• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşleriniz ve tercihleri

Yok yaaaa yapı meselesi bence benim memeler büyük yani 85 beden kullanırım 18 ayda emzirdim hiç sönmediler
95 beden de bende. Herhalde mevcut ağırlığımın 5 kilosu memedi 15 kilosu da popodur. Zayıflayınca küçülüyorlar ama zayıflayınca trip yiyorum

Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Bizim bi arkadaş eşi sarışınlardan hoşlanıyor diye kendisi esmer olmasına rağmen saçını sarıya boyattı. Niye diyorum sarışınlara bakıyodu x sarışın seviyo diyo. Evlenmeseydi o zaman sarışın alsaydı diyecek kapasite yerine bunu uygun görmüş. Valla bende kumralım eşim ilk zamanlar sana kızıl saç çok yakışır demişti hayır boyatmayı düşünmüyorum dedim, bunu iltifat olarak bile kabul etmem.

Ben :oha: memelere bak diye yolda dürterim. Maaşallah derim tabi elaleme nazarım değer çünkü.
Kendi büyük meme kıskançlığımı onunla paylaşmak için yaparım bunu. 🤗
Özgüvenim sarsılmaz.
Bu tavırdakı kadınlar bana aksıne asırı ozguwensızım ama caktırmıyorum tribimde gelıyor.o ne memelere bak deyip kocayı dürtmek anlamıyorum.zaten irrite edici.kız arkadasımı bile dürtmem kı oyle.herkesım guzellıgı kendıne.bız de her yakısıklıya donup baksaydık adımız ne olurdu acaba.veya es gelse bak bak adamın kaslara bak dese? Nasıl gorunuyorsunuz dısarıdan anlayın.guzel kadınlardanbu kadar korkmayın.siz gosterınce esınız aldatöaz dıye bı sey yok .sey gibi.sigara ıcıyosa benım yankmda icsin .komik

Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Eski kız arkadaşlarını bilmem hiç konusu da olmadı. Ama yoldan geçen birine baktığını gördüğüm zaman olay çıkarıyorum. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. Müdürlükler farklı, dün iş çıkışı biz arabayla yolda giderken bizim kurumda bir kıza baktığını gördüm. Hatta yanından geçerken kafasını da hafif çevirip baktı. Fark ettim deliye döndüm. Kız beyaz pantolon giymişte bu mevsimde dikkat çekmiş o yüzden bakmış. Geçenlerde bu kızla ilgili de o kıza gıcık oluyorum. O kızda beğenilme arzusu var. Dikkat çekici abartılı kıyafetler giyip herkes bana baksın diye uğraşıyor dedi. Bu olayı da yaşayınca kavga ettim. Sinirle her şey söyledim. Bilmiyorum bu bakma olaylarına bazen çok tepki veriyorum.

Evlisiniz ve muhabbet hâlâ eski kiz arkadas mi..
Begendigi tip baskaysa onla evlenseymis ay ben gibi birini begeniyo ki benle evlendi diye dusunurdum ben

Eski kız arkadaşlarını bilmem hiç konusu da olmadı. Ama yoldan geçen birine baktığını gördüğüm zaman olay çıkarıyorum. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. Müdürlükler farklı, dün iş çıkışı biz arabayla yolda giderken bizim kurumda bir kıza baktığını gördüm. Hatta yanından geçerken kafasını da hafif çevirip baktı. Fark ettim deliye döndüm. Kız beyaz pantolon giymişte bu mevsimde dikkat çekmiş o yüzden bakmış. Geçenlerde bu kızla ilgili de o kıza gıcık oluyorum. O kızda beğenilme arzusu var. Dikkat çekici abartılı kıyafetler giyip herkes bana baksın diye uğraşıyor dedi. Bu olayı da yaşayınca kavga ettim. Sinirle her şey söyledim. Bilmiyorum bu bakma olaylarına bazen çok tepki veriyorum.
Senin koca going to go😅

asla kıskanmam, baktığını görmedim, zaten tedavi olmamakta ısrar eden bir miyop kendisi 4 derecelik. baksa da bakmıyordur derim:halay:
ama normalde baktığını görsem inanılmaz sinirlenirim kendisine sadece trip olarak yansıtırım, anlar, yuze çıkmayı sevmiyorum sen böyle yaptın şöyle yaptın gibi, ben de benzerini yapabilecek kapasitedeyim bilir yani, yapmadım da hiç ama o böyle birşey yaparsa yapabileceğimi söylemiştim öncesinde.

