- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Olsun be çıkabildiği üst sınır neymiş bi bakayım göreyim dünya gözüyle.![]()
ahaha gör gör güzel oluyorlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun be çıkabildiği üst sınır neymiş bi bakayım göreyim dünya gözüyle.![]()
Sünmez ya yok yok sünmesin![]()
Hee ben iki tane düşünüyorum.2.den sonra toparlatıveririzilki neyse de ikinci de kaçarı yok![]()
Yok yaaaa yapı meselesi bence benim memeler büyük yani 85 beden kullanırım 18 ayda emzirdim hiç sönmedilerbekle bekle.. emzirme bitince şimdiki halini arayacaksın.
hem küçük hem sünük![]()
Bu tür konularda istisnasız " eşimi dürtüyorum , kadınları gösteriyorum " diye muhakkak yazanlar çıkıyor.
Sanane kadının saçından , kalçasından , güzelliğinden.
Neden, kadınlara zaten göz hapsinden gına gelmişken hemcinsler tarafından da bu taciz yapiliyor ve yaptırılıyor, aklım almiyor.
Sözde özgüven adı altında guvensizliktir bu. Tek amaç tepki ölcmektir.
Çok sığ bir hareket.
Bitsin artık lütfen boyle yapan kadınlar.
Adamlar kadinlarini dürtüp , başka erkeklerin kalçasını, saçını gösteriyor mu yanlarındaki partnerlerine ?
Kadınlardaki bu saçma hareketin sebebi ne biri hayrına çıkıp yazsın.
Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Bir kere eşim esmer yeşil gözlü fiziksel ozellikli begendigini söyledi.Cevabim canım sen yanlış gelmissin yaa benim gözler ela ten buğday şurdan sağa sap bir daha sor olduMerhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Yurt dışında yaşıyoruz. Buradaki kadınlar genelde sarışın ve çoğu çok güzel. Eşim hep saçımı omuzlarımda kestirmemi İster ve sarı saçı sever. Ama sarı saçı erkeklerde de beğenir yani. Hani kendi saçının da sarı olmasını ister. Bazen dizilerde ya da dışarda Kısa saçlı birini görünce bak böyle kestir saçını işte falan diyor. Biraz bozuluyorum ve kıskanıyorum da Ama abartacak da bsey yok bence. Onun dışında yoldan geçen bi kızı süzse kıskanırım. Oldu da böyle olaylar. Gözlerine sahip çık diyorum hattaMerhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Kızıp sorun çıkartacağımi bildiği icin bahsetmez ama bi erkek olarak beni nasil girmek istediğini dile getirir giyim olsun sac rengi olsun ve cümlenin sonunda sen benim karımsın senden isteyeceğim tabiki der bende onun saçına sakalına karışırım oda sorun çıkartmadan uygular baska birine bakma mevzusu olmadi yada eski kiz arkadaş falan denk gelmedik yada benim huyumu bildiği icin bu zamana kadr bu tarz konularda zitlasmadikMerhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
+1Eski kız arkadaşından tabi ki kıskanırım fakat hayvan gibi bakmadikca bakabilir diğer insanlara. Hatta bazen ben söylerim ayy su kadın ne kadar güzelmiş giydiği ne çok yakışmış diye.
Eşimi dürtüp taciz vari ya da göz hapsi şeklinde olarak kadına bak demiyorum. Hele ki götüne, başına ASLA. (Üzerime aldım çünkü yazdığıma beğenmedim atmissiniz) Sizin soylediginizin aksine bir ortamda otururken eşimde adamın üzerindeki tişört ne güzelmiş yaa bulalım bundan. Ya da aynı şekilde ben kadın hoş uzerindeki çok yakışmış bak ben de alacağım böyle birşey diyoruz. Tacize giden bakışlar ne ben yaparım ne kendisi. Size de hemcinsiniz ne kadar hoş görünüyorsunuz dese onu da mı taciz sayacaksiniz anlamadım ? Karşınızdaki insanın bakislarindan neyin ne olduğunu anlarsınız. Ben güzel bakan insanlardanim bunu biliyorumBu tür konularda istisnasız " eşimi dürtüyorum , kadınları gösteriyorum " diye muhakkak yazanlar çıkıyor.
Neden, kadınlara zaten göz hapsinden gına gelmişken hemcinsler tarafından da bu taciz yapiliyor ve yaptırılıyor, aklım almiyor.
Çok sığ bir hareket.
Adamlar kadinlarini dürtüp , başka erkeklerin kalçasını, saçını gösteriyor mu yanlarındaki partnerlerine ?
Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Konu sahibi eminim anlamistir yorumumu da fikrimi de gayet acik yazmisim. Baskalarina bakma huyumuz yok, bunun sebebi benim ozguvenim esimin ozguveni. Elaleme faltasi gibi bakip incelemek kotu birsey. Sizin icin de yazdigimi ozetledim.Bence bilerek özgüvenini kırıyor böyle dediğine göre.Sakın aldırma.Bende de rest çekme huyu var arkadaş yerinde olsam kapı orada istediğin bu değilse git elimi sallasam ellisi zevksiz şey derdim.
Hee bekle bekleGüzel oluyor yalan yok ama gitgide korkuyorum biraz daha büyürse dayanamayacak sarkacak
Sizin öyle durumlarınızın pek olmaması eşinizin sizi çok beğenmesi sorunun cevabı değil ki.Konu sahibinin anlattığına yakın şeyler olsa ne yapacağımızı soruyor fikir almak için.
Benim o, eşime, arkadaşıma gidip gösteren özgüvensiz insan. Sadece insanların saçını, kıyafetini de değil üstelik, bir resmi, bir arabayı, bir manzarayı yani güzel bulduğum her şeyi. Benim hoşuma giden şeyleri paylaşmayı seviyorum, çoğu zaman fikir almak için. Bunların bir kısmı gerçek hayatta olsa da çoğu televizyon ekranında, oyuncuları filan çekiştiririz.Bu tür konularda istisnasız " eşimi dürtüyorum , kadınları gösteriyorum " diye muhakkak yazanlar çıkıyor.
Çok sığ bir hareket.
Eşim açık açık sarışın ve beyaz tenlileri beğenir, ben buğday tenliyim ve simsiyah saçlarım var. Hiç kıskanmadım ama başta beni yeterince beğenmiyor mu acaba diye buna biraz bozuluyordum, sonra hiç umursamamaya başladım. Eşimi olur olmadık kıskanmam. Eski eşinden / kız arkadaşından da kıskanmam, yolda güzel bir kadına bakarsa da kıskanmam; ama bakmak var bakmak var. Hepimiz güzel bir çiçek, kedi, çocuk veya değişik bir obje gördük mü bakarız. Güzel bir kadın görsem ben de bakarım eşim de bakar, bu normaldir bana göre, ama bir de yiyecekmiş gibi bakmak var, eşim onu yapmaz ama bakar, kıskanmam.Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Olur olmadık şeylere kıskanmam. Eski kız arkadaşı yok. Özgüven meselesi bence bu. Bir de eşim beni kırmamak incitmemek için çok dikkat eder. Kız arkadaşlarımla dahi tokalaşmaz ve direkt göz kontağı kurmaz. Kendisi çok kıskanç olduğu için ona karşı nasıl davranmamı istiyorsa o da öyle dikkat eder. Tesettürlü bir bayanım. Genelde de çalışmıyorsam spor ferace giyerim. Ona rağmen azıcık ensem açılsa kızarMerhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )