- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
Ateş barut meselesi aslında kişinin karekterine bağlı olay bence aldatmayan erkek istisna yok değil ama bulmak için epeybi şanslı olmak lazım sanırım ben şahsen güvenmiyorum yani illaha fiziki aldatma değil güzel bir kadın görünce bakmak benim için erkeğin gözünün dışarıda olduğunu gösterir eşimde bu var çirkin değilim cevremde herkes çok güzelsin der bakimliyimda ama bazen eşimin gözünün kaydığını görüyorum hiçte güvenmiyorum yakın akrabalarimin kocalarının pis pis bakışlarını üstümde çok yakaladım asılan bile oluyo erkek milleti şahsen hiç kimseye güvenmem bunlari görünceHanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar güzel kadın rekabeti karşısında hiç demiyor musunuz ya hoşlanırsa gözü kayarsa? Gerçekten merak ettim.
Hanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye çalışıyor. Gitti seçti beğendi vs. Şimdi ablası şöyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Sürekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık çekileyim demiş. Yok siz çekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim böyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya çekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gündür kızla kalem için mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
E görüyoruz dünyanın en güzel kadınları bile aldatıldı. Hem de kendilerinden cirkin kadınlarla... Bunun güzellikle de alakasi yok aslında. Erkek milleti flörtlesmeyi seviyor sanırım. Sonra Olaylar gelişiyor. bundan ibaret. Ben de hiç kimseye güvenemiyorumAteş barut meselesi aslında kişinin karekterine bağlı olay bence aldatmayan erkek istisna yok değil ama bulmak için epeybi şanslı olmak lazım sanırım ben şahsen güvenmiyorum yani illaha fiziki aldatma değil güzel bir kadın görünce bakmak benim için erkeğin gözünün dışarıda olduğunu gösterir eşimde bu var çirkin değilim cevremde herkes çok güzelsin der bakimliyimda ama bazen eşimin gözünün kaydığını görüyorum hiçte güvenmiyorum yakın akrabalarimin kocalarının pis pis bakışlarını üstümde çok yakaladım asılan bile oluyo erkek milleti şahsen hiç kimseye güvenmem bunlari görünce
Herkes kıskanır.paranoyak değilsin cnm. Dozajı değişir hepsi bu. Bi de belli edenler var etmeyenler var. Ben kıskanırsam şayet belli ediyorum. Ama eşim mesela içinde tutar sonradan patlatır az biraz sinsirella kendisiHanımlar çok samimi bir soru soracağım. Burada her gün aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere güvensiz olan beni iyice güvensiz yapıyor bu durum. Henüz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen düşünüyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genç güzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vücutlarımız bozuluyor. Yani böyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gözü başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Ömür boyu da bu düşünceler çekilmez tabi ama ben güvensizligimden ara ara bunu düşünürüm gibi geliyor.
Dedim ya başında karakter meselesi benim eşim yaşça benden büyük saclari erken beyazladi kendini bana yakistirmadigini soyluyo ama yinede güvenmiyorum ne güzel giden evlilikler biliyorum aldatilmayla bitiyo estaftada evli erkeği ayarlamaya çalışan ...r cokE görüyoruz dünyanın en güzel kadınları bile aldatıldı. Hem de kendilerinden cirkin kadınlarla... Bunun güzellikle de alakasi yok aslında. Erkek milleti flörtlesmeyi seviyor sanırım. Sonra Olaylar gelişiyor. bundan ibaret. Ben de hiç kimseye güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?