• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşleriniz ve tercihleri

Bu tavırdakı kadınlar bana aksıne asırı ozguwensızım ama caktırmıyorum tribimde gelıyor.o ne memelere bak deyip kocayı dürtmek anlamıyorum.zaten irrite edici.kız arkadasımı bile dürtmem kı oyle.herkesım guzellıgı kendıne.bız de her yakısıklıya donup baksaydık adımız ne olurdu acaba.veya es gelse bak bak adamın kaslara bak dese? Nasıl gorunuyorsunuz dısarıdan anlayın.guzel kadınlardanbu kadar korkmayın.siz gosterınce esınız aldatöaz dıye bı sey yok .sey gibi.sigara ıcıyosa benım yankmda icsin .komik
Komikse gülünüz efendim. Dışardan nasıl göründüğüm umrumda değil biz böyleyiz. Aldatmasın önlemim değil. Ha aldatası olan aldatsın çaresine o zaman bakarız. 🤗

Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Esimin gecmisi beni ilgilendirmiz keza benimki de onu. Lakin baska kadinlari ima edip begenip bunu sezersem onun vay haline. Buna sessiz kalmam hic bir kadin kalmamali 😏

Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Kiskanmam. Esim de beni kiskanmaz. Ne var ki kiskanacak,ortada bir sorun yokken ariza cikarmayi sevmiyoruz biz ailecek ;)

Tabi ki de kıskançlık krizine girerim ve tepkimi gösteririm ben bazen takılır bana şaka mayetine o zaman bile çok sinirlenirim o zaman onu alsaydın derim asla hazetmiycegim şeyler sanırım bunlar olur olmadık herşeyi kıskanirim öz kuzeninden kiskanmis insanım tabi başka bi sebebi vardı ama sonuçta kıskandım yolda geçenlere benim yanımda bakmaz hatta igrenir özellikle çok açık kadinlari gördüğü zaman hemen kafasını çevirir ben olmadığım zamna yapıyorsa da Allah'a haavale ediyorum şehvetle bakarsa tabi

Yani sınırı önemli
Bir kadına uzun uzun bakarsa ağzını kırarım
Onun dışında herkesin beğendiği tarzlar olur
Karşı tarafın davranışı önemli

Çok fazla kıskançlık ilişkiyi çok yıpratıyor
Sürekli ona mı baktın buna mı baktın deyince adamın bakacağı yoksa da artık ilgisini çeker
2 yılı aşkın süredir beraberiz evlilikle birlikte aşırı aşırı kıskancım hiç yipranmadi kişiden kişiye değişiyor bence

Bizim bi arkadaş eşi sarışınlardan hoşlanıyor diye kendisi esmer olmasına rağmen saçını sarıya boyattı. Niye diyorum sarışınlara bakıyodu x sarışın seviyo diyo. Evlenmeseydi o zaman sarışın alsaydı diyecek kapasite yerine bunu uygun görmüş. Valla bende kumralım eşim ilk zamanlar sana kızıl saç çok yakışır demişti hayır boyatmayı düşünmüyorum dedim, bunu iltifat olarak bile kabul etmem.

Normalde begenmesine kizmam dedim ama eşinden çok cok zıt özellikleri begenenler varmiş. Esmerle evlenip sarisin begenmek gibi. 🙄 Bende olmayan tamamen farklı özellikleri begense eşim azicik minnacik bozulabilirdim galiba ya. Bi de esmer biri boya yapinca sarisin olmuş olmuyor bence.

