Ben de şaşkınım aslında.Bu kadar modern kültürlü adam nasıl değiştî diye.Ben de agresifleştimEsin anlayissiz biri degilmis anladigim kadariyla . Ben onu demek istedim. Hadi bisey yapmiyor olsa neyse madem imkanin var kadin cagiriyorsun kullan bunu sende ne zamn ihtiyac duysan cagir.her erkek yapmaz ev isi seninkide yapmayanlardan heralde . Ev isi bitmez onu diyorum birak strese girme adamda buyun gun calisyor . Ev isi Yapmak istemiyorda olabilir fitratlarinda yok zaten.ben ki butun gun evdeyim bazi gunler cocuklarla ilgilenmekten baska bisey yapmiyorum icimden gelmiyor.sal gitsin bosver iliskjniz yipranmasn. Boyle seyler icinde tartisma ama sana sundugu imkanlarida sonuna kadar kullan.
beEsin anlayissiz biri degilmis anladigim kadariyla . Ben onu demek istedim. Hadi bisey yapmiyor olsa neyse madem imkanin var kadin cagiriyorsun kullan bunu sende ne zamn ihtiyac duysan cagir.her erkek yapmaz ev isi seninkide yapmayanlardan heralde . Ev isi bitmez onu diyorum birak strese girme adamda buyun gun calisyor . Ev isi Yapmak istemiyorda olabilir fitratlarinda yok zaten.ben ki butun gun evdeyim bazi gunler cocuklarla ilgilenmekten baska bisey yapmiyorum icimden gelmiyor.sal gitsin bosver iliskjniz yipranmasn. Boyle seyler icinde tartisma ama sana sundugu imkanlarida sonuna kadar kullan.
kocam şu an hepsini okuyor.rezil oldum.beni savununMerhaba,
Evet gerçekten ben mi çok şey istiyorum? Ilk başta bakım ortak dedik ama bebek gece kalkınca ben besliyorum(biberon ile) eğer hasta isem yorgunsan veya bebek hastaydı kendi Kalkıp BAKIYOR.Önceden hafta sonu gece bakıyordu şimdi ona da uyaanmıyorum uyandır diyor seni uyandırana kadar ben kalkarım.Akşam eve geldiğinde oynuyor eyvallah.Akşam yıkanacaksa yıkıyor ama ev işlerine bulaşmıyor.kadını çağır yapsın diyor.kadın haftada bir geliyor.Diğer günler evi kim süpürcek?istediğinde erkek maç izlicem diye odaya kapanıyorsa ben de ertesi gün film izlerim sen iki saat çocuğa bak ama o zaman kıvırıyor.Yardım kelimesi mesela? Eşine yardım etmek.Niye yardım? Iş bölümü bu...Tamam sen çalışıyorsun da ben de bebek bakıyorum benim şartlarım daha ağır.
Siz de durumlar nasıl? Eşitliği kurabildiniz mi?
Cocuk llunca biz kadinlarda biraz huysuz labiliyoruz kendimize bakamiyiruzbazen aynaya bakmaya bile vaktin olmuyor bazen bende oyleyim. Ama eskm gelmeye hakin mutlaka uzerimi degistirir kendime cekiduzennveririm dedigim gibi ev islerini kafana takma cok. Esinde yardim ediyomus nazi seylere onemli llan cocukla klgilensin sohbet etsin gerekirse ikisi beraber ciksin bazen gezdirsin parka falan gotursun. Hem aralarindaki bag kuvetlenir hem sende bu arada kendine vakit ayirirsin .nen oyle yapiyorum . Isten 5 bucikta geliyor oglumu bisiklet surmeye cikariyor kizimada oyalanacak biseyler verip gonderkyorum disari. Hem baba cocuklarla vakit gecirip yorgunlugunu atiyor hem ben kendim ickn biaeyker yapabiliuorum. Ama o zamani kendjne ayir is falan yapma zaten o isler hic bitmiyor bosuna strese girmeye degmezBen de şaşkınım aslında.Bu kadar modern kültürlü adam nasıl değiştî diye.Ben de agresifleştim kendime eskisi kadar bakamıyorum. belki de biraz ondan oldu.bugün evdeydi mesela.çok ilgilendi.hep birlikeydik bütün gün.Ama biliyorum ki ben daha fazlasını yapsam. onlarda benim sorumluluğum olacak.bu yüzden yapmayacağım
Canım yanlış anladın bu durum zamanla olmuyor adamın içinde yokbiz de ilerde iyice bu
biz de ileride be duruma gelmeden benim bu sorunu çözmem lazım
Esiniz simdi bu yazilanlari okudumu..o zamn burdan esinize sesleniyorum yapmamakta haklsiniz esiniz baya is yuklemis sizeBen de şaşkınım aslında.Bu kadar modern kültürlü adam nasıl değiştî diye.Ben de agresifleştim
be
kocam şu an hepsini okuyor.rezil oldum.beni savunun
o zaman hayırlısı:)Canım yanlış anladın bu durum zamanla olmuyor adamın içinde yok
evet hepsini okudu hatta bak herkes bana hak veriyor ben dedi:) bir sürü kişi bana da hak vermişti halbukiEsiniz simdi bu yazilanlari okudumu..o zamn burdan esinize sesleniyorum yapmamakta haklsiniz esiniz baya is yuklemis size
eşinizin çocuğu nasıl tutacağını bilmemesini bir lütüf gibi anlatmışsınız. Bence çok trajikomik...Siz kendinize bir öz eleştiri yapın benceSoka girdim resmen ben calisan bi bayanim..kizim 7 yasinda ve diyebilirim ki bu yasa kadar kendim buyuttum esim bi kere ne altini degistirmistir..ne de banyo..cocugun nasil tutlacagini bile bilmezdi...hem calisarak hem evde temizligimi kendim yaparak..Hamilelikte bile temizlikci girmedi evime..zaten onlarin yaptigi iside begenmem.. bizmi enayiyiz anlamiomki calissam bile hic esime yuklenmedim.. ve hatta hergun isten gelip onunda yemegini yapardim halada yaparim..calistigim halde adam benden daha cok yoruluo diye hic kiyamadim..bu kadar yuklenmeyin bence hem kendinizi hem cocugunuzu sogutursunuz kocanizdan..evde oturup bide adamdam is beklemek bencillik biz olelim ozaman..3-4 cocuga bakanlar var onlar napsin..nasil bir abartmissiniz cocuk bakmayı...
