yazdım ama :) demem o ki sen sadece huzurunuza odaklan yaşadığınız anlardan keyif almaya, mutlu olmaya bak. yoksa evdir bu hep kirlenecek hep temizlik isteyecek. eşin de bence elinden geleni yapıyormuş, kafandaki her şeye mükemmel olacak diye odaklanma ve ne kendini ne de eşini boşuna zora sokma

son olarak bebeğin ve eşinle mutlu huzurlu günler dilerim efemm

Valla daha fazla ne bekliyorsunuz bilmiyorum... Ben çalıştığım için eşim sağolsun ilgilenir ama o bile gece bakmaz yani sesine uyanıyor beşiğini sallıyor ama o kadar..

Çok tesekkur ederim.Pozitif enerjiniz çok iyi geldi

Çok tesekkur ederim.Pozitif enerjiniz çok iyi geldi

ne demek canım her zaman böyle şeyler için kendini üzmeye değmez
ne güzel bebeğinin yanındasın misss gibi kokusunu çek içine geçen her dakikanın keyfini sür..

ne kaprisi;?

Belki de kocam kaprisliyim diye beni seviyordur:) Siz sürekli ev temizleyin, bebek bakın aman sakın kocalarınız bir işin ucundan tutmasın. Sonra yorulurlar filan:)
birilerinin yaşantısı başkasının hayaliymiş megerse
(lafım sana değil guess_06 ...anlayan anlar )

ıyıde calısmıyorsunuz sonucta benımde bebegım var calısıyorum ustelık sabahlara kadar bebegımı sallayıpda se yarım saat bıle uyumadan geldıgımı bılırım eşim desen soylersem yardım eder soylemezsem sesım cıkmazsa hıcc bakmaz daha bıgece kalkıpda cocukla ılgılendıgını bılmem ustelık vardıyalı calısıyor esım bazen gunduz evde bazen gece işde.ama sonucta calısmıyorsunuz ve bebegınız uyudukca sızde uyuyup ınlenebılırsınız ılk ıkı senede evde duzen oturtmaya calısmayın bence sureklı dagınık oluyor ne yaparsanız yapın.

Eşim çalışıyor ben bebekten dolayı çalışmıyorum.eşim kızımızın (7 aylık)hemen hemen herşeyi ile ilgilenir.gece uyandırmam ben kızımızın odasında uyurum.gece ve tüm gün ben bakarım eşim gelir üzerini değiştirir kızımızın herşeyiyle ilgilenir.oyun,mama,bez değiştirme.bir süre sonra yıkarız beraber.sonra kızımızı ben ya da o doyurur biraz oynar ikimizden biri uyutur.çok yorgunsam banyo saatine kadar uyurum.hafta sonu gece yine ben bakarım sabah erkenden eşim ilgilenir ben uyurum.11'e kadar uyurum genelde eşim kahvaltı genlede hazırlamış olur ya da beraber hazırlar yeriz.hafta sonu eşim dinlenmemi sağlar.böyle yaşar gideriz:)

Burada asıl sorun kadınlarımızın kendileri ev hanımlığını, çocuk bakmayı o kadar hafife alıyorlar ki yazık demek istedim. Sizler kendinize ve verdiğiniz emeklere değer biçmezseniz kimseden değer beklemeyin. Adamlar haklıymış yani size göre, "bütün gün çalışıyorum sen ne yapıyorsun ki evde" diyorlar ya...haklılarmış yani.
Sizin sorunuza gelince eşinizin ne kadar çalışıp yorulduğunu bilemiyorum, eğer çok yorucu bir işi varsa biraz daha anlayışlı olabilirsiniz çünkü sorun eşiniz veya siz değilsiniz, sorun sürecin doğası...yani bebeğiniz daha büyüdüğünde her ikinizde rahat edeceksiniz. O süreden önce kimse aman aman rahat etmiyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…