Eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

İnşallah hepiniz sevgi dolu vicdanlı insanlarla evlenirsiniz, kuzeninize şifa diliyorum eşi de maalesef karaktersizin tekiymiş hastalık bahanesi olmuş.
Hepimizin çevresinde kötü örneklerde var ama güzel yürekli insanlarda mevcut, hayatı boyunca gözü eşinden başkasını görmemiş, eşi öldükten sonra bile onun hasretiyle yaşayanlar var, eşimin anneannesi vefat edince dedesi hayata küsmüş çok yaşamamış zaten birkaç sene sonra o da ölmüş
Ben saf sevgiye inanıyorum, saf sevgiyle yoğrulmuş insanların varlığına da, lakin hayat kimimizi bu insanlarla karşılaştırıyor kimimizi karşılaştırmıyor.

Ayrıca insanlar daha evlenmeden kendini ve ne kadar sevebileceğini belli ediyor bence, bazı kötü işaretleri görüp hala devam etmek hata öyle durumlarda.

Son düzenleme:
Helal olsun size kendinizi kurtarmayı bilmişsiniz, çevremdeki kıskançlık örnekleri yüzünden kıskanç insanlardan uzak duruyorum kimse alınmasın bu benim kişisel görüşüm çünkü onlardan hep zarar gördüm, sadece eşini değil akrabasını, arkadaşını, birinde gördüğü bir şeyi kıskananlardan da kaçarım.

ilk zamanlarda toylukla bazı kıskançlıkları sevimil geliyordu. allahtan sonsuzluğa uzamadı bu durum da aklım çabuk başıma geldi.

Ben kıskanmıyorum. Benim eşim yakışıklı, renkli gözlü, dikkat çeken bi tip. Kilo filan aldığım zaman kompleks yapıyorum yanina yakısmıyorum diye. Ama beni aldatırmı başka bir kadına bakarmı diye düşünmüyorum hiç. Güveniyorum kocama. Benim kocam yapmazcıyım ben

Ben ilişkimizin ilk zamanlarında takıntı derecesinde kıskanıyordum. Kilom arttı,moralim de o sıralar iyi değildi. Kendimi güzel hissetmiyordum haliyle. Sonra doktora gittim,spora başladım,zayıfladım,saç ve cildime bakıyorum. Kendimi çok sevmeye başladım. Kendime güvenince kıskanmamaya başladım. Bir de 21. Yüzyıldayız. Herkes kadın erkek aynı ortamda çalışıyor artık. Şahsen ben iş dışında bir samimiyet hissetmiş olsaydım,valizini hazırlamasını ve gitmesini isterdim

Kiskanmam,evliyim. Bekarken de kiskanmazdim. Esimin baska kadinlara bakma potansiyeline karsilik bende de baska erkeklere bakma ve aldatma potansiyelim var sonucta. O bana guvenir ben de ona guvenirim. Uc gunluk dunyada ruh hastasi gibi davranmayiz,gereksiz buluyoruz.

Sevgisi ve ilgisi az olsaydi tepesinden inmezdin ama
Benim esimde ilgisini fazla gosterir bende guvenirim cunku sevildigini dibine kadar yasarsin

Evlenmeden önce sadece "arkadaş" olarak uzun bir dönem geçirdik. Yani huyunu, karakterini, her türlü özelliğini yakından tanıma fırsatım oldu. İlk sevgilisi de benim. Kankası olduğum için biliyorum Aynı üniversitedeydik. Hatta sınıfımdan birkaç kız ona apaçık kur yaptı, asıldı vs. Ama ben hiçbir zaman kıskanmadım. Özgüveni yüksek bir insanım daha güzelini bulabiliyorsa kendisi bilir şeklinde düşünür yoluma bakarım. Hayatta hiçbir şeyin garantisi olamaz. İnanılmaz duygusal olmakla birlikte karşımdaki sevgimi haketmiyorsa buz gibi soğurum. Boşanmak dünyanın sonu olmaz benim için.Ama kendisi "aşırı" kıskançtır. Ve kıskanılmayı da hiç sevmem zamanla hafifler diye ümit ediyorum

Hayatın akışına kapılıp gidiyorum ben :) Aldatılma sadece senden daha güzel biri ile olmuyor. Senden çok daha çirkinlerle de olabiliyor. Vücutlarımız bozuluyor falan ama bu ülkede Defne Samyeli gerçeği de var :) günlerdir ona bakıyorum ara ara. İnstagramından bikinili fotolarını gördünüz mü ? Bu ülkedeki 20 yaşında kız bile öyle güzel vücuda sahip değil bence :) Herkesten daha güzeli var. Erkeklere de onlardan daha iyileri olduklarını hatırlatmıyoruz bence.

50 kiloyken doğum yapıp 80 kilo oldum, gezdim ,kiloyu veremedim diye gözü dışarı kayan adam zaten hayatımdan s*ktirsin gitsin. Hiç mi kilolu dolaşmayalım, makyajsız, topuzsuz vs vs.
Ben hiç makyaj yapmayan biriyim sevmiyorum; ki zaten yüzüm de makyaj istemiyor . Sırf eşimin gözü kaymasın diye zorla makyaj mi yapayim napayim

Ailenizdeki ve cevrenizdeki erkek profilinden kaynakli saniyorum kiskanmak ya da fazlaca kiskanmak. Benim ailemdeki erkekler hep capkin, bizim yanimizda, eslerinin yaninda falan muhabbetini yaparlardi boyle seylerin. Ben evlenmeden once ve evliligimin cok uzun bir doneminde, ki on yillik evliyim, fazlaca kafama takardim bu tarz seyleri. Son bir yildir falan biraz daha alistim sanirim, ama yine iskille direcek bir durumla karsilassam kiskanir miyim, evet. Bu insani cok yoruyor maalesef, rahat olmak lazim. Sonuc olarak bir adam sizi aldatacaksa, o tiynette biriyse zaten bunu yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…