Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamemen yetiştirilme tarzıyla ilgili olduğunu düşünüyorum bütün iş erkek annelerinde bitiyor. Oğullarını el bebek gül bebek yerine ellerinden iş gelen bir erkek olarak yetiştirseler böyle olmaz. Benim babaanneme mesela babama her işi yaptırırmış iki oğlu var kızı yok baya kız gibi yetiştirmiş yani onları. Babamın elinden her iş gelir annem de çalışan bir bayandı şimdi emekli gerçi ama hala anneme yardım eder. Erkek arkdaşımın annesi de çalışan bir bayanmış o da emekli olmuş gerçi ama sorumluluk vermişler hep ona kendi başına yemeğini yapabilir ütüsünü ütüler el bebek gül bebek büyütülmemiş yani ilkokuldan beri sorumluluk almaya başlamış öyle ev işi filan yapmaktan hiç gocunmuyor ilerde de yardım ederim diyor. Görücez tabi bunu ilerde.![]()
Sen yardımcı olmuyorsun bende yoruluyorum yardımcı kadın alalım..her hafta yardımcı kadının parasını isteyin belki silkelenip kendine gelecektir
benim eşim Allah razı olsun her konuda bana yardim ediyor, gebe kaldığimda ilk uç ayda bulantılarım geçene kadar hiç bi şey yapmadım evde,sadece ütü yapıyordum, kusura bakma yardim edemiyorum diyordum, o da olurmu olye şey sen bebeğimiz için çekiyorsun bunca zorluğu bende seyirci kalamamki diyordımerhaba hanımlar.
1 yıllık evliyim. evliliğimin ilk gününden beri eşimi evde bana yardımcı olmaya ikna edemiyorum. halbuki çalışma şartlarımız aynı işte mesaim bitiyor evde yeniden başlıyor yatana kadar mesaim devam ediyor.
işten gelir üstüne çıkarır yatağın üstüne koyar, çoraplarını çıkarır odaya atar. banyo yapar bornoz odada tuvalet sular altında. tv izler sürekli kumanda elinde ve istekleri bitmez onu getiririm başka bir şey ister o biter başka bir şey. oturduğu yerde hapşırır peçete ister. telefonu çalar başka odadaysa telefonunu ister vs.
takmamaya çalıştım varsın yapmasın bana yardımcı olmasın dedim insan bu her zamn aynı olamaz ki.
eşimle iyi konuştum bir gün yaptı ertesi gün aynı, şartlarımızın eşit olduğunu anlattım olmadı, kötü konuştum tartışmaya başladık her şey daha kötü oldu.
küssem işe yaramadı ağladım işe yaramadı olmadı da olmadı..
işe gitmek için kalktık ben hazırlandım o hazırlanırken eşofmanını yere attı kaldırdım, sonra t shirtünü attı kaldırdım. sonra pantolon çıkardı beğenmedi attı yatağın üzerine havlusunu attı yatağın üzerine regl dönemim yaklaştığı zamanda agresif oluyorum bende söylenerek her şeyini yere attım odadan çıktım. beni çağırıyor attıklarını bana ver kaldırıcaksın yerden duymamazlıktan geldim daha çok sinirlendi. evden çıktık ama hala ikimiz de sinir küpüyüz o kendince çok haklı bana göre ben haklıyım. ben hata yaptısam nerde yaptım.
yazarken içim yine şişti okurken sizi düşünemiyorum bile.
hanımlar siz eşleriniz size yardımcı oluyorlar mı? alıştırdıysanız nasıl yaptınız?
yoksa bizim ilişkimiz tamamen normal mi? lütfen bi el atıverin derdime
çok bencil bir eşiniz var ki aynı şartlarda çalışıyorsunuz. Ben eşimi ikna etmedim çalışıyorum ama yardım edebileceği şeylere eder sağolsun. Gecen boynumda fıtık var yoramıyorum kendimi camları birlikte sildik ikisini o ikisini ben zaten bizim orda millet bakıyor yeni gelinim diye utanıyorum bende silemiyordum en sonunda sildik. Yani diceğim o ki benim ki her işe yardım etmez bende önce evdeyse yemeklerı ocaga kor ısıtır , kendı kıyafetlerini sık sık olmasada sağolsun koyar kirli sepetine ama sorun etmıyorum bunu bazen bende dağınık olabiliyorum bunlar anlayıs gerektırecek şeyler eşinde yok sanırım o anlayış . Geldiğimde ne kadar yapabiliyorsam o kadar yani benimde tek sorun ettiğim alet çantasının yatakodamızda olması. MASAYI BIRLIKTE TOPLAR KALDIRIRZ HERSEYI BIRLIKTE YANİİ KISACASI İÇİNDE OLCAK EŞİNİN ARKADASIN DEDİĞİ GİBİmerhaba hanımlar.
