- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi pc_ogretmeni
-
Birazda beni etkileyen hamileliğimi ilk öğrendiğim günlerde bana eyvah kilo alacaksın demişti.
Ben de çoğu zaman umursamazımdır ama bu sözüne çok üzülmüştüm.. Ortada sevinilecek bi durum varken neden böyle bişi dedi diye
Dert mi bilmiyorum ama üzüldüğüm bi durum var.
16 haftalık hamileyim, ben bebeğimiz olacağı için çok mutluyum.. Şimdiden bebek kıyafetlerine, bebek odalarına falan bakıyorum.
Tabi hamileliğin de verdiği sıkıntılar var, bulantı, alınganlık, ilgi bekleme.
Ama eşim bana hiç destek olmuyor.. Bebeğimizin olacağına benim kadar heyecanlanmıyor. Bunu dile getirdiğimde doğduktan sonra göreceksin diyor.
Beni anlamaya çalışmıyor. Sizce erkekler için bu normal mi? Yoksa bizde mi bi sorun var.
Dert mi bilmiyorum ama üzüldüğüm bi durum var.
16 haftalık hamileyim, ben bebeğimiz olacağı için çok mutluyum.. Şimdiden bebek kıyafetlerine, bebek odalarına falan bakıyorum.
Ama eşim bana hiç destek olmuyor.. Bebeğimizin olacağına benim kadar heyecanlanmıyor. Bunu dile getirdiğimde doğduktan sonra göreceksin diyor.
Beni anlamaya çalışmıyor. Sizce erkekler için bu normal mi? Yoksa bizde mi bi sorun var.
dert mi bilmiyorum ama üzüldüğüm bi durum var.
16 haftalık hamileyim, ben bebeğimiz olacağı için çok mutluyum.. şimdiden bebek kıyafetlerine, bebek odalarına falan bakıyorum.
Kızlar çok haklıymışsınız zaman geçtikçe eşimde alışıyor babalık psikolojisine, daha ilgili olmaya başladı elhamdülillah :)
Demekki 4.aydan sonra farkındalk başlıyor onlarda :)
benim eşim hergün canın birşey istiyormu diye arar her akşam karnımı sever oğlumuzla konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?