- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
- 33
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Eşiniz kötü niyetle bakmıyorsa neden kıskanasınız ki? Sizin eşiniz haricinde beğendiğiniz fiziksel özellikler, kaş göz yapısı yok mu?Merhaba herkese, benim sorum evli olan hanımlara. Eşiniz sizin fiziksel özellikleriniz dışındaki kadınlardan ( esmer, sarışın, renkli göz, uzun boy ,beyaz ten, farklı ırklar gibi) hoşlansa yani onları beğendiğini ima etse, farkında olmadığı hareketlerinden bunu anlasaniz tepki verir miydiniz? Veya kıskanır mıydınız? Eşinizi olur olmadık şeyler nedeniyle kıskanır mısınız? ( Eski kız arkadaş, yolda geçen güzel bir kadına bakma gibi )
4 gözle gebeliği bekliyorum.Büyük meme ben de istiyordum ama hamile olunca büyüdüler iyi ki memem büyük degilmiş dedimbüyük meme sarkıyor bence küçük iyidir
Yok kız hamilelikte memem büyüdü çamaşırımdan taştı ayy gına geldi diye çıkartıp atmıştım free takılsınlar oh dedim4 gözle gebeliği bekliyorum.
Anlatmayın ya daha çok özeniyom hamileliğe.Yok kız hamilelikte memem büyüdü çamaşırımdan taştı ayy gına geldi diye çıkartıp atmıştım free takılsınlar oh dedimküçük meme en güzeli
Seneye bu vakitler hamilesinAnlatmayın ya daha çok özeniyom hamileliğe.
Hatta bir keresinde çocuğum olursa inşallah bana benzer sana benzerse bir sıfır yenik başlıcak hayata dedi değişik işteSizde ona hayallerinizn erkegi olmadığıni soyleseniz sık sık sürekli. Cok sinir bozucu davranıyormuş
4 gözle gebeliği bekliyorum.
Olsun be çıkabildiği üst sınır neymiş bi bakayım göreyim dünya gözüyle.bekle bekle.. emzirme bitince şimdiki halini arayacaksın.
hem küçük hem sünük
Sizinkine bence insanlik namina kizmaniz lazim. Goruntu kirliliği ve cok kötü ne demek.Ben imalarinı surdan anlarım. Koyu tenli bir kadın görse ayy şuna bak çok kötü der. Sarışın bir çocuk görse yaa baksana saçları harika der. Koyu tenli turist görse off göz kirliliği der. Beğendiği kadınlar hep renkli gözlü veya sarışın. Ben ise açık tenli kahve saçlı kahve gözlüyüm.
Her erkek mi tam tersi sarışınlari beğeniyor turk erkekleri... Rus hayranlıkları nerden geliyor peki bunlarınHer erkek nedense esmer siyah saçlı kadınları beğenir sanırım ergenken izledikleri prnolardan bilinçaltlarına işliyorbakarsa kıskanmam ama ilk bakış öylesinedir aynı kişiye 2. Kez bakarsa bu nefsidir gebertirim. Bende luciferı beğeniyorum söyledimde delirdi delirsin
Ben de böyle biliyorum :)Her erkek mi tam tersi sarışınlari beğeniyor turk erkekleri... Rus hayranlıkları nerden geliyor peki bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?