canım ya senin işin de çok zormuş hemen bi çocuk yap da onunla ilgilenirken zaman geçer bari da
Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
Tek cocukluyken çalışıyordum. Eve geliyordum bir sure sonra akşam oluyordu. Şimdi bebegim var evdeyim. Daha da zor
Benim eşim en erken 01.00de geliyor. Haftasonlari da 02.00-03.00te geliyor.Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
Tek cocukluyken çalışıyordum. Eve geliyordum bir sure sonra akşam oluyordu. Şimdi bebegim var evdeyim. Daha da zor
1 gün saat 8 gibi ertesi gün hiç gelmiyor, biz ne yapalımKizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?