çok yanlış değil mi ya sende olmayan özellikleri beğenmesi kıskanırım galiba üzülürüm daha çok ben de misilleme yaparım ve eminim ki karşı tarafta üzülür kıskanır güven kaybına kadar gider bu iş :KK12:

Konu sahibi eminim anlamistir yorumumu da fikrimi de gayet acik yazmisim. Baskalarina bakma huyumuz yok, bunun sebebi benim ozguvenim esimin ozguveni. Elaleme faltasi gibi bakip incelemek kotu birsey. Sizin icin de yazdigimi ozetledim.
Ki bir suru kadin boyle birsey yasamadgni bu gibi huylari hos karsilamadgni yazmis zaten. Konu sahibinin konusuna yazilan yorumlari degerlendirmek size mi dustu nicin benim yorumum ilginizi cekti,enteresan.😄 Hic anlamiyorum alakasiz kisilerin alakasiz islere mudahil olmasini. 👎
Herkesin yorumunu okudum sizinki gibi değil.Çünkü ben hiç sevmem de dert yanan konu sahibine aa bizde hiç öyle değil diyip kendini övmeye çalışanları.Sokakta iltifat aldığınızı yazmışsınız eşinizin sarışın istediğini sonunda sizi bulduğunu yazmışsınız bla bla bla.Araya da özgüveni sıkıştırmışsınız.Konu sahibinin eşi de aa ben böyle istiyordum sonunda seni buldum dese herhalde kafaya takmazdı.Konu sahibi ne yapsın ki bu yorumu daha çok mu morali bozulsun?Ayrıca burada yoruma yorum yapmak yasak olmadığına göre yazabilirim.

Eşimi kıskanmam. Allah razı olsun ondan beni huzursuz edecek bir hareketinide görmedim bunca zamandır.
Ben erkekte tek küpeyi çok seviyorum. Ben ona küpe tak diyebiliyorsam oda bana saçlarını sarı yapsana diyebilir. Yadırgamam ben.
Hatta bu aralar kızımızın adını dövme yaptırması için didikliyorum adamı resmen. Eşler rencide etmemek kaydıyla birbirlerine öneri ya da eleştiride bulunabilir diye düşünüyorum.

Olur olmadık şeylere kıskanmam. Eski kız arkadaşı yok. Özgüven meselesi bence bu. Bir de eşim beni kırmamak incitmemek için çok dikkat eder. Kız arkadaşlarımla dahi tokalaşmaz ve direkt göz kontağı kurmaz. Kendisi çok kıskanç olduğu için ona karşı nasıl davranmamı istiyorsa o da öyle dikkat eder. Tesettürlü bir bayanım. Genelde de çalışmıyorsam spor ferace giyerim. Ona rağmen azıcık ensem açılsa kızar
Aynıı biz :KK5:
Ben çalışmıyorum günlük hayatımda spor feraceler veya kaplar kullanıyorum. Bazen ense veya boynum açılabiliyor. Hemen eliyle örtümü düzeltir. Ayrıca dediğiniz gibi hiç bir kadınla kuzeni/arkadaşı dahi olsa temas kurmaz. Ben bu durumdan memnunum. İnce düşüncelerinide seviyorum. Bir şeyleri isterken oldukça nazik söyler.

Aynıı biz :KK5:
Ben çalışmıyorum günlük hayatımda spor feraceler veya kaplar kullanıyorum. Bazen ense veya boynum açılabiliyor. Hemen eliyle örtümü düzeltir. Ayrıca dediğiniz gibi hiç bir kadınla kuzeni/arkadaşı dahi olsa temas kurmaz. Ben bu durumdan memnunum. İnce düşüncelerinide seviyorum. Bir şeyleri isterken oldukça nazik söyler.
Evet ben kıskanılmayı bana karışılmaısnı pek sevmem o da bunu bilir. Ama empati yeteneği yüksek olduğu için ve kendi de çok ince düşündüğü için ona kızamıyorum. Eşimle arkadaşkenki halini bildiğim için de güvenim sonsuz. Hatta bir arkadaşım vardı ona yazmıştı baya kur filan yapıyordu. Dalgasını geçerdim bu sana yazıyor diye. :KK48: Ama aynı sizinki gibi azıcık ensem gözüksün bileğim açılsın hemen uyarır. Ferace yani ötesi çarşaf. Kilo vermemi de istemez kilo vermeyince de her şeyin iri oluyor sıkıntı oluyor. Sandalet bile giymemi istemez. Güzel bir şekilde dediği için mi nedir hep onun dediği oluyor gün sonunda :KK23:

