Dertlisin tabi bu konudane kadar güzelll keske benim olsa :)))))))))))
Ben şişkoyum bacım haziranda başlarız pişmeyeBen temmuzu görmeden ısınamadığım için çok sorun olmuyor. Ağustos sonu da tekrar üşümeye başlıyorum işte. 1.5-2 ay sıcak çekmek çok koymuyor
Millet bakimli erkeğe hasret kalmış ülkede normaldir:))Durup duruken kaptırcaz kocayı
Birde bir süresi var ki asıl o keşke herkes de olsaAhahaha bu bombaydı. Kahkaha attım
Sen eski konularını da kolla ne olur ne olmazDurup duruken kaptırcaz kocayı
Bu fatura bombasindan sonra vazgeçmiştir zaarDurup duruken kaptırcaz kocayı
yokk kızz ben kocamdan memnunum keske benim olsa huyunu dedim show tv de vardı ya bi program keske benim olsa der ve olan sey bozulur espiri yaniii yoksa kocam iyidir ama biraz pistir isteeYok canım sen benim beyimle yapamazdın. Birikim yapmaz, yer içer gezer. Gözü de açıktır öyle kolay kolay faturayı fazla falan söylemezsin
Biraz demiyeydin iyiydi konuların hala aklımdayokk kızz ben kocamdan memnunum keske benim olsa huyunu dedim show tv de vardı ya bi program keske benim olsa der ve olan sey bozulur espiri yaniii yoksa kocam iyidir ama biraz pistir istee
eee sokma akıl ve zoraki basında beklemeyle yaptırıyoruz biseylerBiraz demiyeydin iyiydi konuların hala aklımda
Kirli sakal ,3-4 numara saç . Temizdir ,ter kokmaz ama hergün de duş almaz .her gün duş alma düşüncesi bile hasta eder onu .canı pek kıymetlidir .bu havalarda hergün duş alırsa üşütüp hasta olurmuş :) azıcık öksürse kanser olmuş gibi vahlanan bir adamdir :)merhaba hanımlar,
2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.
özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?
icindemi yok diyim ailesindemi görmemis diyim adam 30 una kadar bekar yasamıs zaten ailede baska sehirde 10 yasında vermisler bi yere ev bellli diye ben adam edene kadar ne cektim varya oooo simdi cok cok iyiBiraz demiyeydin iyiydi konuların hala aklımda
Duş bakım değil bence. Her gün duş şart yoksa insan kokuşur. Her gün yıkanmazsam fenalara geliyorum.
Konu sahibi sadece konu açiyor bir yorum birşey yok fake olduğunu düşünüyorum bazen hele o kızına koymak istediği isimden sonra
Bu yorumdan sonra uyudu galibahanimlar msjlarınızı okudum, hepinize tşk ederim:) alt tarafi krem sürecek bide özendiğim için göz cevresi serum (yag gibi) almıstim cildi hemen kuruyuveriyor, adam ona bile üşeniyor agzimla söylüyorum bide ben söylemesem hic sursurmeyek.
bu huyu biz bekarkende vardi, hep derdim isteme fasli olacak bak yasindan olgun gosterirsin ya insan hicmi özenmez hoff evlendik yok yine aynib
Biraz mıııyokk kızz ben kocamdan memnunum keske benim olsa huyunu dedim show tv de vardı ya bi program keske benim olsa der ve olan sey bozulur espiri yaniii yoksa kocam iyidir ama biraz pistir istee
Bana yetecek kadar,dışarıda da itecek kadar bakımlıdırmerhaba hanımlar,
2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.
özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?