Eşleriniz ne kadar bakımlı?

Ben de esim sinek kaydi tirasli oldugu zaman yanina yaklasmak istemiyorum.
Adam 34 yasinda ama kirli sakalli olmadigi zaman cok kucuk gorunuyor o halini hic sevmiyorum :) Ki kirli sakalli olmasi bakimsizlik degil zaten.

eşim değil ama nişanlım yazın günde 2 defa duş alır, giyimine çok özen gösterir
her daim parfüm vücut losyonu kokar
ve günde her yemekten sonra mutlaka dişlerini fırçalar (nerde olursak olalım resmen yanında taşır)

Günaydın.
Kışın günde bir,yazın günde 3,5 Allahım ne verdiyse duş alır.
Haftaiçi iki günde bir traş olur.
Allahım şahit çorabına kadar ben ne verirsem onu giyer.
Bakımlı değil,temizdir birtanem kocacım.
Hımmm tam aradığım erkek,evlensem mi? diye laf atarım arada!

Eşimle ben 5 senedir evliyiz yaklaşık ve henüz paçozlaşmadık.
Eşim günde 2 kere duş alır , ben kendimden bahsetmek istemiyorum bile pijemayla öğleni ettiğim zordur

İçinde olan adam bakımlı olur karşısındaki kadının iteklemesiyle olmaz ki
Benim leş gibi ter sigara parfüm karışımı kokan bir eski bardı mesela. Sanmıyorum evlenince değiştiğini hala aynıdır eminim.
Benim eşim de çok bakımlıdır. Sakal traşı çok olmaz cildim tahriş oluyor der. Ama dişini günde iki kez fırçalar, her gün duş alır, ter kokusuna ayrı bir hassasiyeti olduğundan sadece deodorant yetmez der mesela.
Ama bu adam sevgili olduğumuzda da bir gün kötü kokmadı. Hassas olduğu belliydi

Hergün duş alması zaten insani olarak yapması gereken bişey diye düşünüyorum. Dişini fırçalar,düzenli tırnak keser. Duştan sonra parfüm,krem kullanır. Düzenli spor yapmaya çalışır. Extra bakımı yok,manikür pedikür ağda gibi :)
İş gereği hergün traş oluyor zaten. Günlük gömlek değişir,aynı şey ikinciye giyilmez. Bence yeterli zaten,fazlasına gerek yok.

Bekarlık fantazileri işte:) gerçek hayat pek öyle değil. Evlilikte bir süre sonra karşılıklı bir salma durumu oluyor. Bence normal. İnsan her dakika ful bakımlı olamıyor. Gerekte yok bence.

Al benden de okadar....

Yahu günde 2 kere duş nedir ülkede su kalmayacak nerdeyse Benim eşim 3 günde bir bazen 4 gün de bir bu durum pek hoş değil tabiki bir gün de saçları cildi yağlanan ter kokan bir eş için çoraplarini eve gelince ben zorla değiştirtirim bazen ter koktuğu da olur zaten ful de sigara içer sabahları dişini fırçalar ama gece unuttuğu çok olur şikayetçiyim eşimden bunu bir kac kez kelimelerimi guzelce secerek de soyledigim oldu ama hic adam gurur yapip temiz olayim modunda degil

Eşim kirli sakal sever ona göre makinası var çok uzatmaz çok nadir sinek kaydı olur ona da kirli sakal yakışır gerçektenKuaförde saç kesimini yaptırırken yüzünün bazı bölümlerini ağdayla da alıyorlar özel bazı kesimlere de ben ağda yaparım Gün aşırı duş alır her gün parfüm banyosu yapar roll-on sürmeden çıkmaz saçları genel fönlü özel şampuanı var ara sıra yüzünü kremlerim Benden deli kombin hastası 1 giydiğini bir daha giymez direk makineye kemeri ayakkabısı herşeyi uyumlu olacak

Esim benden temizHer gün duş alır,iki güne bi traş olur,asla ter kokmaz,iliski öncesi mutlaka duş alıp dislerini fırçalar bana ter kokuyon yataga duş almadan girme dediginde cok bozulmustum

Konu sahibi sadece konu açiyor bir yorum birşey yok fake olduğunu düşünüyorum bazen hele o kızına koymak istediği isimden sonra

evet konu actim belli bi sayfaya kadar yapılan yorumları okudum herkese ayrı ayrı tşk ettim ve uykum geldiği için saati 12 etmeden uyudum:) isim konusunda da verilmesi gereken cevaplari verdim, şimdi hanımlar sağolsun baya bu konuya yorum atmıs hatta aralarda goygoy yapanlar olmus şimdi ben goygoy yapınca mı gercekci oluyorum?inanin o kadar vaktım yok:)bende yeni uyandim ve okuyorum neden fake olsun ki?

Herkesin esi bu kadar bakimli hergun dusunu alan hergun alamasa da gunasiri dusunu alan adamlar ise metrobuste, metrodakiler kimin kocasi allahaskina
Benim eskisi pisti mesela.
Eminim hala pistir.
Haftada 2 defa duş yapması bile çok nadirdi.
Zaten beden pis olduktan sonra ne giyse, ne sürse boş.

hergun degıl ama ıkı gunde bır falan duş alır, 15 gune bır saç traşı olur,sakal trasını haftada ıkı falan olur ama ben sakal sevdıgım ıcın tercıhım kırlı sakallı hali kı iş nedenıyle sureklı tras oluyor...

kıyafet konusunda tıtızdır kalıtelı utulu temız kıyafetler gıyer, gomlek vb gunluk degıstırır cogunlukla..

diş fırçalamada biraz sıkıntılıyız onuda bır kez fırçalar ama bence yeterli değil çünkü sigarada kullanılıyor...

parfümsüz jölesiz gezmez...

benimki böyle...

Bızımkıde baya susludur benım kozmetıgımden cok onun kı vardır bekarkende oyleydı sımdı de oyle o kısacık saclara her sabah tuelu cesıt bıseyler surer ustune brde sprey sıkar memuruz bız mecburen takım elbıse tras olayı oluyor... Tırnaklarıda hep kısadır dıslerıne dıkkat eder benden bakımlı essek sıpası

Tek tek saymayayım bakımlıdır kendisibenimki değil valla metrobüse binmiyor@jun_misugi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…