Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
Tek cocukluyken çalışıyordum. Eve geliyordum bir sure sonra akşam oluyordu. Şimdi bebegim var evdeyim. Daha da zor
canım ya senin işin de çok zormuş hemen bi çocuk yap da onunla ilgilenirken zaman geçer bari daBana göre de siz sanslisiniz :) bi hafta akşam üstü 5 buçuk gibi geliyor bi hafta sabaha karşı 3 te vardiyalı çalışıyor. Tek başıma bekliyorum çocuk falan da yok
Kizlar benim eşim 8 gibi geliyor. Haftasonu calismiyor. Iki cocukluyum. Cevremde herkesin esi 6da evde. Cok üzülüyorum. Annem de çok yakında oturmuyor. Genelde yalnızım yani
Tek cocukluyken çalışıyordum. Eve geliyordum bir sure sonra akşam oluyordu. Şimdi bebegim var evdeyim. Daha da zor
eminim birbirinizi çok özlüyorsunuzdur Allah kolaylık versin arkadaşımEşim çalışırken farklı ilçelerde çalışıyorduk. 15 günde bir eve geliyordu.
başka şehirlerde de çalıştık. o zamanlar çok zordu. evlendiğini anlayamıyor insanben evde yalnız, eşim çalıştığı şehirde yalnız..
şimdi o çalışmıyor, yarın işkurda bi eğitime başlıycak. evlendiğimizden beri ilk defa eşim işten çıkıp eve gelicek. çok değişik bir duygu olacak benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?