Eşleriniz ve tercihleri

Aşırı kıskanç değilim de öyle sarışın güzel, esmer seksi, karşıdan gelen kadının göğsü iyi, kalçası kötü muhabbetleri beni sinirlendirir. Konuşacak başka konu mu kalmadı da elalemin fiziksel özelliklerini tartışacağız?
Eski kız arkadaşlarından bahsetmeyiz de onları takmam, benim de sicilim çok parlak değil sonuçta.

Tepkide veririm kiskanirim da. Secimini yapmissin yanında tercihin olan yok gbi ben esmer severim yok aa sarisinlar ne guzel bilmem ne muhabbeti neden nicin gecsin ki aramizda. Bende onu yaralayacak bir çıkış yaparim buyuk ihtimal. Sanki kendi biskolata erkegi bana tercih belirtiyor.
zaten kiskanc yapim var baktigini gorunce de kiskanirim. Ama yoldan gecene herkes bakiyor bende dahil refleks olarak ,o sebeple bakmasindan bakmasina değerlendiririm.

Ben eşimin kadın Tipinin Türk uyarlamasıyım o sarışın sever ben açık kumralım. Sarışın değilim ama bunu takmam kafama. Neden takayım, her şey tam tip değil. Kimyanın uyması, fikirlerin uyması, aradaki uyum, paylaşılanlar ilişkiyi güzelleştiriyor. Yani ben de sarışın erkek severim, eşim kumral, ama gözüm başkasında değil. Sevdiğim biri var neticede. Aynı şey eşim için de geçerli. Ben gereksiz kıskançlıkların ilişkiyi yıprattığını düşünüyorum. Rahat bir insanımdır

Bos bogaz benimesim,gorse guzel bir hatun soyler,is arkadasiydik anlatirdi ,komik gelir bana ergence gelir
Kiskanmam

Bizimkinin koyu siyah saç tutkusu bundan mi ki

Benim eşim baya şöyle olsaydın felan diye söyle maşallah etrafımda beğenilen biriyim bir eşim beğenemedi.ilk zamanlar kıskanayım diye yapıyor sanıyordum ama baya beğenmiyor yani bende söylemeye başladım sitem edince de senin kendine özgüvenim yok diyor bana

Erkek arkadaşımın hıc böyle bir söylemi olmadı aksıne her şeyımı beğenir ben bazen şu kızın saçları çok güzelmiş derim ince telli saçlara sahibim kalın uzun saç görünce bakıyorum valla o dırek senın saçların herkesten güzel der herhalde kör diye iç geçiririm. Ama yok kalçası memesi güzel deseydı kel kalmıştı yolunmaktan Ama ben bakıyorum yani beğeni olarak gidip kalçaya falan bakmam tabi yakışıklıysa yakışıklı derım

Yavru benim yanımda eskiden bahsetmez bahsetmem kesinlikle 10 aydır evliyim böyle şeyler duymadım ima etmedi etmedim etmem de evlilikte çatırdamalar bence böyle başlar...

Kizmam. Ben de iskandinav erkek ve kadinlarini begeniyorum görsel olarak ama zirt pirt bununla ilgili sinyaller gondermiyorum. Dizi izlerken filan muhabbeti geçmiştir bikac defa en çok. Eşim de uzun boylu kumral ve beyazdir begenirim çok kiskanmiyordur heralde.
Eşimin de begendiği tip ben oluyorumdur galiba, hiç baskalarina begenisini duymadim bilmiyorum.

Tutup gunluk hayatta devamli başkalarini begendigini ima etse, hareketleriyle bunu hissettirse, her yanimizdan geçene baksa kizarim, hatta kizmakla kalmam baya sıkıntı çikaririm.
O kadar gozu disardaysa veya başkalarini benden çok begenecekse gidip begendigiyle evlensin.

Herşeyi kiskanan bir yapim olduğunu dusunmuyorum ama o herşeyin de bir siniri var.

Hiç saçımı boyatmadim ki beyazda yok dusunmedim
Hmm anladım ben eşim diyince dayanamıyorum daBen mesela ombre falan çok seviyorum.Ama eşim koyu siyah seviyor bende.Ben de her seferinde kanıyorum.Şimdi doğumdan sonra kızıl yapacagım ama biliyorum siyah güzeldi diyecek bir süre sonra ben yine siyaha döneceğim

Sizde ona hayallerinizn erkegi olmadığıni soyleseniz sık sık sürekli. Cok sinir bozucu davranıyormuş

Benim eşim 1.90 ben 1.62.Kızımız olacak uzun boylu olacak dedi doktor on kere uzun olsun iyi olur dedi.Ya da bazen böyle boy muhabbetleri açılıyor gerilmiyor değilim

Bu lafa inanılmaz sinir olurum. Senin özgüvenin mi yok lafına. Sen kadınına bunlari söyle, e kadının da senden ilgi beğeni istiyor bunu göremeyince tabi ki tepki vericek. Bunun adı ozguvensizlik değil ki eşin begenmeyecekse kim begencek seni??

Eski kiz arkadasindan ne diye kiskanayim, zaten isteselerdi ayrilmazlardi ama birini suzse hayirdir derim yani..

Ben memelere bak diye yolda dürterim. Maaşallah derim tabi elaleme nazarım değer çünkü.
Kendi büyük meme kıskançlığımı onunla paylaşmak için yaparım bunu.
Özgüvenim sarsılmaz.
Büyük meme ben de istiyordum ama hamile olunca büyüdüler iyi ki memem büyük degilmiş dedimbüyük meme sarkıyor bence küçük iyidir

Belki tanıdık gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…