Ben de iskandinavlari begenirim ama eşim de kara kaş kara göz esmer, kisa boylu biri değil, yine begendigim özellikleri var asagi yukari, bir tek gözleri maviş değil. 😬 olsun o kadar kalkip
Lens tak demem 😂😂😂😂

Hepinize teşekkürler yorumlarınız için. Doğal olarak eşten eşe, bakmadan bakmaya ve kadından kadına değişen cevaplar.. Ben de her an kavga etmek için tetikte değilim aksine huzurlu bi evlilik için elimden ne gelirse yaparım ki daha coook yeniyiz bu yolda.. zamanla hafif kiskancliklarim törpülenir belki ve özendigim mesajlardakiler ( kıskanılacak ne var diyenler ) gibi olabilirim 🙏🏻

Ben esmerim ama dogal sarisin ve uzun boylu kadinlari begenirim ☺ hayatimdaki insan da begenebilir yani bundan ne olacak? Guzel kadinlara, sarkintilik boyutunda olmadan, ben bile bakarim bunda da sorun yok..Kendim de guzel giyinip, suslenip puslenince bakilsin tabi..Ama guzel gozlerle bakilsin.Karsidaki kadin veya erkegi taciz ederek degil..

Erkekleri aklar gibi " Güzel kadın görünce ben bile bakarım " yerine " yakışıklı erkek görünce biz de bakarız " cümlesini görmekte nasip oldu . 😊

Tamam herkes bakmaz ama en azından doğaya uygun cevap olmuş.
Yani belki de dönüp bakmak olayı biraz abartmış gibi olabilir. Hani bahsettiğim şey gözümüzün takılması falan yani

Hiç sormadım eşime neyi begeniyorsun diye.
Beni begenmiş evlenmişse demek ki begendigi benim ajadajfaf.
Bebek yüzlü erkekleri çok begenirim ben.
Bembeyaz, pürüzsüz tene sahip olanlarını.

Eşin tercihleri farklı olsa da sanki o kadınlar eşlerinizin peşinde ölüp bitmiyor ki.. neden böyle bir tavra giriyorsunuz anlamadım?
sizin pörsümüş, içi geçmiş kocişlerinizi hangi sarışın, esmer ne yapsın?
biraz da bu taraftan bakın.. erkekler istedi mi her şeyi ister ama o kadınlar da kendi gibi erkek ister sonuçta. davul bile dengi dengine. :D

Ben kıskanırdım sanırım, yani öylesini bulamamış da bulduğuyla evlenmek zorunda kalmış gibi gelirdi bana, üzücü sonuçta. Siz aynısını yapsanız o ne hissederdi, kıskançlık erkekte de kadında da eşit bir duygu sonuçta...

Normalde begenmesine kizmam dedim ama eşinden çok cok zıt özellikleri begenenler varmiş. Esmerle evlenip sarisin begenmek gibi. 🙄 Bende olmayan tamamen farklı özellikleri begense eşim azicik minnacik bozulabilirdim galiba ya. Bi de esmer biri boya yapinca sarisin olmuş olmuyor bence.

Ben de iskandinavlari begenirim ama eşim de kara kaş kara göz esmer, kisa boylu biri değil, yine begendigim özellikleri var asagi yukari, bir tek gözleri maviş değil. 😬 olsun o kadar kalkip
Lens tak demem 😂😂😂😂
Benimki mesela annesinin gençliğine benziyorum diye ilgisini çekmişim buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim🤪 zaten annelerine benzemelerini istiyorlar, bu arkadaşın eşi de esmer kız da kaynanasının kopyası zaten ama işte sarışınlara bakıyormuş ne gerek var ki 😅 boyattı valla hemde cırt sarı öyle geçişli neli de değil 😄

Evet ima edemez zaten ben cok kiskancim😂o yuzden oda diyemez

Benimki mesela annesinin gençliğine benziyorum diye ilgisini çekmişim buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim🤪 zaten annelerine benzemelerini istiyorlar, bu arkadaşın eşi de esmer kız da kaynanasının kopyası zaten ama işte sarışınlara bakıyormuş ne gerek var ki 😅 boyattı valla hemde cırt sarı öyle geçişli neli de değil 😄

Eşimin annesi esmer 😂 kahve gözlü kadinin gencligine de hiç benzemiyorum Benim doğal saçlarim sarıya yakin kumral, yeşil gozlu, beyazim. Kültür olarakta çooook farkliyiz biz.

Back
X