- 12 Temmuz 2006
- 58.822
- 224.679
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi streshanim
-
İnşallah hepiniz sevgi dolu vicdanlı insanlarla evlenirsiniz, kuzeninize şifa diliyorum eşi de maalesef karaktersizin tekiymiş hastalık bahanesi olmuş.Hepimize böyle güzel kalpli eşler nasip olsun inşallah. Ya da hepimizin eşlerinin kalpleri böyle güzelliklerle dolsun. Bana neden hep olumsuz örnekler geldi bilmiyorum. Kadın kuzenim uzun bir hastane dönemi geçirdikten sonra sözde çok seviyor gözüken eşi tarafından terk edildi. Adam kuzenimi çocuğuyla bırakıp başka kadına gitti. Hastalık dönemi soğumuşmuş... her adam zorluğa gelemiyor maalesef. Vicdan çok önemli...
Helal olsun size kendinizi kurtarmayı bilmişsiniz, çevremdeki kıskançlık örnekleri yüzünden kıskanç insanlardan uzak duruyorum kimse alınmasın bu benim kişisel görüşüm çünkü onlardan hep zarar gördüm, sadece eşini değil akrabasını, arkadaşını, birinde gördüğü bir şeyi kıskananlardan da kaçarım.üniversitenin ilk yılında bir erkek arkadaşım olmuştu. evden markete dahi gideceğim zaman evden çıkarken, yolun yarısında, markete girince ve aynı 3lüyü marketten dönerken yapmamı istemişti.
sebep: sevdiğim için kıskanıyorum.
başlarım böyle sevgiye diyip yol almıştım.
Helal olsun size kendinizi kurtarmayı bilmişsiniz, çevremdeki kıskançlık örnekleri yüzünden kıskanç insanlardan uzak duruyorum kimse alınmasın bu benim kişisel görüşüm çünkü onlardan hep zarar gördüm, sadece eşini değil akrabasını, arkadaşını, birinde gördüğü bir şeyi kıskananlardan da kaçarım.
Ben ilişkimizin ilk zamanlarında takıntı derecesinde kıskanıyordum. Kilom arttı,moralim de o sıralar iyi değildi. Kendimi güzel hissetmiyordum haliyle. Sonra doktora gittim,spora başladım,zayıfladım,saç ve cildime bakıyorum. Kendimi çok sevmeye başladım. Kendime güvenince kıskanmamaya başladım. Bir de 21. Yüzyıldayız. Herkes kadın erkek aynı ortamda çalışıyor artık. Şahsen ben iş dışında bir samimiyet hissetmiş olsaydım,valizini hazırlamasını ve gitmesini isterdimHanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
aynen öyle.. ne kendını yıprat ne karşındakini.. aklın yolu bir.Benim mantığım bu. Giderse dur demem ama.oyle bir karakterinde yok çok şükür. Bende kiskanmyrm kıskanılacak bir ortam oluşmadı da ki hastanede calsyrz ikimizde
Sevgisi ve ilgisi az olsaydi tepesinden inmezdin amaEvli değilim çok kıskancımdır ama belli etmem. Sevgilimin eski iş yerinde çoğunlukla kızlar vardı ve whatsapp üzerinden işle ilgili konuşmaları oluyordu. Çok kıskansam da güvendiğim için rahatsızlığımı hiç dile getirmedim. Sevgisini ve ilgisini hissettiğim için sorun olmuyor
Evlenmeden önce sadece "arkadaş" olarak uzun bir dönem geçirdik. Yani huyunu, karakterini, her türlü özelliğini yakından tanıma fırsatım oldu. İlk sevgilisi de benim. Kankası olduğum için biliyorumHanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
50 kiloyken doğum yapıp 80 kilo oldum, gezdim ,kiloyu veremedim diye gözü dışarı kayan adam zaten hayatımdan s*ktirsin gitsin. Hiç mi kilolu dolaşmayalım, makyajsız, topuzsuz vs vs.Ya ben kendiniz için diyorum ya
Alla alla
İyi sal ne yapayım
Ne desem saçma evet
Beslenmene dikkat etme spor yapma ye iç uyu o zaman
Kilo almayın kocanız aldatmasın demiyoeum
Bakımlı olmak önemli diyorum
Adam dışarda güzel kadınları görünce bakıyor haliyle
Ben her haliyle seviyorum diyenlere inanmıyorum öyle bir dünya yok
Kadın da erkekte kendine bakmalı sağlıklı beslenmeli
Benim dediklerimin nesi saçma
Herkes doğum yapıyor tabiki kilo alınır bu doğal
Ama kendine bakar spor yaparsan kilo da veriliyor çok zor birşey değil
Adam evlendiğinde kilolu bir kadındır sonradan kilolusun diye eleştiremez çünkü o halini bepenmiş
Ama 50 kiloyken doğum yaptım diye 80 kilo gezmek bakımsız olmak adamı dışarı iter
Hayallerde yaşamıyoruz
Benim kocam asla hicbir guzel kiza bakmaz diyenlere katiliyorum ama gulmektenO kadınlara kafasını kaldırıp bakmayacak erkek yok. Sizin yanınızda bakmiyordur fırsatı olunca içine düşer her erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?