Eşlerinizi kıskanıyor musunuz?

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
Hanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.

Valla ne yalan soylıyım fazla kıskanmam tabiki başka bir kadina ilgisi olduğu falan farketsem yada başka bir kadının ona ilgisini farketsem kıskanırım ama durduk yere öyle kafamda kurup kıskançlık krizlerine girmem. Zaten yapı olarak rahat relax bir insanım kıskançlık bende yok yani

Erkekler de gençlik iksiri içmiyor onların da vücutları bozuluyor sokaklar genç yakışıklı erkek kaynıyor. Fiziksel rekabetten bahsedeceksek sadece kadınlar değil erkekler de kıskançlıktan ölmeli. Ben ruhsal bağışıklığım düşünce, özgüvensiz kaygılı uğraşısız zamanlarımda eşimi kıskanırım bence ruh gribi gibi bit illet. Sonra modum yükselince kendime güvenim gelince hiç iplemrm

Ateş barut meselesi aslında kişinin karekterine bağlı olay bence aldatmayan erkek istisna yok değil ama bulmak için epeybi şanslı olmak lazım sanırım ben şahsen güvenmiyorum yani illaha fiziki aldatma değil güzel bir kadın görünce bakmak benim için erkeğin gözünün dışarıda olduğunu gösterir eşimde bu var çirkin değilim cevremde herkes çok güzelsin der bakimliyimda ama bazen eşimin gözünün kaydığını görüyorum hiçte güvenmiyorum yakın akrabalarimin kocalarının pis pis bakışlarını üstümde çok yakaladım asılan bile oluyo erkek milleti şahsen hiç kimseye güvenmem bunlari görünce

Zaman ilerledikçe erkeklerin vücudu daha çok bozuluyor efenim geçiniz vücut işini
40-45 yaşında olup kelli felli göbekli adam çooookkk, ama 40-45 yaş hanımlarımız öyle mi? Gayet fit bakımlı arzı endam etmekteler. Velev ki vücutları bozuldu bunun lazeri, ameliyatı, türlü türlü estetik müdahalesi var. Hanımlarımız bunları gidip yaptırıyor ama amcalarımızda bu alışkanlık yok. Yanisi bence bu durumdan erkekler daha çok korkmalı.

Rekabet etmiyorum. Eşimin güzel kadınlara bakma potansiyeli kadar benim yakışıklı adamlara bakma potansiyelim var. Onun aldatma potansiyeli kadar benim de var. Ksıkanıp kısıtlayıp diğer insanları problem etmek yerine güvenmeyi tercih ediyoruz ikimiz de. Ve ikimiz de herhangi bir aldatma durumunda karşı tarafı kaybedeceğimizi biliyor ona göre davranıyoruz. Sürekli aldatılma korkusu ile yaşamak çok sağlıklı olmazdı bence.

Esimde kiskanctir,bende kiskancim,
Cunku is ortamimiz kalabalik,
Bizde o niyet olmasa bile gidip gelip sinek gibi yapisani gordum,artik olay sevgi degil,para olayi var isin icinde ,eskiden erkekler aranirdi simdi gencecik kizlar ,resmen yapis parasi var modunda ,40 yasinda evli cocukluyum,
Bana yapisan var ,is yerimuz var vs diye,olay aski meski gecti

Eşim öğretmen. Her sene okuluna öğretmenler gelir gider. Bilmem hiç kıskanmadım. Aklıma gelmedi

E görüyoruz dünyanın en güzel kadınları bile aldatıldı. Hem de kendilerinden cirkin kadınlarla... Bunun güzellikle de alakasi yok aslında. Erkek milleti flörtlesmeyi seviyor sanırım. Sonra Olaylar gelişiyor. bundan ibaret. Ben de hiç kimseye güvenemiyorum

Herkes kıskanır.paranoyak değilsin cnm. Dozajı değişir hepsi bu. Bi de belli edenler var etmeyenler var. Ben kıskanırsam şayet belli ediyorum. Ama eşim mesela içinde tutar sonradan patlatır az biraz sinsirella kendisi sende yani evet erkekler onlara yüklenen toplumsal rollerden faydalanıp daha rahat davranıyorlar. Hiç bişey yapmasa etrafta ki kadınları şöyle bi süzüyor. Bunu sürekli içine dert eden insanlar çok kötü etkileniyor maalesef. Kadın olsun erkek olsun zaten gözü kayan kayıyor yani bunun için yapacak pek bişey yok

kıskanırım. Bazen güzel giyinip, giydiği yakışınca hem mutlu olurum hemde hafiften kaşlarım çatılır. Ama belli etmemeye çalısırım. Anlar tabi güler geçeriz. Şimdi üstüne bir şey dökcem gibi şakalaşırız. Beni başkasıyla kıskandırma gibi bir durumu zaten olamaz

Dedim ya başında karakter meselesi benim eşim yaşça benden büyük saclari erken beyazladi kendini bana yakistirmadigini soyluyo ama yinede güvenmiyorum ne güzel giden evlilikler biliyorum aldatilmayla bitiyo estaftada evli erkeği ayarlamaya çalışan ...r cok

evliyim.. kıskanç değilim. yapacak insan kıskanç olsam da yapar olmadam da yapar niye kendimi yorayım diye rahatlardayım
birincisi kendime güveniyorum, huzurunu mutluluğunu bozacaksa aldatıp ne ala kapı orada halanıp vahlanamam.
ikincisi asla yapmaz demiyorum ama eşim o karakterde insan da değil zaten.

Ben kıskanmıyorum. Eşim genç ve çok hoş bir kadınla 8 saat ofiste baş başa çalışıyor. Sadece 2 kişiler, arada gelen giden yöneticiler oluyor o kadar. Evdeyken de yazışıyorlar bazen. Neden kıskanayım ki insanlar iş yapıyor bir şey üretiyor. Eşim de ben de ilkeleri olan 35 yaş üstü insanlarız. Eşimin zibilyon tane kadın arkadaşı var. Tanıyorum hepsini, bazılarını ben de dostum olarak görüyorum artık.

Çok da şey yaşadık birbirimizden önce. İkimiz de uzun yıllar sevgilimizle aynı evde yaşadık, çok şey gördük geçirdik. Ben aldatıldım da daha önceki 5 senelik ilişkimde. O olay benim kırılma noktam oldu zaten. Normalde insanlar ihanet sonrası güvenmemeyi öğrenir bende tam tersi oldu. Ben güveniyorum. Sadece başıma geldiği taktirde ne yapacağımdan eminim ya, belki de beni bu rahatlatıyor. İnsanlar aldatıldığı taktirde ne tepki vereceğinden emin olmadığı için belki de bu kadar korkuyor ihanetten. Ben o eşiği aştım işte. Elbette başıma gelirse üzülürüm... Ama yıkılmayacağımı veya acıdan ölmeyeceğimi biliyorum.

Benim eşim Kıvanç Tatlıtuğ olmasa da, kadınlar hakikaten çok ilgileniyor. Bir Danışman vardı hani ruhsal olanlardan. Tarot değil de Farklı bir kartla açılımlar yapıyor. O şey demişti eşime. Sizde star enerjisi var. Üstelik telefonda. Var yani görüyorum ben de. Evet kıskanıyorum durduk yere ilgi gösterdikleri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…