Esleriniz kacta eve geliyor?

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
Tek cocukluyken çalışıyordum. Eve geliyordum bir sure sonra akşam oluyordu. Şimdi bebegim var evdeyim. Daha da zor

Ayy aynı dertten muzdaribim. 8 hatta bazen 8:30 da geliyor. Yemek ye topla falan diyene kadar en erken 21:30. Milletin çay içip meyve yediği saatte biz daha yemek yiyoruz sinir oluyorum. Ama napalım ekmek parası

Benim kocam 7:30 dan evvel gelmiyor
Ama ben bunu sorun etmiyorum
Açıyorum tv izliyorum, yemek yapıyorum zaten vakit geçiyor..
Kocanızı sıkmayın bence, hem hafta sonu bir şeyler yaparsınız. Benim kocam da hafta sonu çalışmıyor gezip tozuyoruz , evde vakit geçiriyoruz..
Para kazanmak çok zor...

8
8 de geç bir saat değil
ayrıca hafta sonu da çalışmıyormuş
bence hiç şikayet etme
kocasını göremeyenler ne yapsın

allah yardımcın olsun canım bende çalışıyorum o yüzden anlamıyorum ama ekim ayında 2 hafta evdeydim
(eşim 7 de evde oluyor) akşam olsa da gelse diye 4 gözle bekliodum hergün
aslında bebişlerin varmış oyalamıyolarmı seni gerçi toca gibi olmaz

İşinden dolayı 8 de geliyor sanırım sorun 2 saat mi akşamları ve hafta sonları berabersiniz sıkıntı yapma. Benim eşim 5.30 da evde oluyor ayda 4 nöbeti var karakolda bir sıkıntı olsa saat kaç olursa olsun ararlar gider. Her mesleğin sıkıntılı tarafları var

8 den önce eve gelmez,ben alıştım artık,çok yoğun çalışıyor
evimiz işyerine 15 dakıka mesafe olduğu halde erken gelmezdi
şimdi başka semte taşındık,otobüs bulamazsa daha geç gelebiliyor
onu bırak senelik izin bile almıyor bizimki : )

eşim 7 de evde oluyor ben 1 de eve geliyorum işten, saatler geçmek bilmiyor bazen gerçekten.. aslında 5 te işten çıkıyor ama 2 saat yol geliyor yakına taşınmayı düşünüyoruz bir kaç sene sonra. Çalışmıyor olsam delirirdim heralde:)

Esim Cumartesi de çalışıyor hatta bazen pazar da aksam Geliş saati 7 ama bazen 9 U bulur şükredin o yuzden :)

7:30 - 8 arası bende çok sıkılıyorum ama iş bu yapacak birşey yok eşimde isterki erken gelsin bizimle vakit geçirsin :-(

2 gun 6:00 da
2 gun 6:30-7:00
1 gun 8:00
1 gun 10:30
1 gun evde
ayrica ben 2 aksam o gelince gidiyorum.
seninki en azindan 2 gun evde
aksamlari evdesiniz
vardiyali calisan bazi esler birbirini uyurken bile goremiyo bazen

Benimki de 8' gibi geliyor.İşi garibi benim 9'da uykum geliyor, en fazla 10'a kadar durabiliyorum.
Gün boyu bir şekilde vakit geçiyor, pek sıkılmıyorum ama keşke bir kaç arkadaşım olsaydı ve onlarla buluşsaydım demeden edemiyorum.
En kötüsü de 6'da çıkıp 8 civarı eve gelmesi. Günlük 4 saat yolda geçen ölü zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…