Eşleriniz bebek-Çocuklarıyla ne kadar ilgileniyor?

Bizde de genelde ben evi toplarken eşime BAKIYOR.Benim eşim becerikli benden güzel yemek yapar

Bütün akşam dalga geçti benimle.Sana iyi laf sokmuşlar diye.Bu yorumu özellikle okutucam
Eşin haklıda ondan ,butun gün evdesin ,ne yapıyorsun evde ,yahu temızlık bebek bakımı bizim fıtratımızda olan kolay yaptığımız şeyler ,noldu bu bayanlar anlamıyorum ,kadınlığımızımı unuttuk ,adam hem çalışsın hemde eve gelip temizlik yapıp ,bebeğin altını temizlesin ...isteyerek yaparsa amenna ,ama hali olmuyorsa ,yapmamalı ,ailede herkesin görevi bellidir ,sizde işler karışmış sadece
Feministliğin luzumu yok ..burda yok efendim erkekte yapsın oda ık bık diyen onca insan var ,anlamıyorum eşleri nasıl sabrediyor vallahi ..erkek olsam sabretmem

Bebegin bakımı gorev gibi algilanmamali.ben çalışıyorum 2 cocugum var aramizda bi is bolumu yok sunu sen yap bunu sen yap diye dogaclama kim daha az yorgunsa o isin ucundan tutuyor.hayati paylasmak onemli.

vallahi benim eşim beni çok seviyor. Güzelde sabrediyor. Hatta halinde de memnun... Oğlumda ileride bana yardım edecek. Hatta eşine de yardım edecek.Çünkü en az her kadının da kendi kadar değerli olduğunu ve yardıma ihtiyacı olduğunu bilecek zihniyette olacak.

Bebegin bakımı gorev gibi algilanmamali.ben çalışıyorum 2 cocugum var aramizda bi is bolumu yok sunu sen yap bunu sen yap diye dogaclama kim daha az yorgunsa o isin ucundan tutuyor.hayati paylasmak onemli.
ben de aynısını söylemek istedim. Zaten yardım ve dayanışma budur. Dile vurmadan kimse kimseye yük bindirmeden anlaşılmalı

Cnm ben öğretmenim ,atanamadım sınavlara giriyorum ,çalışmıyorum yani ,evdeyım ,evde olduğum için eşimden bişiy beklemiyorum ,çalışıyor olsam iş paylaşımı yapardım ,eşimin yardımı olmasınısda isterdim ..ama gerek olduğunu düşünmüyorum ,ama yinede ihtiyacın varsa çook yoruluyorsan tabiki istersin eşinden yardım ,ama kardeş senin evine birde yardımcı geliyormuş ,ne diyım bilemedim
Zihniyetten bahsetmişsin ,ben boyle yaparak kadınların değersi olduğunu yada ne bileyim erkeklerden aşağıda olduğunu savunmuyorumki ...bunun değerle ne ilgisi var ,bu görev paylaşımı ,yani hayatı beraber goğusluyoruz ,eşim dışarısı ile ilgileniyor ,çalışıyor ,benden sevgiyi saygıyı eksik etmiyor ,ben ihtiyacım var dediğimde yardımda ediyor ,ama ben bunu inada bindirmiyorum ,yani sırf o neden ev işlerine yardım etmiyor trıplerindenyardım istemem ,eşimde bunu bilir ,bense evde yemeği pişiriyorum temizlik evişleri vs vs yarmdımcıya gerek duymadan !yapıyorum ,

Valla helal olsun ne diyim yapiyirsa yapmaya devam etsin.bende belirli isleri esime birakmisim agir bisey asla kaldirmam perde asmam dolap koltuk cekmem hep ona birakirim.ama baska is yapmaz benimki zaten yorgun geliyor benim isim varsa cocuklari gezdiriyor yada evde oyaliyor . Cok guzel kahve yapar mesela keyif kahvesi yapar bana . Ama baska is bilmez annesi cok nazli buyutmus .
ama ben cocuklarima ogretiyorum simdiden oglum cok guzel toz alir camasir katlar benimle daha bicok seyi ogrettim ona daha 3 bucuk yasinda ama ogrensin esine yardimci olsun ilerde .hic olmadi universiteye gitse ihtiyac duyacak bunlara. Ama malesef zihniyet boyle . Erkek is yapinca tuhaf karsiliyor millet . Ogrensinler bence .

