Eşleriniz ve tercihleri

Ben imalarinı surdan anlarım. Koyu tenli bir kadın görse ayy şuna bak çok kötü der. Sarışın bir çocuk görse yaa baksana saçları harika der. Koyu tenli turist görse off göz kirliliği der. Beğendiği kadınlar hep renkli gözlü veya sarışın. Ben ise açık tenli kahve saçlı kahve gözlüyüm.

Eşiniz kötü niyetle bakmıyorsa neden kıskanasınız ki? Sizin eşiniz haricinde beğendiğiniz fiziksel özellikler, kaş göz yapısı yok mu?
Atıyorum x bir aktörü çok beğenseniz ve eşiniz kıskansa rahatsız olmaz mısınız?

Eşim innayı beğeniyor şarkıcı kaç kere konserine gittik ben Murat boz konserine gidelim dedim ilk önce işim var falan bahaneler sonra paşa paşa gitti beyefendi

Ben sarisinim, esim ah bi sarisin sevgilim olmadi diyerek konuya girmisti direkt. Benden oncekiler anladigim kadariyla esmer bugday tenli vs kisilermis. Bazen suslendigimde disarda hatunlar bile iltifat eder bana esimin yaninda, allahuekber daglarina cikarim o an mutluluktan. Bu tamamen ozguvenle ilgli bi durum bence. Ister açik sac ister koyu sac.. onemi yok her insanin bi enerjisi var ve onemli olan onu dogru yonetebilmek. Bizim oyle durumlarimiz pek olmaz.
hoş degil evli adamin yada evli kadinin etrafi radar gibi didiklemesi ne bakiyün diyen olur bi gün.

Esıme neden aklındakı tiple evlenmedıgını sorarım...
Bu isler kısmet ıste, sadece sen degıl bir cok insan hayalindekı adam ve kadınla evlenemıyor. Kadınların tercihi genelde boylu poslu kariyer sahibi saygılı adamlar ama saygısız magara adamlarına denk gelenler var, hadı gel fasulye pısırdım otur ye derım.

Gecmısteki kızlardan da kıskanmam, gecmısteki kizlar tipsiz kocamı begenmemıs ki evlenmemısler der gecerim.

Sizinkine bence insanlik namina kizmaniz lazim. Goruntu kirliliği ve cok kötü ne demek.

Her erkek mi tam tersi sarışınlari beğeniyor turk erkekleri... Rus hayranlıkları nerden geliyor peki bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…