- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
-lerim ne ola ki abbooooEş, eşlerim yok.
İllallah ettirecek kadar bakımlıdır.
Sabah akşam duş alır, iş gereği zaten her gün traş olur, roll-on deodorant yetişmez, kremi ayrı, traş balmı ayrı, göz çevresi zımbırtısı ayrı. Günde 5-6 kez diş fırçalar, bir giydiğini tekrar giymez. Daha saymayayım. Tek derdim kirli sepetinin boş kalmaması.
Konu sahibi sadece konu açiyor bir yorum birşey yok fake olduğunu düşünüyorum bazen hele o kızına koymak istediği isimden sonra
Benim eskisi pisti mesela.Herkesin esi bu kadar bakimli hergun dusunu alan hergun alamasa da gunasiri dusunu alan adamlar ise metrobuste, metrodakiler kimin kocasi allahaskina
hergun degıl ama ıkı gunde bır falan duş alır, 15 gune bır saç traşı olur,sakal trasını haftada ıkı falan olur ama ben sakal sevdıgım ıcın tercıhım kırlı sakallı hali kı iş nedenıyle sureklı tras oluyor...merhaba hanımlar,
2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.
özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?
Çok tatlısın yaaaaHerkesin esi bu kadar bakimli hergun dusunu alan hergun alamasa da gunasiri dusunu alan adamlar ise metrobuste, metrodakiler kimin kocasi allahaskina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?