- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
kızlar eşinize veya sevgilinize erkeklerin egemen olduğu tarz da filmler yada diziler izletmeyin!. eşitliğin ve yardımlaşmanın oldugu tarzlarda izletinerkek bu hemen gaza gelır ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşinize veya sevgilinize erkeklerin egemen olduğu tarz da filmler yada diziler izletmeyin!. eşitliğin ve yardımlaşmanın oldugu tarzlarda izletinerkek bu hemen gaza gelır ..
![]()
Çocuklarınıza etkilenecekleri çizgi filmler izletmeyin gibi olmuş bu, pepe işe yarar mı ki acaba? Bakkala gidip iki ekmek filan alıyor o da, erkek üstelik rol model de olur.
![]()
benim eşimin oturma odasında bir köşesi vardır.eve gelir üstünü değiştirmeden oraya oturur.orada tv izler uykusu gelince uyur, ta ki ben uyandırıp yatağına gitmesini söyleyene kadar.elini hiçbirşeye sürmez.çok beter olduğunu düşünüyordum ancak benden bişey istemeyede çekinir.yani gece uyandırıp su istese şerrimden korkar heralde.yani burdan şunu anladım insan neye tavır koyuyorsa onda başarılı oluyor.asla şunu getir,bunu götür diyemez deliririrm.ama ona da bişey yaptıramamAllah kolaylık versin bizim gibilere. bazen yatakta su için bile uyandırıldığım oluyor
Tertip,duzen tamamen içten gelen bırsey.Bende nerdeyse 9 aylık evlıyım cok duzenlıyımdır yapı gereği evlenmeden öncede annem bısey demeden herseyı yapardım belkı bana sunu bunu yap dese ıcımden de gelmezdı bılemıyorum ama esım ne kadar duzenlı olduğumu bılır.Eşiim daha önce babasının evınde yasarken evde herkes dağınık pis bır tek esım evde duzenlı olandı.Tabi evlenınce daha da duzenlı oldu cok sukur calısmıyorum ama aksam cay servısını yapar,bulasıklarda yardım eder,sofra kurmamdan balkon yıkmaya.. vs herseyde cok yardımcı,hıc demez ben tum gun full tıme calısyorum sende evde oturuyosun sen yap dıye ben utanıyorum bazenn sen otur dıyorumbana bu kadar yardımcı olması cok hosuma gidiyor.Anlattıklarını duyunca uzuldum bır sıhırlı değnek olsun ve esın sana yardımcı olsun diliyorumm...
eşine imrendim. tanıştıralım görssünde örnek alsın benim kocacım azcık..
merhaba hanımlar.
1 yıllık evliyim. evliliğimin ilk gününden beri eşimi evde bana yardımcı olmaya ikna edemiyorum. halbuki çalışma şartlarımız aynı işte mesaim bitiyor evde yeniden başlıyor yatana kadar mesaim devam ediyor.
işten gelir üstüne çıkarır yatağın üstüne koyar, çoraplarını çıkarır odaya atar. banyo yapar bornoz odada tuvalet sular altında. tv izler sürekli kumanda elinde ve istekleri bitmez onu getiririm başka bir şey ister o biter başka bir şey. oturduğu yerde hapşırır peçete ister. telefonu çalar başka odadaysa telefonunu ister vs.
takmamaya çalıştım varsın yapmasın bana yardımcı olmasın dedim insan bu her zamn aynı olamaz ki.
eşimle iyi konuştum bir gün yaptı ertesi gün aynı, şartlarımızın eşit olduğunu anlattım olmadı, kötü konuştum tartışmaya başladık her şey daha kötü oldu.
küssem işe yaramadı ağladım işe yaramadı olmadı da olmadı..
işe gitmek için kalktık ben hazırlandım o hazırlanırken eşofmanını yere attı kaldırdım, sonra t shirtünü attı kaldırdım. sonra pantolon çıkardı beğenmedi attı yatağın üzerine havlusunu attı yatağın üzerine regl dönemim yaklaştığı zamanda agresif oluyorum bende söylenerek her şeyini yere attım odadan çıktım. beni çağırıyor attıklarını bana ver kaldırıcaksın yerden duymamazlıktan geldim daha çok sinirlendi. evden çıktık ama hala ikimiz de sinir küpüyüz o kendince çok haklı bana göre ben haklıyım. ben hata yaptısam nerde yaptım.
yazarken içim yine şişti okurken sizi düşünemiyorum bile.
hanımlar siz eşleriniz size yardımcı oluyorlar mı? alıştırdıysanız nasıl yaptınız?
yoksa bizim ilişkimiz tamamen normal mi? lütfen bi el atıverin derdime