yooo niye şaka olsun. Zaten eşim hepsini okudu. güldik, eğlendik. Sayenizde artık yaptığını da yapmayacaktövbeestagfurullah daha neler duycaz sakami bu ?
Evet evin gelirini de ortağım. Babamdan gelen bir kira gelirim var. Ama bunun para ve gelir ile ne alakası var anlamadım. Sizin eşiniz ile tamamen çıkar üzerine bir ilişkiniz var herhalde.O zaman evin gelirine de ortak ol ve calis
Iyi fikirmiş.Daha bas basa bir kere dışarı çıktılar.Bebek diye herhalde.Denemekte fayda varCocuk llunca biz kadinlarda biraz huysuz labiliyoruz kendimize bakamiyiruzbazen aynaya bakmaya bile vaktin olmuyor bazen bende oyleyim. Ama eskm gelmeye hakin mutlaka uzerimi degistirir kendime cekiduzennveririm dedigim gibi ev islerini kafana takma cok. Esinde yardim ediyomus nazi seylere onemli llan cocukla klgilensin sohbet etsin gerekirse ikisi beraber ciksin bazen gezdirsin parka falan gotursun. Hem aralarindaki bag kuvetlenir hem sende bu arada kendine vakit ayirirsin .nen oyle yapiyorum . Isten 5 bucikta geliyor oglumu bisiklet surmeye cikariyor kizimada oyalanacak biseyler verip gonderkyorum disari. Hem baba cocuklarla vakit gecirip yorgunlugunu atiyor hem ben kendim ickn biaeyker yapabiliuorum. Ama o zamani kendjne ayir is falan yapma zaten o isler hic bitmiyor bosuna strese girmeye degmez
Bence siz mesleğinize esinizin isteğiyle donmediginiz için hircinlasmissiniz. Bunu bir konusun derim.Çalışmıyorum şu anda.Aslında mesleğim var fakat eşim bebeğin bakıcı ile büyümesini istemiyor.Krese kadar evdeyim.Ama bu bir şeyi değiştirmez.Akşama kadar eşimden daha çok yoruluyorum.Bebeğim çok haraketli
ben sık sık gonderiyorum kizim birbucuk yasinda bep bana bagliydi babaya cok naz yapiyordu bir iki verdim kucagina hadi markete hadi ekmek alin falan derken gezmelere de gonderdim sonralari aralari bayagi iyi simdi ayakkabilarini getirip geliyo disari cikarsin diye.Iyi fikirmiş.Daha bas basa bir kere dışarı çıktılar.Bebek diye herhalde.Denemekte fayda var
Evet bu da Tartışma konularımızdan biri zatenBence siz mesleğinize esinizin isteğiyle donmediginiz için hircinlasmissiniz. Bunu bir konusun derim.
Ben de başlatayım bensiz gezmelere.Neredeyse yaşına geliyor bebekben sık sık gonderiyorum kizim birbucuk yasinda bep bana bagliydi babaya cok naz yapiyordu bir iki verdim kucagina hadi markete hadi ekmek alin falan derken gezmelere de gonderdim sonralari aralari bayagi iyi simdi ayakkabilarini getirip geliyo disari cikarsin diye.
evet hepsini okudu hatta bak herkes bana hak veriyor ben dedi:) bir sürü kişi bana da hak vermişti halbukialacağınız olsun
Bütün akşam dalga geçti benimle.Sana iyi laf sokmuşlar diye.Bu yorumu özellikle okutucamMadem okudu devaminida okut. Sadece adam calisiyor fazla yuklenme Dedik . Yaptiklarini yapmaya devam etsin bence sende ev icin yardimci cagir kendine . Hergunde cocugunu alip bi saat gezdirsin disarda basbasa babaya tavsiye
Benim eşim o kadar yüksek tempoda çalışmıyor.Hepimiz en erken dokuz buçukta kalkıyoruzeşim çalışıyor hemde ağır tempoda bide eve gelince çocuk mu bakacak yok artık oğluyla çok ilgili ama geceleri kalkmasınıda istemem sabah 5 te işe gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?