Evet ben kıskanılmayı bana karışılmaısnı pek sevmem o da bunu bilir. Ama empati yeteneği yüksek olduğu için ve kendi de çok ince düşündüğü için ona kızamıyorum. Eşimle arkadaşkenki halini bildiğim için de güvenim sonsuz. Hatta bir arkadaşım vardı ona yazmıştı baya kur filan yapıyordu. Dalgasını geçerdim bu sana yazıyor diye. :KK48: Ama aynı sizinki gibi azıcık ensem gözüksün bileğim açılsın hemen uyarır. Ferace yani ötesi çarşaf. Kilo vermemi de istemez kilo vermeyince de her şeyin iri oluyor sıkıntı oluyor. Sandalet bile giymemi istemez. Güzel bir şekilde dediği için mi nedir hep onun dediği oluyor gün sonunda :KK23:
Güzel bir dille söyleyince dediklerinin yapıldığının farkındalar sanırım. Oyüzden bu yoldan devam ediyorlar. Ama olsun o bana hep nazik nazik konuşsunda, biz onların istediği gibi de giyiniriz. Zaten tesettürlüyüm. Tesettüre uygun olmamızı istiyorlar:KK36:

Güzel bir dille söyleyince dediklerinin yapıldığının farkındalar sanırım. Oyüzden bu yoldan devam ediyorlar. Ama olsun o bana hep nazik nazik konuşsunda, biz onların istediği gibi de giyiniriz. Zaten tesettürlüyüm. Tesettüre uygun olmamızı istiyorlar:KK36:
Aynen şekerim. Hep böyle konuşsunlar da gerisi önemsiz:KK68:

Yurt dışında yaşıyoruz. Buradaki kadınlar genelde sarışın ve çoğu çok güzel. Eşim hep saçımı omuzlarımda kestirmemi İster ve sarı saçı sever. Ama sarı saçı erkeklerde de beğenir yani. Hani kendi saçının da sarı olmasını ister. Bazen dizilerde ya da dışarda Kısa saçlı birini görünce bak böyle kestir saçını işte falan diyor. Biraz bozuluyorum ve kıskanıyorum da Ama abartacak da bsey yok bence. Onun dışında yoldan geçen bi kızı süzse kıskanırım. Oldu da böyle olaylar. Gözlerine sahip çık diyorum hatta 😅 ama işte aşırı yakışıklı birini görsek biz de dönüp bakarız sonuçta 😅

Erkekleri aklar gibi " Güzel kadın görünce ben bile bakarım " yerine " yakışıklı erkek görünce biz de bakarız " cümlesini görmekte nasip oldu . 😊

Tamam herkes bakmaz ama en azından doğaya uygun cevap olmuş.

Herkesin yorumunu okudum sizinki gibi değil.Çünkü ben hiç sevmem de dert yanan konu sahibine aa bizde hiç öyle değil diyip kendini övmeye çalışanları.Sokakta iltifat aldığınızı yazmışsınız eşinizin sarışın istediğini sonunda sizi bulduğunu yazmışsınız bla bla bla.Araya da özgüveni sıkıştırmışsınız.Konu sahibinin eşi de aa ben böyle istiyordum sonunda seni buldum dese herhalde kafaya takmazdı.Konu sahibi ne yapsın ki bu yorumu daha çok mu morali bozulsun?Ayrıca burada yoruma yorum yapmak yasak olmadığına göre yazabilirim.
Kimin yorumu kime nasil geliyor kim ne anliyor burda herkesin adina karar veremezsiniz.Burda esim bana bayilir bende ona diyenler de olmus ben masallah deyip gecerim sizin gibi kendine/iliskisine guveni olan hanimlara satasmam. Aa övmus kendini/iliskisini tüü sana deyip haddim olmayarak karismam. Bu da bi ozguven sekli. Siz kisaca ozguvenden rahatsiz olmussunuz bariz.
Kendimi ovmek gbi bi amacım yoktu olan seylerden bahsettim ama istersem kendimi de overim esimi de overim yeri gelir kendimi de elestiririm baskalarini da "saygı parantezinde, haddi asmadan" SIZE NE? konu sahibi bi elestiride bulunmamis merak ettigi fikirler icin kimseye karismamis. Size ne oluyor bi bitin ya.. burda internet ortami diye yorumlara karışmaya hakkiniz yok benim yorumumu gereksiz sekilde elestirmeye calistiginiz icin size cevap verdim. Yoksa istediginiz her yere fikrinizi belirtebilirsiniz tabiki beni hiç ilgilendirmez, banlanmak istemiyosaniz baska insanlarin fikirlerine satasmayin ki artik size cevap vermeyecegim ama bu sitede sizin gibi baska yorumlara satasan cok insan var bende yoneticileri haberdar etmeye devam edecegim😉

Back
X