Eşleriniz bebek-Çocuklarıyla ne kadar ilgileniyor?

Ben de şaşkınım aslında.Bu kadar modern kültürlü adam nasıl değiştî diye.Ben de agresifleştim
be
kocam şu an hepsini okuyor.rezil oldum.beni savunun

Cocuk llunca biz kadinlarda biraz huysuz labiliyoruz kendimize bakamiyiruzbazen aynaya bakmaya bile vaktin olmuyor bazen bende oyleyim. Ama eskm gelmeye hakin mutlaka uzerimi degistirir kendime cekiduzennveririm dedigim gibi ev islerini kafana takma cok. Esinde yardim ediyomus nazi seylere onemli llan cocukla klgilensin sohbet etsin gerekirse ikisi beraber ciksin bazen gezdirsin parka falan gotursun. Hem aralarindaki bag kuvetlenir hem sende bu arada kendine vakit ayirirsin .nen oyle yapiyorum . Isten 5 bucikta geliyor oglumu bisiklet surmeye cikariyor kizimada oyalanacak biseyler verip gonderkyorum disari. Hem baba cocuklarla vakit gecirip yorgunlugunu atiyor hem ben kendim ickn biaeyker yapabiliuorum. Ama o zamani kendjne ayir is falan yapma zaten o isler hic bitmiyor bosuna strese girmeye degmez

Ben de şaşkınım aslında.Bu kadar modern kültürlü adam nasıl değiştî diye.Ben de agresifleştim

be

kocam şu an hepsini okuyor.rezil oldum.beni savunun
Esiniz simdi bu yazilanlari okudumu..o zamn burdan esinize sesleniyorum yapmamakta haklsiniz esiniz baya is yuklemis size

eşinizin çocuğu nasıl tutacağını bilmemesini bir lütüf gibi anlatmışsınız. Bence çok trajikomik...Siz kendinize bir öz eleştiri yapın bence

Iyi fikirmiş.Daha bas basa bir kere dışarı çıktılar.Bebek diye herhalde.Denemekte fayda var

Bence siz mesleğinize esinizin isteğiyle donmediginiz için hircinlasmissiniz. Bunu bir konusun derim.

Iyi fikirmiş.Daha bas basa bir kere dışarı çıktılar.Bebek diye herhalde.Denemekte fayda var
ben sık sık gonderiyorum kizim birbucuk yasinda bep bana bagliydi babaya cok naz yapiyordu bir iki verdim kucagina hadi markete hadi ekmek alin falan derken gezmelere de gonderdim sonralari aralari bayagi iyi simdi ayakkabilarini getirip geliyo disari cikarsin diye.

evdeyken böyle oluyor.ben de doğum iznindeyken eşim nasılsa evdeyim diye bebeğin altını bir kere almamıştır. işe başladım yardım etmeye başladı. bence çalışmaya başlayın kendi rahatına öyle geldiği için çalışmanızı istemiyordur.

Ben de başlatayım bensiz gezmelere.Neredeyse yaşına geliyor bebek

evet hepsini okudu hatta bak herkes bana hak veriyor ben dedi:) bir sürü kişi bana da hak vermişti halbuki alacağınız olsun

Madem okudu devaminida okut. Sadece adam calisiyor fazla yuklenme Dedik . Yaptiklarini yapmaya devam etsin bence sende ev icin yardimci cagir kendine . Hergunde cocugunu alip bi saat gezdirsin disarda basbasa babaya tavsiye

Madem okudu devaminida okut. Sadece adam calisiyor fazla yuklenme Dedik . Yaptiklarini yapmaya devam etsin bence sende ev icin yardimci cagir kendine . Hergunde cocugunu alip bi saat gezdirsin disarda basbasa babaya tavsiye
Bütün akşam dalga geçti benimle.Sana iyi laf sokmuşlar diye.Bu yorumu özellikle okutucam

eşim çalışıyor hemde ağır tempoda bide eve gelince çocuk mu bakacak yok artık oğluyla çok ilgili ama geceleri kalkmasınıda istemem sabah 5 te işe gidiyor

eşim çalışıyor hemde ağır tempoda bide eve gelince çocuk mu bakacak yok artık oğluyla çok ilgili ama geceleri kalkmasınıda istemem sabah 5 te işe gidiyor
Benim eşim o kadar yüksek tempoda çalışmıyor.Hepimiz en erken dokuz buçukta kalkıyoruz

Ben kiyamiyorum ya isten cok yorgun ve gec geliyor haftasonu da calisiyor diye kendim yapiyorum
Ama aksamlari bebege o bakiyor ben yemek yapib evi topluyorum yogun calistigi icin yardim edemiyor zaten beceriksiz benim koca o ayri bi bebegi tutamiyor karnini sikiyor kusuyor cocuk neyse ki ogrendi tutmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…