Gece uyandirmayi birak ben bi ara aglarsa rahatsiz olur diye cikip baska odada uyutup geliyordum. Simdi cok sukur duzene girdi sayilir da rahatladik. Burda okuyunca sok oluyorum gercekten. Esim hicbir zaman hicbir seye.elini surmedi. Degil ki cocuk bakcak, hele de gece uyanip. Ama ben bunu ondan beklemedim. Cok yoruluyor diye. Ama ne bekledim, mesela eline saglik yemek guzel olmus demesini bekledim, uyurken iyi geceler canim demesini bekledim, veya iste kiymet bilmesini. Ama onu bile yapmiyor cogu zaman. Evin muhtelif koselerinde yatip uyuyor. Gercekten esiniz elinden geleni yapiyor. Bu kadar yuklenmeyin adam gercekten soguyacak. Gece bakimini unutun. Gece adam yatsin uyusun dinlensin. Aksam gelince biraz yardim edebilir boylece. Yoksa hem gece uyumayacak, hem caliscak, aksam yorgun gelcek yine yardim etcek. Yapamaz, yapmamali.

Siz resmen kafayı yemişsiniz. Böyle adamı bulmuşsunuz bence başınızın üstünde taşımanız lazım. Bütün yazdıklarınızı okudum. Adam daha size ne yapsın. Sizinki resmen nankörlük. Bence hemen gidin kocanızan kaprisleriniz için özür dileyin. Bundan sonra da bir dediğini ki etmeyin. Yoksa böyle bir adamı kaparlar siz de ortada kalırsınız benden söylmesi :)

ne kaprisi;?
Belki de kocam kaprisliyim diye beni seviyordur:) Siz sürekli ev temizleyin, bebek bakın aman sakın kocalarınız bir işin ucundan tutmasın. Sonra yorulurlar filan:)

Eşiniz elini hiçbir şeye sürmedi sizde bundan gururla bahsediyorsunuz.Gerçekten hayata çok farklı yerlerden bakıyoruz. Evlilikte paylaşımı arttıran şey ortak yardımlaşmalardır. Benim babam 60 yaşında hala evde kahvaltıyı o hazırlar.ve de toplar.bundan da hiç gocunmaz.
Eşim bütün yorumları okuyor malesef... İyice şımaracak sayanizde

ne kaprisi;?

Belki de kocam kaprisliyim diye beni seviyordur:) Siz sürekli ev temizleyin, bebek bakın aman sakın kocalarınız bir işin ucundan tutmasın. Sonra yorulurlar filan:)

Ayy bu ne özgüven canım. Bir de kocana sormak lazım seviyor mu sevmiyor mu? Sen burda binlerce kişiye gel özelini anlat, sonra da kocam beni seviyor de. Adam sevmiyor çekiyordur canım seni. Sen yine dikkatli ol :)

Ayy bu ne özgüven canım. Bir de kocana sormak lazım seviyor mu sevmiyor mu? Sen burda binlerce kişiye gel özelini anlat, sonra da kocam beni seviyor de. Adam sevmiyor çekiyordur canım seni. Sen yine dikkatli ol :)
biraz önce aradı. Bütün yorumları okumuş çok gülmüş. Akşama da program ayarlamış. Bebeği anneme bırakıp dışarı çıkıyoruz. Galiba okuması iyi oldu ilk başta utanmıştım ama bana hak verdi. Akşam tv yi hiç açmayacağız artık bebeğimizle ilgilenip sonra da sohbet edeceğiz.
Ama anladığım kadarıyla sizin evde sorunlar ciddi. Böyle ufak şeyler için bile kocanın gideceğini düşünürseniz paronayak olursunuz.Bence biraz özgüven size de lazım. Kendiniz ile barışık olun.

Esim gercekten yoruluyor, cok stresli bir.isi var, buranin trafigi fena her gun bir saat yol gidiyor, ve ben evimizde oturup cocuklarimiza bakip onun hayatini kolaylastirdigim icin evet kendimle gurur duyuyorum. Iki eli kanda olsun alisverisimizi yapar, hicbir seyimizi eksik etmez, ailesiyle beni karsi karsiya getirmez, atesler icinde yatsa bile gider kizimin cani cekti diye bi seyler alir. Esim kotu niyetli oldugu icin degil hali olmadigi icin yardim edemiyor. Tabi benimle ilgilenmiyorsun dedigim de cok oluyor ama o baska mevzu. Tekrar soyluyorum, onun bunca stresi arasinda gomleginin utusunu dusunmemesini sagladigim icin evet gurur duyuyorum. Hayata gercekten baska yerlerden bakiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…