Esleriniz kacta eve geliyor?

Bana göre de siz sanslisiniz :) bi hafta akşam üstü 5 buçuk gibi geliyor bi hafta sabaha karşı 3 te vardiyalı çalışıyor. Tek başıma bekliyorum çocuk falan da yok

benim eşimde saat 8 den önce gelmiyor ....cumarteside calışıyo bazen pazar günü de el işi işte ekmek parası napıcan mecbur bekliycen

Haftasonu çalışmıyormuş işte..Ben kendime vakit ayırmayı çok severim..Eşim genelde erken gelir, haftanın iki günü geç geliyor o iki gün benim favori günlerim..

Benimkinin kendi işi ve saati belli değil.Sekizde msj atarım geliyor musun diye iş durumuna göre cevap atar.gelmezse oglumla yemek yeriz eşim gelince yer.cok geç gelince yemek yemiş olur çay yaparım.genelde gelmeden uyumam. belli bir düzen olmayınca zor oluyor ama alıştım artık...

esimim normal gelme saati 18.15 ama mesaiye kalmak zorunda bu aralar eve gelisi gece 12 1.
calismiyorum. hamileyim. ama yine sukrediyorum isi gucu olsunda fedakarlik yapalim ikimizde..
onceden daha kotuydu. cunku il disina goreve giderdi ve hafta sonlari gorurduk birbirimizi.
ekmek parasi kazanmak zorr..

benim esimde 6_ 6:30 gibi geliyor normalde
yogunluk oldugu zaman gunlerce dus alip 2 saat uyuyup gider
eve geldigini kirlilerinden anlarim
cogu zaman haftalarca sehir disi
bazen aksam gelir 2 hafta evdeyim dinlenicem der :)

karmakarisik
ama cok sukur isi yakin
hastane yada cocugun asisi gibi durumlarda hic yalniz kalmadim hep ayarladi geldi

benim mesaim 17,30 da sonlanıyor eşim çıkışıma gelir birlikte eve gideriz
cumartesi ben çalışmıyorum eşim çalışıyor öğleden sonra 3-4 gibi evde olur yada eve gelir benide alır birlikte bişiler yapar eve geç gireriz beraber

Eneee kizlar benim yerimde olsaniz Naparsiniz. .benim Kocam sabah sekizde işbaşı yapıyor yani altida uyanıp evden çıkıyo gece 12den erken gelmz..allahtan ertesi gun izinli diyorum ama ertesi gün adam bi onceki gunun yorgunlugundan yerinden kalkamiyorr..onun olmadigi gunler evde kafayi yiyorum simdi simdi o çalışırken bende disaricçıkıyorum bebis icin dolasiyorum vakit geçiyor. .hayirlisiyla bende atansaydim da bitseydi bu sorunlar

arkadaşlar benim eşim 7-8 gibi geliyor ben işten 5'te çıkıyorum iki çocuğumla (çocuklara ablam bakıyor) ablamın evinde eşimin gelmesini ve bizi eve götürmesini bekliyoruz o saatten sonra gidip yemek yapmak yemek toplamak çocuklarla ilgilenip uyutmak derken pestilim çıkıyor tabi:)

Esim sabah 9'da evden cikiyor.. 18.30'da isten cikiyor 19.15 gibi evde oluyor. Yemek, sofra hazirlama, ortaligi o gelmeden son kez toplamak falan derken cabuk geciyor.. Cok fazla sorun etmiyorun zaten yorgun oluyor. :/

Eşim çalışırken farklı ilçelerde çalışıyorduk. 15 günde bir eve geliyordu.
başka şehirlerde de çalıştık. o zamanlar çok zordu. evlendiğini anlayamıyor insan ben evde yalnız, eşim çalıştığı şehirde yalnız..
şimdi o çalışmıyor, yarın işkurda bi eğitime başlıycak. evlendiğimizden beri ilk defa eşim işten çıkıp eve gelicek. çok değişik bir duygu olacak benim için.

Bana göre de siz sanslisiniz :) bi hafta akşam üstü 5 buçuk gibi geliyor bi hafta sabaha karşı 3 te vardiyalı çalışıyor. Tek başıma bekliyorum çocuk falan da yok
canım ya senin işin de çok zormuş hemen bi çocuk yap da onunla ilgilenirken zaman geçer bari da

Yazın ikimiz de 17:30 da evde oluyoruz kışın ben ondan yarım saat önce evde oluyorum gececi ya da akşamcı olduğu zaman evden çalışıyor zaten eşim o beni karşılıyor. Bu tamamen iş koşullarına göre değişir neden bu konuda kıyas yapıyorsunuz ki?

7 8 9 10 11 12 ... nöbetler resmi tatillerde bayramlarda çalışmalar hiçbir plan yapamamalar düğüne bayrama hastaya faydası olamamalar 8 deyip moral mi bozuyorsun yani komik geldi bana

Zor oluyor gerçekten.
Benim eşim hafta sonuda çalışıyor.
İşe saat 13:00 de gidiyor, gece 23:00 cde geliyor.

Eşimin ailesi ile yaşıyorum Allah´tan, yoksa zor olurdu.

eminim birbirinizi çok özlüyorsunuzdur Allah kolaylık versin arkadaşım

haftada bir , teröristlerin keyfi eylem suikast bomba tarzı şeyler yapmak istemiyorsa iki kere geliyor :)

yanlış anlamazsanız bu saat üç gibi çıkan yada hafta sonu çalışmayan bayanlar ne işle meşgulsünüz çok merak ediyorum,çünkü özel sektörde bu tarz işler var mı yoksa hepsi memuriyet mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…