Eşleriniz ne kadar bakımlı?

kışın her gün ben de duş almam eşim de, zaten ev buz gibi, banyo için önden kovaya suyu doldurmamız gerekiyor elektrikli şohbenle ısınmıyor su öyle foşur foşur akacak kadar. gıdım gıdım yarım saatte bir kova doluyor. önden planlamamız lazım yani duşa gireyim yarım saat sonra diye. 2-3 günde bir girerim duşa. parfum deodorant eşim günlük kullanır ben pek kullanmıyorum. kıyafetlerimi günlük değiştiriyorum, eşim üniformalı olduğu için daha uzun kullanıyor. tıraş iş için günlük oluyor ama tatilse hiç olmaz, uzun sakal seviyor. dişlerini de günde 1 yada 2 fırçalar. saçını fönler ama dışarı her çıkışında. jöle falan kullanmıyor. bakım kremi şu bu da kullanmıyor. traş sonrası kolonyası bile 1 senede biter ancak, her gün tıraş olduğu halde. tırnağını da uzayınca keser, çorabını benim ısrarlarımla değiştirir. çoraplarıyla duygusal bağ mı kuruyor nedir zorla ayağından çıkarıyorum bazen
ikimizde aman aman bakımlı değiliz yani..

Hic bakimli degildir benim esim:) temiz giyinir dusunu alir ama bunlar bakim değil genel temizliktir bence. Parfüm roll on daha 1 kere sürdüğünü bilmem ama hicte ter koktugunu gormedim. Sevgiliykende ayniydi evlenincede. Sanırım bu halini cok sevdim ben:))

Henüz bir eşim yok ama sevgilime ne sıklıkta dişini fırçaladığını soramadım, utandım. Ki çok önem veririm diş fırçalamaya. Laf arasında diş fırçalamayanlara çok söverim, mesajımı almıstır inşallah.

Ya siz nasıl soruyorsunuz böyle şeyleri? Bana sorsa alla alla benden kötü koku falan mı aldı diye huylanırım.. empati yapıp soramıyorum.s

ama bir erkek kıyafetlerine özen gösterip, tırnaklarını düzenli kesip, hergün 2 kez diş firçalayıp, gün aşırı duş alsa yeter bence.

Benim eşim gun içerisinde banyo yapar işi geregı hergun tras olur işten gelıncede dusa gırer koltuk altı parfumunu sıkar hıc aksaltmadan dısını fırcalar evden dısarı cıkarken de sacının onune mutlaka fon ceker :)) gıyınmeyıde sever :) uzayan tırnaga dayanamaz benı bıle tırnagım uzayınca hemen uyarır

Benim esim benden daha bakimli valla.2 gunde bir dus alir, tras olur, guzel.kokar,Bnde temizlik konsuunda bakimliyim.Ama hamile oldugumdan beri pek giyinip makyaj falan yapasim.yok nedense

Poligami felsefesinin yılmaz savunucularındanım.
Şu an monogaminin bile kıyısından köşesinden geçmiyorum ama olsun.
Hay maşallah aman şu monomudur nedir ondan bikere geç onda kal, poli midir nedir ondan da uzak dur.

Son düzenleme:
Benim eşimde çok bakımlıdır ama teni kokar yıkansada temiz kokmaz

bakımsız kısaca ama o bakımsızlığa rağmen kötü kokmaz. anası parfümle doğurmuş sanki

Benim eşimde 2-3 günde bir duşunu alır, her hafta tırnaklarını keser, koltuk altı bakımını yapar, tüylerini keser, 2 günde bir traşını olur işi gereği ve her sabah işe gitmeden önce dişlerini fırçalar. Kişisel bakımını olması gerektiği gibi yapar yani. Ayrıca kişisel bakım haricinde de titizdir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…