- 13 Nisan 2007
- 33.764
- 103.003
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Bizimkinin koyu siyah saç tutkusu bundan mi kiHer erkek nedense esmer siyah saçlı kadınları beğenir sanırım ergenken izledikleri prnolardan bilinçaltlarına işliyorbakarsa kıskanmam ama ilk bakış öylesinedir aynı kişiye 2. Kez bakarsa bu nefsidir gebertirim. Bende luciferı beğeniyorum söyledimde delirdi delirsin
Valla bence aklıma başka birşey gelmiyor nedenseBizimkinin koyu siyah saç tutkusu bundan mi ki
Neden yaptırmıyorsun canım sevmiyor musun?Mesela keskin olan siyah saç rengini çok beğendiğini söylüyor benden de istiyor ama kiskanmiyorim da yapmıyorum da öyle birine çok dikkatli baktığını görsem kıskanırım
Hiç saçımı boyatmadim kiNeden yaptırmıyorsun canım sev miyor musun?
Yavru benim yanımda eskiden bahsetmez bahsetmem kesinlikle 10 aydır evliyim böyle şeyler duymadım ima etmedi etmedim etmem de evlilikte çatırdamalar bence böyle başlar...Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Hmm anladım ben eşim diyince dayanamıyorum daHiç saçımı boyatmadim kibeyazda yok dusunmedim
Sizde ona hayallerinizn erkegi olmadığıni soyleseniz sık sık sürekli. Cok sinir bozucu davranıyormuşBenim eşim baya şöyle olsaydın felan diye söyle maşallah etrafımda beğenilen biriyim bir eşim beğenemedi.ilk zamanlar kıskanayım diye yapıyor sanıyordum ama baya beğenmiyor yani bende söylemeye başladım sitem edince de senin kendine özgüvenim yok diyor bana
Benim eşim 1.90 ben 1.62.Kızımız olacak uzun boylu olacak dedi doktor on kere uzun olsun iyi olur dedi.Ya da bazen böyle boy muhabbetleri açılıyor gerilmiyor değilimMerhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
Büyük meme ben de istiyordum ama hamile olunca büyüdüler iyi ki memem büyük degilmiş dedimBenmemelere bak diye yolda dürterim. Maaşallah derim tabi elaleme nazarım değer çünkü.
Kendi büyük meme kıskançlığımı onunla paylaşmak için yaparım bunu.
Özgüvenim sarsılmaz.
Belki tanıdık gelmiştirHer erkek nedense esmer siyah saçlı kadınları beğenir sanırım ergenken izledikleri prnolardan bilinçaltlarına işliyorbakarsa kıskanmam ama ilk bakış öylesinedir aynı kişiye 2. Kez bakarsa bu nefsidir gebertirim. Bende luciferı beğeniyorum söyledimde delirdi delirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?