- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
merhaba hanımlar,
2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.
özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?
ben bile bu kadar bakımlı olamamİllallah ettirecek kadar bakımlıdır.
Sabah akşam duş alır, iş gereği zaten her gün traş olur, roll-on deodorant yetişmez, kremi ayrı, traş balmı ayrı, göz çevresi zımbırtısı ayrı. Günde 5-6 kez diş fırçalar, bir giydiğini tekrar giymez. Daha saymayayım. Tek derdim kirli sepetinin boş kalmaması.
dimi ya 2 hafta duş almayan varBiz zaten kokuşuk bir milletiz.
Malesef canım ben keselerim banyoda onu ama kafası bile kokar çok ilginç ;(düzenli olarak hamada kese yaptırması işe yarayacaktır bence canım.. ölü hücreler atılınca bence koku kalmaz..
baharatlı yemek yemekte koku yapabilir.
Cidden mi?
Yalnız değilsin canım. Anaları yetistirememiş bunları o kadar uğraştım değişmiyor benimki de.Amanim tek bahsiz bedevi ben miyim
Her gun dus almaz. Hatta ben sabah aksam aldigim icin bana anormal olan sensin der.
Dislerini fircalaman bakmaz.
Ben sinek kaydi tras severi, o sevmez.
Esyalarini saga sola atar kirisik kirisik tekrar alir giymez.
Dahada yazamayacagi...
Ahahaha benim kocamı tarif etmişsin ayol. :)dislerini gunde bir kere fircalar o da bazen
rolon surmeyi unutur
parfumu ben gidip.sikarim
maas gelmeden sac sakal trasi olmaz sakal cok uzayinca kirli sakal.yapar
haftada 1 dus alir o da is gorursek galiba en pisi benim herif
Bacaklarını bile alır. O derece diyim
Başta dikkat edersen di sonradan siradanlasir. Hani baslarda yemek yerken dikkatli oluyoruz falan ya sonra da koyverip gidiyoruz bunun gibi bir sey. Ama yani herkesin rutin kendine göre bir bakimi vardirmerhaba hanımlar,
2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.
özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?
Evet canım eski futbolcu
Yaa benim de eski sevgililerimden biri basketbol oyuncusuydu, o da alırdı. Aklıma getirdin çocuğu durduk yere ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?