Eşleriniz ne kadar bakımlı?

Yok canım sen benim beyimle yapamazdın. Birikim yapmaz, yer içer gezer. Gözü de açıktır öyle kolay kolay faturayı fazla falan söylemezsin
yokk kızz ben kocamdan memnunum keske benim olsa huyunu dedim show tv de vardı ya bi program keske benim olsa der ve olan sey bozulur espiri yaniii yoksa kocam iyidir ama biraz pistir istee

Kirli sakal ,3-4 numara saç . Temizdir ,ter kokmaz ama hergün de duş almaz .her gün duş alma düşüncesi bile hasta eder onu .canı pek kıymetlidir .bu havalarda hergün duş alırsa üşütüp hasta olurmuş :) azıcık öksürse kanser olmuş gibi vahlanan bir adamdir :)

Duş bakım değil bence. Her gün duş şart yoksa insan kokuşur. Her gün yıkanmazsam fenalara geliyorum.

Aynen katılıyorum. Duş almak, dişlerini fırçalamak, tırnak kesmek, roll-on kullanmak zaten temizlik için yapılması şart olanlar. Yapmayanları düşündükçe...

Konu sahibi sadece konu açiyor bir yorum birşey yok fake olduğunu düşünüyorum bazen hele o kızına koymak istediği isimden sonra
Bu yorumdan sonra uyudu galiba

dislerini gunde bir kere fircalar o da bazen
rolon surmeyi unutur
parfumu ben gidip.sikarim
maas gelmeden sac sakal trasi olmaz sakal cok uzayinca kirli sakal.yapar
haftada 1 dus alir o da is gorursek galiba en pisi benim herif

Bi kere sinek kaydı traşı sevmem. traş kolanyası kokusunu sevmem babam sürünür geçene kadar yanıma gelip öpme derim.

Eşime gelince işi kıyafet konusunda rahat bi yer olduğu için herzaman kirli sakallıdır bazen baya baya sakallıdır :) saç traşı ayda bir ense traşı haftada bir olur. spor giyinir genelde geldiğinde üstndekini makineye atar. Roll on kullanır parfümünü hep sıkar.
Duşuda 2 güne bir alır. Ayakkabılarını her sabah muhakkak temizler :) benimkilerde top oynamış erkek çocuğu ayakkabısı gibi olur ama sabah sabah üşenir temizlemem :)
Ben parfümü onun kadar kullanmam. bazen takılırım iyiki avrat olmamışsın diye :)

Eşim işi gereği hergün traş olur.duş hergün almasada gün aşırı alır.tırnakları asla uzun olmaz.temiz giyinir güzel kokar parfüm roll on kullanır.hatta traştan sonra elmacık kemiklerinin üstündeki tüyleride evdeysek ben alırım iple yada berberde aldırır.bakımlıdır yani.

Benim eşimde öyle temiz sayılmaz ,üç dört güne bir duş alır,ayda bir iki yada benim baskım ile diş fırçalar .ben üç ayda bir fırça değişirim o yılda falan galiba .haftada on günde bir traş olur ,işi sanayi ortamı olduğundan spor kıyafetler yağlı kıyafet olarak döner,günlük değişmez !çorabını yere atar
Parfüm sıkmaz ancak düğüne falan gidersek kullanır ,ilginçtir ama ter ve pis kokmaz!

Bana yetecek kadar,dışarıda da itecek kadar bakımlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…