Esleriniz kacta eve geliyor?

Biz eşimle aynı yerde çalışıyoruz her sn. beraberiz yani:)
eve beraber geliyoruz önce ve toplkama sonra yemek yap ye derken mayışıyoruz olduğumuz yerde :)
sürekli beraber olduğumuz için konuşacak bişeyde kalmıyor haliyle biraz sıkıcı oluyor ama artık yapacak bişey yok :)

Benim esim 4-4bucuk arası çıkar 5 gibi gelir ama kesin mesai diye bir sey yoktur isi uzamissa veya bir hasta fenalasmissa vs gecikir ayrica rotasyonlar arasi fark vardir birinde 5te gelirken birinde 8de birinde 9da.. ayrica ayda 5 gun eve gelmez ki buna da sukur önceleri 10 gundu bu. böylelikle birbirimizi gormemiz kimi zaman 36 saati buluyor normal mesai degil de ozellikle haftasonu hatta ozellikle pazar gunlerinden nefret ediyorum cunki pazar sabah cikip pazartesi aksam geliyor eve. Tabii yorgunluktan pert olmus vaziyette pek yuzunu goremiyorum haliyle resmen sali aksamina kadar ayri kalmis oluyoruz

Arabayla giderse 18.15 servisle giderse 19.00... 15 dakikalık yol nasıl 45 dakikaya çıkıyor o kısmı anlayamıyorum.

benimki en erken 9 da geliyor bazen o geldiğinde ben uyumuş oluyorum.. şükretmelisin bence

işten saat 19:30 gibi geliyo...
okula gittiği günler (yüksek lisans yapıyo) saat 21:00 de geliyo..
haftasonrı çalışmıyo zaten...
okulu olmadığı günler akşamları dışarı çıkıyoruz fln zaman geçiyo işte..
ama haftasonları evde fln durursak resmen gözüme batıyo adam...
geç gelmesi sıkıntı değil benim açımdan...

Eşim 4.30 da evde oluyor
ben 6da eve giriyorum
bende keşke 8de eve gelseydi diyorum
zira yemeği akşamdan yapmadıysam beklemeye sabrı olmuyor

6 gibi geliyor genelde tabi nöbetleri saymayınca. nöbetçi olduğunda ertesi gün öğlen ya da akşama kadar göremiyorum, hafta sonu nöbeti olduğunda da 24 saat olmuyor evde yine. çok geç bir saat değil bence 8.

Benim eşim en erken 01.00de geliyor. Haftasonlari da 02.00-03.00te geliyor.
sanslisiniz...

1 gün saat 8 gibi ertesi gün hiç gelmiyor, biz ne yapalım
haftasonu diye bir şey de yok

Babam akşam eve 9'da anca geliyor. Annem de ağabeyim de 9'da geliyor. Üstelik evde tek başıma kalmaktan korkuyorum. Şimdi ben ne yapayım?

Ben BİR POLİS ESİ OLARAK ÖLİYM O ZAMAN HALİNE SİKRET ZAWALLİ ESİMİ GOREMİORUM VATAN UGRUNA

Benim esim 8 bucuk,9 gibi geliyor.pazar gunu tatil.bence hic sikayet etme sen :) yat kalk sukret haline..

( :
Şükredin bir düzen var ve 8 de olsa geliyor.
Bizde bir süre gece çalışıyor bir süre gündüz.
Adaletin batsın dünya!

20.00 de gelse daha Allah'tan ne isterim. 22.00-23.00 Çok özlüyorum ama yapacak bişey yok. Halinize şükredin.

Yazin erken kisin 11-12...bazen kisin hafta sonlari cumartesiden sabahci yani sabaha kadar calisiyo her zaman olmasada. sukur etmelisiniz. bende en erken 6 bucuk 7.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…