1 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk gününden beri eşimi evde bana yardımcı olmaya ikna edemiyorum. Halbuki çalışma şartlarımız aynı işte mesaim bitiyor evde yeniden başlıyor yatana kadar mesaim devam ediyor.
Işten gelir üstüne çıkarır yatağın üstüne koyar, çoraplarını çıkarır odaya atar. Banyo yapar bornoz odada tuvalet sular altında. Tv izler sürekli kumanda elinde ve istekleri bitmez onu getiririm başka bir şey ister o biter başka bir şey. Oturduğu yerde hapşırır peçete ister. Telefonu çalar başka odadaysa telefonunu ister vs.
Takmamaya çalıştım varsın yapmasın bana yardımcı olmasın dedim insan bu her zamn aynı olamaz ki.
Eşimle iyi konuştum bir gün yaptı ertesi gün aynı, şartlarımızın eşit olduğunu anlattım olmadı, kötü konuştum tartışmaya başladık her şey daha kötü oldu.
Küssem işe yaramadı ağladım işe yaramadı olmadı da olmadı..
Işe gitmek için kalktık ben hazırlandım o hazırlanırken eşofmanını yere attı kaldırdım, sonra t shirtünü attı kaldırdım. Sonra pantolon çıkardı beğenmedi attı yatağın üzerine havlusunu attı yatağın üzerine regl dönemim yaklaştığı zamanda agresif oluyorum bende söylenerek her şeyini yere attım odadan çıktım. Beni çağırıyor attıklarını bana ver kaldırıcaksın yerden duymamazlıktan geldim daha çok sinirlendi. Evden çıktık ama hala ikimiz de sinir küpüyüz o kendince çok haklı bana göre ben haklıyım. Ben hata yaptısam nerde yaptım.
Yazarken içim yine şişti okurken sizi düşünemiyorum bile.
Hanımlar siz eşleriniz size yardımcı oluyorlar mı? Alıştırdıysanız nasıl yaptınız?
Yoksa bizim ilişkimiz tamamen normal mi? Lütfen bi el atıverin derdime
o zaman da lafları hazır canımtamam güzel genç rus bi yardımcı alırız karıcım
![]()
merhaba hanımlar.
1 yıllık evliyim. evliliğimin ilk gününden beri eşimi evde bana yardımcı olmaya ikna edemiyorum. halbuki çalışma şartlarımız aynı işte mesaim bitiyor evde yeniden başlıyor yatana kadar mesaim devam ediyor.
işten gelir üstüne çıkarır yatağın üstüne koyar, çoraplarını çıkarır odaya atar. banyo yapar bornoz odada tuvalet sular altında. tv izler sürekli kumanda elinde ve istekleri bitmez onu getiririm başka bir şey ister o biter başka bir şey. oturduğu yerde hapşırır peçete ister. telefonu çalar başka odadaysa telefonunu ister vs.
takmamaya çalıştım varsın yapmasın bana yardımcı olmasın dedim insan bu her zamn aynı olamaz ki.
eşimle iyi konuştum bir gün yaptı ertesi gün aynı, şartlarımızın eşit olduğunu anlattım olmadı, kötü konuştum tartışmaya başladık her şey daha kötü oldu.
küssem işe yaramadı ağladım işe yaramadı olmadı da olmadı..
işe gitmek için kalktık ben hazırlandım o hazırlanırken eşofmanını yere attı kaldırdım, sonra t shirtünü attı kaldırdım. sonra pantolon çıkardı beğenmedi attı yatağın üzerine havlusunu attı yatağın üzerine regl dönemim yaklaştığı zamanda agresif oluyorum bende söylenerek her şeyini yere attım odadan çıktım. beni çağırıyor attıklarını bana ver kaldırıcaksın yerden duymamazlıktan geldim daha çok sinirlendi. evden çıktık ama hala ikimiz de sinir küpüyüz o kendince çok haklı bana göre ben haklıyım. ben hata yaptısam nerde yaptım.
yazarken içim yine şişti okurken sizi düşünemiyorum bile.
hanımlar siz eşleriniz size yardımcı oluyorlar mı? alıştırdıysanız nasıl yaptınız?
yoksa bizim ilişkimiz tamamen normal mi? lütfen bi el atıverin derdime